Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Raulj
Kreisi kasutaja

|
28.06.2009 11:36:30
analüüsi programm |
|
|
Tere, oleks vaja mingit programmikest, millega saaks suurt mahtu andmeid sisestada ja neid graafikuteks teha sealjuures valikutega, mida kuvatakse ja mis ajaperioodil. Üritasin mina seda excelis teha kuid excelis on piirang 32000 andmevälja graafikus kuvamiseks, kuid neid andmeid on kõvasti rohkem ja pealegi excel jookseb andmete töötlemisel pidevalt kokku.
Andmed mida peab töötlema on nt soe vesi sisse / külm vesi välja / soe õhk sisse / soe õhk välja ja need mõõtmised toimuvad 24h iga 10 sekundi tagant. Et siis oleks vaja sortida välja nt külm vesi sisse ja mis ajavahemikul ja sellekohane graafiku koostamine.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
28.06.2009 20:51:32
|
|
|
SPSS peaks suutma seda teha, aga ise kasutanud ei ole.
http://www.spss.com/software/?source=homepage&hpzone=nav_bar
Ja OpenOffice Calc-is on 65536 rida.
------
Kas mitte selle mõõtmis rauaga sellist tarkvara kaasas ei ole mis ise kirjutab arvutisse andmebaasi andmed ülesse ja saad päringuid sooritada ja graafikuid vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
28.06.2009 21:32:14
|
|
|
kas muidu mingi andmebaasi rakendus ei oleks mõeldav?
või midagi toredat SAS perekonnast (hind on muidugi jube).
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
29.06.2009 11:02:05
|
|
|
Openoffice database on andbebaasiks tore, aga kuidas graafikut päringu kohta vaadata ma ei tea.
Ma sain Openoffice Calc-is graafiku 64000 andme kohta ja kinni ei jooksnud (muidugi oli see suht lugemattu soga diagrammil).
|
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
29.06.2009 11:12:26
|
|
|
Arvatavasti ei ole probleem tarkvaras. Ma pigem muudaks lähenemist, jaburuste automatiseerimisel ongi tulemuseks automatiseeritud jaburus.
Sellest kogusest andmetest tuleb teha agregeeritud snapshot, et see kogus üleüldse visualiseeritav oleks. Siis võid mängida suvalise tabelarvutusega.
Mu arusaama kohaselt tekib ööpäevas 8640 kirjet, kuskil on selliste andmete puhul hoidmise aktuaalsuse piir. Kuniks organisatsioonilisi asju paika ei saa, ongi käed-jalad tehnilise lahenduse leidmise asendustegevusega tööd täis.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|