Andmed
2G Võrk - GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Võrk HSDPA 900 / 1900 / 2100
Esmatutvustus - 2009, Veebruar
Müügis alates - 2009, Mai
Mõõdud
- 123 x 59 x 12.9 mm
- 148 g
Ekraan
- AMOLED touchscreen, 16M värvi
- 360 x 640 pikslit, 3.7"
- Accelerometer sensor
- Proximity sensor automaatseks välja lülituseks
- Kriimustuste kindel
Helinad
- Vibratsioon
- Allalaetvad polühelinad
- Mp3
- WAV
Speakerphone
- Stereo kõlarid
- 3.5 mm kõrvaklapi pistik
- DNSe 2.0 (Digital Natural Sound Engine)
- Virtual 5.1 channel Dolby surround
Mälu
- Telefoniraamat (Piiramatult mälu pesi kontaktidele)
- Kõne logi (Piiramatult)
- Sisemine 8 GB/16 GB , 256 MB RAM
Kaardi pesad
- microSD (TransFlash), max 16GB
Andmeside
- GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
- HSCSD
- EDGE Class 12
- 3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
- WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
- Bluetooth v2.0 A2DP
- USB v2.0, microUSB
Kaamera
- 8 MP, 3264x2448 pikslit, autofookus, LED välk
- Geo-tagging, näo tuvastus, naeratuse ja silmapilgutuse tuvastus, pildi stabilisaator, wide dynamic range, ISO 1600
Video
- HD 720p@24fps, D1 (720x480 pikslit)@30fps, QVGA time-lapse and slow-mo video salvestus
- Teine kaamera CIF videokõnedeks
Omadused
OS Symbian S60 rel.5
CPU ARM Cortex A8 600 MHz; 3D Graphics HW Accelerator
Sõnumid SMS, MMS, Email
Interneti Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, Opera 9.5
Raadio Stereo FM radio RDSiga
Mängud Asphalt 4 HD, liikumisanduriga + allalaetavad
Värvid Must
GPS A-GPS Toega
Java MIDP 2.0
Digitaalne kompass
MP3 mängija
DivX/XviD/WMV/MP4 mängija
Kalender
TV-out
Turn-to-mute
Document näitaja (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Hääle memo
Aku
- Li-Ion 1500 mAh
- Oote aeg kuni 430 t (2G) / kuni 450 t (3G)
- Kõne aeg kuni 10 t (2G) / kuni 6 t 30 min (3G)
Tellisin endale ära, ehk varsti saab ühe väikese ülevaate ka siia siis _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
viimati muutis wirx 17.06.2009 13:42:08, muudetud 1 kord
plaanis vahetada enda n95 selle vastu. huvitav millal see eestis müüki jõuab?
Eeldusel et EMt teda müüma hakkab siis võib arvestada sügisel _________________ Mobiiltelefonide remont, ost, müük tarvikud ja varuosad, kui huvi siis PS, MSN, E-mail või Telefon!
Nonii, HD müüdud, kuid i8910 on mul mõtet tellida alles pärast puhkust.
Puhkuse ajal vaevalt mida suurt teha sellega on - hotellis saab läpparit kasutada ja roaming on nagunii metsikult kallis...
wirx: kui kätte saad, vaata, mis RoadSync-i versioon seal on. 3.0 või 4.0, aitäh
N97 eelis on täisqwerty, aga N97 on veel üks nendest telefonidest, kuhu Nokia üritab oma ARM11 ülejääki toppida.
Riistvaraliselt on i8910 N97-st hüppeliselt eespool ning ka ekraan on tunduvalt parem.
Vana Omnia on midagi muud... mul ka oli too vahepeal...
Vanale Omniale jätkuks on Omnia II, mis on paras konkurent Touch HD-le, aga selle puudujäägid on:
1) ARM11 prose, Intel XScale asemel
2) XDA-Developers kommuuni pole asjal taga
3) Asi on hiljaks jäänud üle poole aasta
Riistvara...
Konvertimata DivX vaatamine on .
Samuti naise 5800 näppides hakkas symbian meeldima ning RoadSync 4.0-ga saab ilusti süngitud kõik asjad Exchangega.
Muidugi Touch HD-l ka omad eelised. Näiteks 800x480, millega kannatab suur osa saitidest ilma zoomimata vaadata.
Samuti olen rohkem harjunud TomTom-ga, mitte Garminiga...
A noh, tegemist pole enam kõigest sooviga, sest Touch HD on müüdud juba.
Peale seda, kui välismaalt tagasi jõuan hakkan vast i8910 vaatama.
Keegi oskab öelda, kuna seda reaalselt eestist operaatoritelt osta saaks ja mis see "kliendihind" võiks tulla? Miskine 8k?
Kohe kohe
alla 10k on hea retail ja masin ise peale ühte päeva paneb siiani hämmastama
Pole kunagi nii edevat vidinat näppinud.
Loodan et homme saan pilte + videot teha ja siia uppida.
Ekraan on ikka räme korralik ja symbian masian kohta 5+ kiirus.
Nati häirib see hiire moodi kasutamine (double klick igale poole) aga sellest saab vast üle
Pulka pole ja pole kuskil vaja ka
Keegi oskab öelda, kuna seda reaalselt eestist operaatoritelt osta saaks ja mis see "kliendihind" võiks tulla? Miskine 8k?
Hahahaha....
Ma arvan, et hilissügis/talv ja 10k+. 5800 maksab ka poes a la 6k meil praegu...
wanawoll kirjutas:
Ekraan on ikka räme korralik ja symbian masian kohta 5+ kiirus.
Nati häirib see hiire moodi kasutamine (double klick igale poole) aga sellest saab vast üle
Pulka pole ja pole kuskil vaja ka
Selle doubleclickiga harjud kiirelt ära. See on ainult kindlat sorti menüüdes.
Ma olen 5800 paar päeva kasutanud ja ei mõtle isegi sellele topeltklõpsule enam.
5800 on ca 5k või alla. Xperia "tavahind on" 11800+ ja "kliendihind" 8900, seega ei näe ma oma 8k pakkumises midagi naljakat. Aga olgu, tuleb mis ta tuleb.. see paar k ei ole määrav enam.
Just viskasin viimase Top Geari mällu ja ebanormaalselt lahe on vaadata ilma midagi modimata full screenis asja + sound on väga 5.
Oleks 5.1DD saaks vast veel kenamat heli kuulda 8)
Viitsid, arenda migni decent navi programm peale, räägi kuidas see funkab ja kui täpne gps on. Üleüldiselt, kui aega on, võiksid ju väikse ülevaate koostada Kustkaudu soetasid omale selle?
Ma pole nii kirjaoskaja et midagi sellist ilusat teha et teisel ka pointi lugeda oleks
tsitaat:
Kustkaudu soetasid omale selle?
samsung Eesti
Pole minu,võtsin kasutada kuniks tüdinen.
endale paraku ostu ei kaalu hinna pärast,ei suuda teda kuidagi realiseerida.
Mingeid bussi trippe ei tee, et seda videot nautida ja navigatsioon on autos,jalgsi matkan kui püssiga ähvardatakse.
tsitaat:
räägi kuidas see funkab ja kui täpne gps on
Just mõtlesin õhtul garmini peale kärutada kuna S60 telefon
Kogemus vanast Omniast Winiga oli igati hea,ainult et antenni soenemine võttis ebamaiselt kaua aega võrreldes SE või Nokia-ga
5800 on ca 5k või alla. Xperia "tavahind on" 11800+ ja "kliendihind" 8900, seega ei näe ma oma 8k pakkumises midagi naljakat. Aga olgu, tuleb mis ta tuleb.. see paar k ei ole määrav enam.
Xperia ei kannata võrdlust ka sellega.
i8910-l on kahjuks palju softivigu hetkel veel.
Kõige haigem on see, et praegu saab videot lindistada ainult 8khz AMR (narrowband) koodekiga.
wanawoll, kui sul kontakte samsungis on, siis võiksid uurida, kas neil plaanis teha midagi sellega või mitte.
Mõned softi bugid pidid olema jah aga hetkel mind pole kimbutanud
Olen klõpsinud mõned videod ja pildid mida upin õhtul või homme lõunast.
Räägime minu jaoks hlbadest asjastest ka.
Telfoni suurus ja kaal ei ole eriti vastuvetavad suve tingimustes ilma mingi kõhukoti vms. laadsest asjast.
Asi on ikka siga kolakas aga selle hea külg ongi tema ekraan ja suurt ekraani väikse telefoni külge ei topi onju.
Teine miinus on tema aku,see aku on ainult 1000mAh kuid laias laastus on see kindlalt oma suuruses 30% kogu telefonist ja pole ta ühti nii õhuke
Võrreldes SE 1000mAh või LG Arena 1500mAh akuga on sealpool Koread tegeletud küll millegi vale teemaga
Aku ise peab arvestades asjaolusid/omadusi mõistlikult 1-1,5 päeva koos öö-ga.
Põmst on kogu asja võlu tema ekraanis ja multimeedias seeläbi,lihtsalt osta symbian telefoni sellise kaliibriga helistamiseks oleks para alt minek
aga need omadused mis tahavad või vajavd suurt hea pildiga ekraani on aparaat klass oamette ja vaevalt me seeaasta paremat pilli näeme.
ekraani puuted on konkreetsed ja valesid operatsioone pole teinud seega väga hea.
Kogun mõtteid ja jätkan hiljem.
Vanquish, samsal ei ole nagu Sony ja Nokial ES isendeid
Kõik on retail,see et soft algselt bugine on kõigil Kuidas keegi oma esiklapsi lihtsalt serveerib.
Aga pohlad see aku jumal auta 8)
Lihtsalt kui ta on selle suuruse juur ka 1500mAh siis miks see peab ni suur ja kobakas olema
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.