praegune kellaaeg 22.06.2025 06:40:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
John Smith
HV veteran
|
16.09.2003 12:21:42
Kuidas see siis ikka toimib. |
|
|
Olen siis ühe LAN-i koosseisus mida eraldab internetist tõenäoliselt NAT.
Samas on mul ka väline staatiline IP aadress olemas.
Kõik need online turvakontrollid scannivad aga seda masinat mis on minu ja interneti vahel, tulemusega OPEN: 21, 22, 53 ja 199.
Kas siis põhimõtteliselt ei saa ka minul muid porte lahti olla.
Sorry kui puusse panen, suht võõras teema.
Niiöelda teenusepakkujat, ei taha selliste teemadega mõnda aega lihtsalt vaevata
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
wesi
HV vaatleja
|
17.09.2003 16:07:38
|
|
|
Sinul võivad ka muud pordid lahti olla, kuid otse internetti jagavast karbist/kastist läbi Su masinale neile ligi ei pääse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
17.09.2003 21:13:24
|
|
|
kui sa NATi taga oled, siis arvatavasti on kõik pordid sul kinni, kui ruuterist pole porte suunatud edasi
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
18.09.2003 22:55:55
|
|
|
DoS kirjutas: |
kui sa NATi taga oled, siis arvatavasti on kõik pordid sul kinni, kui ruuterist pole porte suunatud edasi |
Seda ma tahtsingi teada
Mida aga kasutab XP kaugtöölaua klient. See igatahes toimib, samuti tulemüür kisab kogu aeg
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi
Kreisi kasutaja
|
19.09.2003 12:48:03
|
|
|
Remote Desktop kasutab vaikimisi 3389 tcp. Saab registrist määrata ka teise pordi. Kui sellega saab internetist (s.t. väljaspoolt kohtvõrku) sinu masinasse, siis ruuteris on suunatud vastav port sinu masinale. Kasutad tulemüüri ja pole pihta saanud mida ta näitab? Ta ju peaks ilusti ära näitama kõik ühendused, mis sisse tulevad ja välja lähevad. Eriti tobe on kui tulemüür küll peal aga mugavuse mõttes on pea kõik sellest läbi lastud ilma arusaamata, mis ja milleks.
Port on avatud kui mingi service või proge avab selle ja kuulab ehk ootab pakette selle peale. Täpsemalt saad vaadata mis mille peal kuulab ja mis ühendused aktiivsed on tcpview jubinaga http://www.sysinternals.com/ntw2k/source/tcpview.shtml
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|