Oeh, nats OT, aga mul on probleem Fable 2ga. Kui tahan enda kasutajat loadida, siis ta jääbki laadima. Olen ta jätnud ka 15 min. laadima, aga ikka ei midagi. Samas teistesse kasutajatesse laeb ilusti. Ei viitsi jälle mängu läbi tegema hakata. Äkki teate mida teha?
ei ole kindel kas see võib aidata, aga proovi järsku kõvakettale puhastus teha....mine sa tea..järsku hakkab funkkama ... toimi siis järgnevalt:
1) Dashboard --> System section
2) Select memory --> Hard Drive --> Y for options screen
3) X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X
4) A _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
Mul mingi päev ka fable 2 ütles et ei saa save game loadida.
Õnneks hakkas tööle pärast DLC uuesti tõmbamist.
Mul ka 2 DLC-d peal, proovin uuesti tõmmata, kui xboxiga netti saan.
Edit: pärast Mercury õpetust, ei lae ühtegi kasutajat Fable-is alla (varem ei laadinud ainult ühte) ja ühtegi pilti pole ka näha, kui sa tahad loadida ning nüüd tuleb error: save game is corrupted vms.
Edit: pärast Mercury õpetust, ei lae ühtegi kasutajat Fable-is alla (varem ei laadinud ainult ühte) ja ühtegi pilti pole ka näha, kui sa tahad loadida ning nüüd tuleb error: save game is corrupted vms.
oouu...shit...vb tegin sulle karuteene nüüd...järsku kustutasid sa save gamed ka ära?? ma aegajalt ikka olen teinud puhastust sellele, midagi taolist pole minuga juhtunud ....ma nüüd hoian madalat profiili _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
oouu...shit...vb tegin sulle karuteene nüüd...järsku kustutasid sa save gamed ka ära?? ma aegajalt ikka olen teinud puhastust sellele, midagi taolist pole minuga juhtunud ....ma nüüd hoian madalat profiili
Eihh, ma ei usu, et midagi ära kustutasin, uurisin natuke ringi ja sain teada, et kui 1 patch reinstallida, siis peaks save game-d tagasi saama. Praegult ei saa lihtsalt netti.
oh...jumal tänatud, koorem langes südamelt... _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
eib, peaks saama, mina panin aadressiks mingi korrektse UK aadressi - ja kaardiandmed ikka enda omad. ja töötab. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
no mina võtsin samamoodi mingi londoni postilehe ette, lükkasin suvalise linnaosa sinna, sain postiindeksi ka, ja sõidab _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Aga mulle ta söödab, et "Your credit card could not be authorized. Please contact your credit card provider, or enter a different credit card." kui ma panen mingi UK Postal Code'i.
Krediitkaardiks on SEB'i virtuaalkaart.
võibolla sebi virtuaalkaardiga siis ei tööta... ma kontrolliks üle kindlasti security koodi ja kaardi numbri, kuna kui oled neid kaarte mitu teinud, siis kogemata (nagu mina vanasti) võtsin koguaeg vana aegunud kaardi andmed... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
mida arvate nendest jahutus adapteritest, mida xbox 360-le müüakse...on nendest midagi kasu ka...kuna olen palju välismaa foorumitest lugenud kus inimesed kurdavad, et need on tekitanud neile RROD-e
_________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
mõttetud asjad. kaks ventilaatorit kohakuti panna ei saa kuidagi õhuvoolu parandada, pigem takistab see seadelis olemasolevate ventikate tööd. kui konsool töötab, siis pole nagu mõtet pabistada selliste asjade pärast ja kui on mingi probleem, vii garantiisse ja suure tõenäosusega saad sa tutika sealt vastu. easy as that.
mõttetud asjad. kaks ventilaatorit kohakuti panna ei saa kuidagi õhuvoolu parandada, pigem takistab see seadelis olemasolevate ventikate tööd. kui konsool töötab, siis pole nagu mõtet pabistada selliste asjade pärast ja kui on mingi probleem, vii garantiisse ja suure tõenäosusega saad sa tutika sealt vastu. easy as that.
enda konsool töötab siiamaani enam-vähem korralikult, kuigi silm on viimasel ajal laisaks jäänud, ei loe enam nii hästi plaate välja kui vanasti....põhimõtteliselt panen nagu plaadi sisse, nupust kinni siis mõtleb 2 seki, ja viskab draivi tagasi lahti, ei tunne nagu ära et plaat on sees...aga kui 2-3 korda klõpsida siis tuleb tal mõistus koju ...loodan et ära nüüd ei jinxi....aga jah, see küsimus adapteri kohta oli puht teoreetiline _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
njah...viiks hea meelega...aga aeg on täis tiksunud...mul suht vana konsool ka juba (2006 aasta oma, garantii kehtib vast 1 aasta??)...tuleb siis ise uus draiv osta sisse...olen siin foorumis neid ringi liikumas ka näinud...uurin nats ringi _________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it.
võibolla sebi virtuaalkaardiga siis ei tööta... ma kontrolliks üle kindlasti security koodi ja kaardi numbri, kuna kui oled neid kaarte mitu teinud, siis kogemata (nagu mina vanasti) võtsin koguaeg vana aegunud kaardi andmed...
Kõik on double checkitud. Point on lihtsalt selles, et igal krediitkaardil on oma billing address ja kui see ei matchi kuidagi, siis ta ei tohigi nagu läbi lasta. See toobki mind küsimuse juurde, et kuidas kurat te hakkama saite?
btw. need external fan'id võivad su konsooli rappuma panna = disc sees scratched.
täna kinkis xbox E74 errori. mis ette võtta soovitate?
annab seda parandada?
Kui ei võta miskit ette, siis olen kuulnud, et kasutaja jyrisa oleks nõus sult vast selle ära ostma.
Igaks juhuks ei hakka midagi põhjapanevat väitma aga kui õigesti mäletan siis seda ei olnud võimalik parandad. Ärge näkku lööge kui eksin.
Muidugi kui ongi siis arvesta sellega, et need kodus põlvepeal tehtud fixid eriti ei kesta - pigem lihtsalt anda see sellele kel seda vaja on.(Minamina!)
täna kinkis xbox E74 errori. mis ette võtta soovitate?
annab seda parandada?
Kui ei võta miskit ette, siis olen kuulnud, et kasutaja jyrisa oleks nõus sult vast selle ära ostma.
Igaks juhuks ei hakka midagi põhjapanevat väitma aga kui õigesti mäletan siis seda ei olnud võimalik parandad. Ärge näkku lööge kui eksin.
Muidugi kui ongi siis arvesta sellega, et need kodus põlvepeal tehtud fixid eriti ei kesta - pigem lihtsalt anda see sellele kel seda vaja on.(Minamina!)
Kas sul endal ei ole siis ehk mõnda HDMI-ga surnud boxi? Suht desperate olen juba, kõik kas parandavad, või panevad seina peale.
Üks on kõik mida ma tahan, aga jahi palju tahad, kätte ei saa.
Kas sul endal ei ole siis ehk mõnda HDMI-ga surnud boxi? Suht desperate olen juba, kõik kas parandavad, või panevad seina peale.
Üks on kõik mida ma tahan, aga jahi palju tahad, kätte ei saa.
HDMI'ga surnut kahjuks ei ole. Tavalisi on küll 3 tükki. Samas usun kui väga pingutada viitsiks siis ühe neist kolmest saaks elama. Samas DVD draivi key võib olla "Lost 4eva"
Mis sa muidu HDMI'ga boxiga teha tahad? Varuosad? Niisama lahkamiseks? Või tahad jahutusi sealt pealt ?
HDMI'ga surnut kahjuks ei ole. Tavalisi on küll 3 tükki. Samas usun kui väga pingutada viitsiks siis ühe neist kolmest saaks elama. Samas DVD draivi key võib olla "Lost 4eva"
Mis sa muidu HDMI'ga boxiga teha tahad? Varuosad? Niisama lahkamiseks? Või tahad jahutusi sealt pealt ?
Mhmh, varuosad. Tavaline seisab endalgi nurgas üksikult.
Mhmh, varuosad. Tavaline seisab endalgi nurgas üksikult.
11? mis kursiga sa arvutad. seitseteist koma miski ikka _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Larry Hyrb, kes on Xbox Live Director of Programming avaldas uudise, et Microsoft töötab selle kallal, et NXE muutuks kiiremaks.
Meeskond on teinud palju tööd selleks, et NXE täiustada. Vahetpole kuidas me seda kutsume, on see eelmisest parem paljude lahedate uute lisadega. See uuendus tuleb välja selle aasta lõpus.
Loodame et tuleb midagi head siis.
NXE'l on liiga palju mõttetut reklaami ja träni, asi võiks vähe lihtsamaks minna, tahaks vähe lihtsamalt oma arcade mänge käivitada.
ps3'l lähen lihtsalt mängude alla, seal on mul endal erinevatesse kaustadesse mängud ära jagatud ja saan kohe kiirelt asjad tööle.
eelmisest on see NXE muidugi etem.
Skeptik, ei ole kasutanud, kuid kas sa tookord seda mingit värki ei kasutanud (no vist midagi Hotspot Shield'i taolist kui ma olen asjast õigesti aru saanud), millega sai isegi xboxiga rated kraami osta? muutis IP aadressi ära vms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.