Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kommionuke
HV vaatleja
|
20.06.2009 10:34:01
|
|
|
[quote="krusu70"]100% save game'i ei saa kuidagi lihtsamalt? mul seda sitta xlive wrapperit ei söö...[/quote]
Mis versioon sul on?
mul ka alguses ei töötanud, siis panin kõige uuema patchi peale ehk kolmanda ja kõik töötas.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.06.2009 16:00:51
|
|
|
in-sane kirjutas: |
Panin üks päev nüüd kolmanda pätsu ka peale. Crossfires nüüd on perf palju parem, enne hakkis mingil põhjusel randomilt. Aga video mälu leiab ikka ainult ühe kaardi oma. |
Sellepärast et CF/SLI's olevate videokaartide VGA mälu EI LIIDETA. Kui sul on ühel videokaardil 1GB videomälu siis on seda ka sul CF puhul.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
21.06.2009 01:00:39
|
|
|
mis programmiga neid handling ja muid asju näppida annab?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
21.06.2009 01:31:14
|
|
|
Kui ma ei eksi , siis saab lihtsalt käsitsi kah seda handling faili muuta , vähemalt vanemates geeteeaades sai .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Artur R.
HV veteran

|
21.06.2009 01:38:42
|
|
|
Notepad'iga.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.06.2009 16:47:14
|
|
|
Kas keegi saaks mängitavad settingud öelda 1920x1200 reso juures kui kirst on selline nagu profiilis. Ei mäleta enam seda kooslust millega pilt oli kena ja asi naljalt 25 peale ei langenud. Öösel, vihm, võmmid etc koos ekraanil siis fps suht 20 ja tava olekus öösel fps suht piixus. See varjude "tõmblemis" vms "teleportimis" efekt vaatan ei ole ikka veel kadunud kuigi uusim päts peal
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.06.2009 17:14:08
|
|
|
angel kirjutas: |
Kas keegi saaks mängitavad settingud öelda 1920x1200 reso juures kui kirst on selline nagu profiilis. Ei mäleta enam seda kooslust millega pilt oli kena ja asi naljalt 25 peale ei langenud. Öösel, vihm, võmmid etc koos ekraanil siis fps suht 20 ja tava olekus öösel fps suht piixus. See varjude "tõmblemis" vms "teleportimis" efekt vaatan ei ole ikka veel kadunud kuigi uusim päts peal  |
Toide lahjaks ei jää?
Ise proovisin HD4870x2 Sama Prose B3 rev, @ 3,2GHz jooksis põhjas... (tõsi küll ainult 1680x1050) FPS seal kuskil 30~40 ... alla 30 ei kukkunud...kuni...
(sellest ma parem ei räägigi, et asjal on viimase patchigagi "memory leak", vaadake ja nautige, kuidast algul teil saab vRam täis ja peale seda ka systeemi oma
,ning perf kukub seoses swappimisega muidugi alla ilma igasugu arvestust)
Mulle õnneks see mäng ei meeldi
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.06.2009 17:32:00
|
|
|
Nu kui reso alla lasen siis oli minuteada teine minek aga seda teha ei taha kuna siis ju pilt suht sitt (LCD = üks reso nagu teada).
Ja mis moodi mul see toide lahjaks peaks jääma? Crysis jookseb nagu peab ( imo sitasti aga see kah üks optimiseerimise kallal vaevlev asi kuigi fps naljalt 30 peale ei lange) jms mängud. Tean et GTA 4 tahab prose aga ei ole veel aega leidnud et üritada oma prose 3.2ghz peal stabiilseks saada seega on 3 peale jäänud. Mäletan vaid et platoon ütles mingid settingud millega ta tahtis et testiksin ja nendega jooksis mälu järgi asi päris normullilt aga ei mäleta enam neid settinguid peast. Selle mõttega ka post et ehk keegi kes omab sarnase jõudlusega süsteemi jagaks oma settinguid (eelistatavalt inimene kes tunnetab fps languse ära ja ei kiida takka "väga hästi jookseb missest et fraps 15 näitab).
Ehk ongi süüdi jälle üks uue ajastu R* päts mis keeras asja peeti? Pole ammu PC peal seda mängu mänginud...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.06.2009 17:43:10
|
|
|
Nu kui reso alla lasen siis oli minuteada teine minek aga seda teha ei taha kuna siis ju pilt suht sitt (LCD = üks reso nagu teada).
Ja mis moodi mul see toide lahjaks peaks jääma? Crysis jookseb nagu peab ( imo sitasti aga see kah üks optimiseerimise kallal vaevlev asi kuigi fps naljalt 30 peale ei lange) jms mängud. Tean et GTA 4 tahab prose aga ei ole veel aega leidnud et üritada oma prose 3.2ghz peal stabiilseks saada seega on 3 peale jäänud. Mäletan vaid et platoon ütles mingid settingud millega ta tahtis et testiksin ja nendega jooksis mälu järgi asi päris normullilt aga ei mäleta enam neid settinguid peast. Selle mõttega ka post et ehk keegi kes omab sarnase jõudlusega süsteemi jagaks oma settinguid (eelistatavalt inimene kes tunnetab fps languse ära ja ei kiida takka "väga hästi jookseb missest et fraps 15 näitab).
Ehk ongi süüdi jälle üks uue ajastu R* päts mis keeras asja peeti? Pole ammu PC peal seda mängu mänginud... |
ot: |
Toite kohta küsisin igaks juhuks... endal olen saanud ka "peak" tarbeks 794W, seda siis 100% full loadis... 750W toiteka otsas... |
Võib-olla on GTX295 ja G0 stepping prose on ehk säästlikumad...
Kuna seda asja ei mängi (proovisin...ei meeldinud), siis parem siin sõna ei võta rohkam...
Samas jälgin teemat, mul noorem vend oma 8800GTS 512 peal üritab siiani ja kirub: (maapõhja nii RockStari, Mind: kes nii kehva masina koostas....kui oma Q6600 B3 OC masinat...) [/ot]
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.06.2009 17:49:53
|
|
|
Mäng on halvasti optimiseeritud kuigi kui asja jälgida max settingutel siis suht räme detailne kah. Aga ise omasin vahepeal mingeid "settinguid" mida nüüd meenutada üritan. Siis jooksis täitsa talutavalt. Niikaua kuni fps alla 25 ei lange on suht ok.
Minu kirst küll kuskilt august ei võta üle 600W voolu... ei tahaks seda üldse uskuda (oletan et hea kui 500w saan täis). Kui oleks CF/SLI a'la GTX295 siis jah mõtleks tõsiselt uue toite peale kuna tänapäeva bullcrap ühiskonnas ju normaalne et tehnika areneb selles suunas et varste arvuti = terve tuba ja toide = 3000 kW.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.06.2009 18:14:10
|
|
|
Mäng on halvasti optimiseeritud kuigi kui asja jälgida max settingutel siis suht räme detailne kah. Aga ise omasin vahepeal mingeid "settinguid" mida nüüd meenutada üritan. Siis jooksis täitsa talutavalt. Niikaua kuni fps alla 25 ei lange on suht ok.
Minu kirst küll kuskilt august ei võta üle 600W voolu... ei tahaks seda üldse uskuda (oletan et hea kui 500w saan täis). Kui oleks CF/SLI a'la GTX295 siis jah mõtleks tõsiselt uue toite peale kuna tänapäeva bullcrap ühiskonnas ju normaalne et tehnika areneb selles suunas et varste arvuti = terve tuba ja toide = 3000 kW.  |
Hmm... samas mõõteriistad polnud ka mul "kuskil" taadeldud...
Mõõtsin sama metoodikaga: (suva review, aga tavalised "tavakasutaja riistad" http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-single-pcb-review/7)
Of course, sai kastist "reaktiivlennuk" ...testiks siis: lasin masinale Furmarki & OCCT 3.1 samaaegselt...
Testisin OC stabiilust 30 min vältel, oli "stable" (prose enda lagi on ~3,6 GHz... vantage viimases testi läbides, testidest väljudes "paneb selle taktiga miskipärast alati pange pange")
Aga selleks on teine teema, meil
Seega ei läbuks siia rohkem...
ot: |
BTW: Ise kaalun tõsiselt juba 1, 2~1,5 KW toidet... |
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
22.06.2009 20:23:47
|
|
|
Endal on 4870x2 masin (vt. profiilist täpsemalt)
Kõik settingud mediumi peal, varjud maas, 1280x1024 ja detail/view distance 50 peal. Üle nende settingute pannes hakkavad sisse tulema lag spike'd, mille vastu olen eriti tundlik (alla 25fps = peavalu jms.) Kõik high peal on spiked väga tihedad, iga 2 sekundi tagant hüppab fps alla 20. Seega kõik med peale ja asi jokk.
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.06.2009 21:00:19
|
|
|
Sul vist süüdi rohkem see et CFI ja SLI tugi minu viimaste andmete järgi on GTA4'jas suht kesine. Mängisin natuke nende settingutega ja siiski pean tõdema et kõige rohkem mängib siiski rolli vaate kauguse muutmine. Pean ainult leidma selle "magusa" punkti kus kvaliteedis ei kaota aga fps'is võidan. High vs medium settingutel mul eriti vahet ei ole + mäletan et ATI ajastul virvendasid mul textuurid kui panin nad mediumi peale.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
22.06.2009 21:04:10
|
|
|
Mis see uus patch teeb? Muudab ka midagi?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.06.2009 23:20:41
|
|
|
so true... nad oleksid võinud seda asja kärpida + selle võrra erinevaid missioone vms kill frenzy'sid panna.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
23.06.2009 00:07:16
|
|
|
Volum kirjutas: |
Mis see uus patch teeb? Muudab ka midagi? |
Maintenance Update:
-Resource management adjustments based on the operating system detected.
niipalju kui ma inglise keelest aru saan optimiseerib see jõudlust vastavalt op süsteemile vms aga ma võin ka eksida.... keegi targem oskab ehk paremini selgitada
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Luc
HV kasutaja

|
28.06.2009 12:48:49
|
|
|
Oskab keegi seletada, mis jama on mul sellega, et Video Editoris kõik videod jäävadki loadima?
Olen proovinud igasuguseid nippe. Vahest oskab keegi aidata?
Double-click video peal ja Loading forever.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
28.06.2009 14:21:45
|
|
|
vb loll küsimus, aga kas viimane patch on 1.0.4 ning see sisaldab ka kõiki vanemaid patche endas ?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2009 14:44:17
|
|
|
peaks sisaldama... vähemalt ma lasin kohe peale installi 1.0.4 peale ja midagi ei piixunud.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.06.2009 14:57:26
|
|
|
peaks sisaldama... vähemalt ma lasin kohe peale installi 1.0.4 peale ja midagi ei piixunud. |
endal pole aega olnud peale panna seda viimast patchi... läks midagi paremaks ka, et saab kõik settingud põhja lükata ja jookseb nagu siid ?
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2009 15:06:26
|
|
|
sama sitasti jookseb nagu enne Võrdlesin konsooli graafikaga ja alles siis sain aru et PC versioon sai ikka kõvasti graafilist tilulilu. Konsoolil tundub vaate kaugus suht 25 olevat ja detailsus 10 ? Ja see varjude slider on üldse 0'i peal kuna dünaamilisi varje ei eksisteeri ning öösel on üldse varjud puudu inimestel (vähemalt nikol ei olnud auto ees seistes varju). Ehk siis pole ka ime et asi PC peal ei jookse. Keerasin graafika suht koht konsoolile vastavaks sliderite kohapealt + panin high teised asjad ja nüüd kärab kah. Suht samades kohtades on tunda fps'i läägi (20-25) kus konsoolgi köhib.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
28.06.2009 15:17:37
|
|
|
Ma ise olen tähele pannud et kui mängus on vihmasadu siis tekib ka selline lääg sisse et jube lausa,siis on kohati nagu slaidishow aga ma ei tea kas asi oleneb natuke driveritest ka mõne drivergia jookseb nagu hästi... aga siin hiljuti oli mul mingi driveriga et nende settingutega mis jooksis hästi st et jõnksatamisi ei esinenud siis kui vahetasin driverit uuema vastu hakkas mäng mõnes kohas nagu hakkima no mitte kaua aga nagu jah esines neid jõnksatusi tihemini ,,,, mine tea mis selle põhjustas .... alati kui seda mängu on tuju mängida siis tuleb kõik mittevajalikud protsessid kinni panna task mangeris et mängule rohkem "süüa" jääks
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2009 15:23:25
|
|
|
endal ei ole enam slideshow vihmaga aga märkasin seda et kui vihma sajab siis auto peale ei kuvata vee piisa efekti ... minuteada gta3'es oli see isegi olemas Ei leia et peaksin ka selle jura jaoks protsesse kinni panema... kui loge vaatan siis ei kasuta ta kogu mu mälu ära. Ainuke asi mida õgib on VGA mälu. Proset ei oska ta kah korralikult kasutada ehk siis 4 tükki umbe tõmmata.
|
   |
157 |
|