Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Samsung HD332IJ info märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 19.06.2009 17:22:20 Samsung HD332IJ info vasta tsitaadiga

kas Samsung HD322IJ turustatakse kuskil mujal kui (Ida-)Euroopas mingi teise nime all? Või miks selle kohta Internetis nii vähe informatsiooni on?

viimati muutis mightythor 22.06.2009 02:41:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.06.2009 17:59:23 vasta tsitaadiga

Samsung toodab teistele firmadele kah, nagu ka teised firmad toodavad Samsungile. See selline, igapäevane, tavaline ärimudel.

Nii, et milles probleem on, et Sa niipalju seda infot vajad? 8)
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 19.06.2009 18:14:20 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Samsung toodab teistele firmadele kah, nagu ka teised firmad toodavad Samsungile. See selline, igapäevane, tavaline ärimudel.

Nii, et milles probleem on, et Sa niipalju seda infot vajad? 8)

mind huvitaks natuke detailsem info kui maht, RPM ja puhvri maht. Ning muidugi ülevaated ja testid!
Kõvakettatootjaid võib peaaegu et ühekäe sõrmedel üles lugeda ja ma ei saa sellest aru, miks peaks keegi Samsugile kettaid tootma, kui Samsung ise seda reaalselt teeb icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.06.2009 18:24:29 vasta tsitaadiga

mightythor: See on selline tüüpiline turusituatsioon - kui on näiteks rohkem vaja mõnd komponenti (või sõlme), siis see tellitakse kellegi teise käest. vms. Ning Samsung kasutab sellist teistele tootmist ja teistelt tellimist juba aastakümneid suvalise enda toote korral. Umbes nii, et mingi Samsungi toote seest leiad näiteks Lite-On-i ja Lite-Oni seest leiad Samsungi...

Ja tänapäeval on nagunii kogu tootmine selline "omavahel klapitamine".

Ning polegi ju vahet, et millisest Noname vabrikust näiteks mõni trafo või mootor tuleb. Tähtis on ainult see, et see trafo või mootor on sobiv vastavat ülesannet täitma.

See. kes selle kokku krutib ja kelle kleepsu see lõpuks kannab, on täiesti teisejärguline teema.
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 22.06.2009 02:37:50 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
See. kes selle kokku krutib ja kelle kleepsu see lõpuks kannab, on täiesti teisejärguline teema.

aga hetkel voiks arvata nagu mul oleks ainsana maailmas see HDD. Kas sama mudelit on ehk kuskil teistes regioonides turustatud teise mudelinimetusega?
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 25.06.2009 11:31:42 vasta tsitaadiga

http://www.spinpointwave.com/
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 25.06.2009 19:38:19 vasta tsitaadiga

toivos kirjutas:
http://www.spinpointwave.com/

ka seal pole ju seda HD322IJ mudelit? Mul endal tuleks vaid pähe see, et võibolla toodetakse seda mudelit väliste kõvaketaste sisse ning täpselt sama ketas on sisemise kõvakettana müügil mingi teise mudelinimetusega icon_rolleyes.gif Või tuleks mul vaadata selle ketta mingit teist ID'd või SN (mul on see HDD füüsiliselt olemas)?
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2009 21:49:48 vasta tsitaadiga

Minu kogemuse järgi on märgis IJ 2,5" ketastel, samas HD322 on mul olemas 3,5" suurusena, täpsemalt HD322HJ. Kas on täitsa kindel, et keegi ei ole teinud lihtsalt ketta koodis näpukat?
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 28.06.2009 23:57:18 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Minu kogemuse järgi on märgis IJ 2,5" ketastel, samas HD322 on mul olemas 3,5" suurusena, täpsemalt HD322HJ. Kas on täitsa kindel, et keegi ei ole teinud lihtsalt ketta koodis näpukat?

ka Linux tuvastab selle ketta HD322IJ mudelina ning samamoodi ka Samsungi enda ketta utiliit ning Inteli fakeraid kontroller. Kui uurida, kes seda mudelit müüvad, siis jääb mulje, et ketas on toodetud kitsalt vaid Baltimaade turule.
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.06.2009 00:56:49 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:

2,5" SATA kettad kasutavad "HI" ja "JI" suffiksit. 2,5" ATA kettad on "HC, "IC" ja "JC". Teine täht "J" Samsungi sufiksi nomenklatuuris tähistab kettal 7200rpm pöörlemiskiirust ("I" on 5400rpm). Esimene täht peaks olema antud suuruse kettamudeli generatsiooni tähistamiseks ehk kõnealune HD322IJ on igalpool figureeriva HD322HJ edasiarendus kuna peale H-d on tähestikus täht I.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 29.06.2009 13:36:17 vasta tsitaadiga

Edasiarendus vaevalt. Pigem on tegemist downgradega. Sel mudelil on 3 pead aga peaks olema 2. Kui lugemiskiirused on samad kahepealisega, siis kolmas on lihtsalt välja lükatud. Kui lugemiskiirus tunduvalt madalam, siis kõik kolm pead töötavad ja platteri salvestustihedust on alla tõmmatud. Ehk kokkuvõtvalt: peaks olema 500GB-se downgrade-ga tegemist. Kel võimalus mõlemat testida, võiks kommenteerida minu väidet.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.06.2009 14:01:16 vasta tsitaadiga

mightythor: Selles suhtes on Sul õigus küll, et Samsung toodab Regioonide viisi erinevaid toodeid ning selles suhtes kuulub ka Baltikum tihti Venemaa ja osade omaaegsete Sots-maadega koos 5-dasse Regiooni. Ja siis võib toode täiesti erineda mingist esimese-teise Regiooni tootest.

Saan tuua ka ühe reaalse näite, kuidas Samsung toodab eri regioonides erinevaid asju sama "kaubamärgi" all.
Nimelt kaks, mudelite poolest, ühesugust, (erinevate vigadega) Samsungi 17 tollist monitori.
Hakkasin siis 2-e katkist üheks terveks kokku tõstma: Tee mis tahad, nuta või naera, aga kasutusel täiesti erineva gabariidiga (mõõtude vahe a 5mm) LCD-paneelid. Lisaks siis veel ka see, et LCD-ekraanide ühenduspesad kah veel erinevad ning sellest tingituna olid ka ühenduskaablid erinevate pistikutega.

Ja siis üks neist toodetuna täiesti Vene regiooni - venekeelsed kleepsud ja kirjed. Ning toodetuna (vist oli) Bulgaarias (kui on õigesti meeles), ja teine toodetuna Hiinas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Samsung HD332IJ info
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.