Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rere252
HV kasutaja

|
18.06.2009 11:36:47
|
|
|
Saints row 1 on stabiilsuse poolest üks jubedamaid käkke minu silmis.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
18.06.2009 11:52:24
|
|
|
gängstade värk
samas kellegagi võiks täna õhtul kas crackdowni või halo3-e teha, sõbraga plaanime ühte neist natuke mängida.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
18.06.2009 12:07:13
|
|
|
on jah 2 kurat, noh, pole hullu.
ikka veel keegi ei taha saints rowd teha?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
dr4cula
HV vaatleja
|
18.06.2009 12:38:30
|
|
|
Kas keegi oskab öelda, kas Gears 2 DLC on region locked? Tean, et COD:WAW demo andis region lock asja, aga pole DLC asjadega kindel. Kui All Fronts välja tuleb, tahaks seda, aga ei tea region locki kohta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.06.2009 12:53:02
|
|
|
In Europe this new jasper comes in the 915 LOT number, manufacter date 8 april /2009
LOT number on karbi peal kirjas
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
18.06.2009 13:14:04
|
|
|
kl
viimati muutis vaido6 18.06.2009 14:08:19, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
18.06.2009 13:14:39
|
|
|
vana
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
18.06.2009 13:22:44
|
|
|
PeZ,
Millised siis need uued mudelid on.
Ja kas mul on siis rrod ohtu ka w.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mercury1
HV kasutaja

|
18.06.2009 13:44:55
|
|
|
OFFTOPIC: märkasin, et mainisite siin saints rowd....mäng sai endal ka ilusti läbi tehtud, storylinel polnud väga viga, aga see pidev nö gängsta suhtumine hakkas küll mingi hetk üle viskama...multiplayer oli külll täielik #¤%&#....
ONTOPIC: mul küsimus selline, et mis oleks parim internet, mida soovitate, millega oleks normaalne kodus arvutis olla kui ka Xbox LIVE`s mängida ilma läägamiseta....praegu on endal kodu KÕU 2Mbit nett, mis LIVE`s mängimise jaoks küll kuhugi ei kõlba, läägab lihtsalt meeletult...ping`i avarage jääb tavaliselt 200-900 ms vahele...kusjuures mainin ära et 200 on veel minu jaoks isegi väga hästi saadud, kõige sagedamini on u 500ms.....LIVE`s mängimise jaoks nagu ma kuulsin oleks normaalne kui ping on paarkümmend....
et, millist internetti soovitate....ette tänades
_________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it. |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
18.06.2009 13:55:15
|
|
|
mercury1 kirjutas: |
OFFTOPIC: märkasin, et mainisite siin saints rowd....mäng sai endal ka ilusti läbi tehtud, storylinel polnud väga viga, aga see pidev nö gängsta suhtumine hakkas küll mingi hetk üle viskama...multiplayer oli külll täielik #¤%&#....
ONTOPIC: mul küsimus selline, et mis oleks parim internet, mida soovitate, millega oleks normaalne kodus arvutis olla kui ka Xbox LIVE`s mängida ilma läägamiseta....praegu on endal kodu KÕU 2Mbit nett, mis LIVE`s mängimise jaoks küll kuhugi ei kõlba, läägab lihtsalt meeletult...ping`i avarage jääb tavaliselt 200-900 ms vahele...kusjuures mainin ära et 200 on veel minu jaoks isegi väga hästi saadud, kõige sagedamini on u 500ms.....LIVE`s mängimise jaoks nagu ma kuulsin oleks normaalne kui ping on paarkümmend....
et, millist internetti soovitate....ette tänades  |
elioni digitv?
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
mercury1
HV kasutaja

|
18.06.2009 14:04:57
|
|
|
pole erit nendest nö kolmikpakettidest huvitatud, tahaks ainult tasemel interneti ühendust, kuna lauatelefoni niikuinii kodus ei ole, arvatavasti kui isegi oleks seisaks see niisama nurgas, ja koguks tolmu kuna kõik kõned olen siiamaani edukalt ära teinud mobiiliga...ka kui veel digi-tv ka saaks, no krt siis ei saakski telekast eemal olla ...praegu kasutan siiani 3 kodumaist´ning vanaaegset telekanalit...arvatavsti nii kaua kuni digilevile üleminek on kohustuslik ...aga on veel minegeid pakkumisi?
_________________ By the time you realise this signature does not say anything it will be too late to stop reading it. |
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
18.06.2009 14:08:29
|
|
|
Mul on MFR Date 2008 07 17.
Kas see on juba uus või vana.
ja kas gta san andreas on xbox360 väga halb graafika
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mercury1
HV kasutaja

|
18.06.2009 14:20:08
|
|
|
vaido6 kirjutas: |
kas gta san andreas on xbox360 väga halb graafika  |
tavalise xboxi graafikaga ikka, lihtsalt saad mängida seda xbox 360-e peal
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.06.2009 14:31:29
|
|
|
pole erit nendest nö kolmikpakettidest huvitatud, tahaks ainult tasemel interneti ühendust, kuna lauatelefoni niikuinii kodus ei ole, arvatavasti kui isegi oleks seisaks see niisama nurgas, ja koguks tolmu kuna kõik kõned olen siiamaani edukalt ära teinud mobiiliga...ka kui veel digi-tv ka saaks, no krt siis ei saakski telekast eemal olla ...praegu kasutan siiani 3 kodumaist´ning vanaaegset telekanalit...arvatavsti nii kaua kuni digilevile üleminek on kohustuslik ...aga on veel minegeid pakkumisi?  |
Elisat ei saa omale panna? neil suht hea pakkumine, et maksad 400.- kuus ja selle eest saad 5Mb/s neti + 400.- EEK eest moblaga rääkida + 250MB andmemahtu moblaga.
http://www.elisa.ee/taisside/est/choose
igasugused wireless põhised ühendused siiski netis mängimiseks ei sobi, kuna nad ei suuda pakkuda sama stabiilset ühendust.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
18.06.2009 14:47:37
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
igasugused wireless põhised ühendused siiski netis mängimiseks ei sobi, kuna nad ei suuda pakkuda sama stabiilset ühendust.
|
Ei tea midagi, ma Radioneti 1mbitise netiga sain aasta tagasi (siis sai viimati pelatud) vägagi eduliselt mängida (Forza2 ja Halo3)
Erand kinnitab reeglit...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
18.06.2009 14:47:59
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Tere.
Sõber tõi USA'st 120GB ketta.
Tahtsin oma vanalt 20GB kettalt kraami kaasatulnud kaabli ja plaadi abil uuele kettale kolida, kuid euroopa xbox360 teatab, et transfer disc region ei sobi.
Google selgitas et ülekande kettaid on 3 sorti - NTSC(USA), NTSC(miski aasia) ja PAL.
Kas on kellelgi laenata PAL versiooni transfer disc'ist ehk euroopa oma? |
Äkki ikka vedeleb kellelgi kuskil see ülekande softi plaat, mis 120GB kettaga pakendis kaasas on?
Kaabel ja kõvaketas ise regiooni ei küsi, kuid see ülekande soft, M$ krt.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
18.06.2009 14:59:28
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Skeptik kirjutas: |
|
Ei tea midagi, ma Radioneti 1mbitise netiga sain aasta tagasi (siis sai viimati pelatud) vägagi eduliselt mängida (Forza2 ja Halo3)
Erand kinnitab reeglit... |
ma ju ei võitnudki, et ei peaks saama. lihtsalt kaabliga ei toimu selliseid kõikumisi nagu wifi-ga, kuna seda mõjutab rohkem tegureid. teiseks - tihti see, kes läägib, ise ei pruugi sest aru saada, vaid seda näevad teised. mõnikord mõni tüüp ikka rikub korralikult online elamuse ära. mõnes racing mängus auto hüppab ja "rammib" teisi või siis oletame, et oled esikohal (oma arust) ja siis pärast sõitu vaatad, et see läägija hoopis võitis sind, aga sõidu ajal tema masinat üldse ei näinudki. Forza ja TDU ajal sai seda just kogetud. eriti haige muidugi ka see kui mõni selline tegelane peaks ise hostijaks olema.
Draqula, neid PAL plaate müüakse eBay-s ka...
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mercury1
HV kasutaja

|
18.06.2009 15:25:28
|
|
|
Selle pärast mina kunagi host olla ei saagi... kuigi oleks üüratult lõbus lõpuks ise ka ilma läägamiseta mängida...ennem kannatan üksi oma läägi välja kui et rikun oma lameda ühenduse tõttu 5-6 inimesel mängu ära (see kehtib siis mängude kohta kus üksikisiku lääg teisi ei mõjuta nt Gears)
+ Carbonis on mulle juba rohkem kui 10 korda öeldud, et ma sõidan katuse peal, ja läägan mööda teed, nii et vähe ei ole...tõsiselt plaanin oma interneti pakkuja vahetust....by the way: on KÕU netil üldse mõni eelis ka v?
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
18.06.2009 15:45:12
|
|
|
pole erit nendest nö kolmikpakettidest huvitatud, tahaks ainult tasemel interneti ühendust, kuna lauatelefoni niikuinii kodus ei ole, arvatavasti kui isegi oleks seisaks see niisama nurgas, ja koguks tolmu kuna kõik kõned olen siiamaani edukalt ära teinud mobiiliga...ka kui veel digi-tv ka saaks, no krt siis ei saakski telekast eemal olla ...praegu kasutan siiani 3 kodumaist´ning vanaaegset telekanalit...arvatavsti nii kaua kuni digilevile üleminek on kohustuslik ...aga on veel minegeid pakkumisi?  |
Noh ma ei tea, aga kuna sa maksad kõu eest 300.- , siis soovitaksin soojalt ikka elioni digitv ühenduse poole vaadata, 12mbit nett ja 255.- eeku kuus ...
Keegi ei keelja ju ainult internetti kasutada
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
18.06.2009 16:10:36
|
|
|
nah kirjutas: |
Noh ma ei tea, aga kuna sa maksad kõu eest 300.- , siis soovitaksin soojalt ikka elioni digitv ühenduse poole vaadata, 12mbit nett ja 255.- eeku kuus ...
Keegi ei keelja ju ainult internetti kasutada  |
Mis valemiga seda netti neilt 255.- eeku kuus saab?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
18.06.2009 16:13:01
|
|
|
Uus kasutaja mingi aeg saab. Edaspidi on ikka 455.
Muidu saab 255.- eest 1/1 ühenduse Elionilt.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
18.06.2009 16:13:44
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Uus kasutaja mingi aeg saab. Edaspidi on ikka 455.
Muidu saab 255.- eest 1/1 ühenduse Elionilt. |
Seega pole see ikkagi sisuliselt mingi argument. Ja vaevalt inimesed, kes SAAKS panna Elioni kas või 1mbitist, valivad selle asemel Kõu.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
mercury1
HV kasutaja

|
18.06.2009 16:19:09
|
|
|
nah kirjutas: |
Keegi ei keelja ju ainult internetti kasutada  |
hea tähelepanek...
Elioni neti kohta....ma tahtsime seda panna küll alguses ( mingi poolteist aastat tagasi nüüd)...aga öeldi et meile ei ole see võimalik...mingid asjad pidid meie piirkonnas täis olema
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |