Skeptik, ohissand millisesse pasakraavi ma end suutsin lennutada _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kas on väga suur vahe, et kas 360 on monitori taga läbi VGA või Componendi / HDMI? Endal on hetkel VGA juhe, aga kas asi oleks väärt HDMI juhtme ostmist? _________________ TALUSILDID
moluga ei tea, aga enda 40" samsa lcd teleri taga on compo/hdmi vahe küll suht minimaalne, paistab vast kõige rohkem kvaliteetsetes filmides ehk. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kunagi olin ka automaatse gold subscriptioniga hädas, kui krediitkaart aegus ja uut ei tahtnud tunnistada.
Jõudsin neitist ämbrite kaupa hala lugeda, kuni sattusin geniaalsele lahendusele. Piisas kui sisestasin perioodi lõppedes 1 kuu redeem koodi ja automaatne subscription oligi läbi.
mõtlesin ka seda proovida, kuna kirjas oli, et subscription muutub kui osta mingi muu subs või redeemida kood. nii et kuna 1 kuu kood seisab niisama niikuinii, saan sellega siis asja ära parandada
tänud, Jalutaja, _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kui virtuaalkaart teha, siis paned ise sinna mingi soovitud summa peale?
Sessuhtes, et kui paned nt 25.- ja ostad selle 1 kuu kulda 1 naela eest, siis pole sealt rohkem võtta ju midagi. Võimis?
kellelgi on veel saints row'd? tahaks ilgelt coopi netis teha, või üldse mõnda multiplayer osa sellest, väga hea mäng ju _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
esimene ikka _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
j2mstyle, saatsin friendinvaidi, võta vastu ja teeme party _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
PERSSE
keegi veel, tahan kohe saints rowd _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kas on väga suur vahe, et kas 360 on monitori taga läbi VGA või Componendi / HDMI? Endal on hetkel VGA juhe, aga kas asi oleks väärt HDMI juhtme ostmist?
suur vahe ei ole kindlasti, teleriga on suurem vahe kui monitori taga. üldiselt telku taga on üldse konsooliga parem pilt kui monitori taga, kuna nes on paremad pildi scaler-id. kui saad soodsalt HDMI kaabli, siis miks mitte...
viimati muutis SKG 17.06.2009 20:02:27, muudetud 1 kord
nad mul lisatud kah ammu , ilgelt tahaks pelada, tulge onlain _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Tere mul siis selline küsimus et tellisin endale xbox360_le punkte et lost and damned tõmmata aga tuli välja et to oli ainult UK oma aga endal USA konto tegin siis UK konto ka tõmbasin alla aga mängisin USA kontolt mängu läbi aga mis siis juhtub kui ma kustutan selle uk konto ära kas siis kustub ka mäng ja savegamed ära.
Tere mul siis selline küsimus et tellisin endale xbox360_le punkte et lost and damned tõmmata aga tuli välja et to oli ainult UK oma aga endal USA konto tegin siis UK konto ka tõmbasin alla aga mängisin USA kontolt mängu läbi aga mis siis juhtub kui ma kustutan selle uk konto ära kas siis kustub ka mäng ja savegamed ära.
ise tegin samamoodi.
j2mstyle (mida varasemalt kasutasin) oli Austraalia konto, punktid osutusid aga UK omaks (tegin siis uue konto - UK oma - ning ostsin tolle alt). Mingi aeg kustutasin selle sama UK konto ära, kuid TLaD ning save game'id jäid ikka konsooli alles (valisin vist isegi, et kustuta konto ning kõik sellega seonduv).
ise tegin samamoodi.
j2mstyle (mida varasemalt kasutasin) oli Austraalia konto, punktid osutusid aga UK omaks (tegin siis uue konto - UK oma - ning ostsin tolle alt). Mingi aeg kustutasin selle sama UK konto ära, kuid TLaD ning save game'id jäid ikka konsooli alles (valisin vist isegi, et kustuta konto ning kõik sellega seonduv).
niiet jah, võid vabalt ära kustutada
Aga edaspidi kui tladi ära kustutad siis uuesti tirida ei saa?
Oh väga viis siis
Aga soovitage mis teha 2100 punktidega mõtlesin et tõmban gta san andreas aga tal on vist juba graafika väga maas jne..
j2mstyle__aga kust kohast sa kontot ära kustutasid
http://www.ox.ee/est/product/105067
see on ju universaal ehk kõik kontod saavad kasutada jah.
Aga tellisin täna sain kätte kuid oma USA kontole lisada ei saa
Aga ma ei tea see paistab nii ainult gta iv aga no jah mul ainult 3 mängu gta saints2 midnight club los an...
Olen demosi ka päris palju pänginud ja pole viga.
Aga mis mängud on mis on piiri peal.
Aga mina ise tunnen et xbox jääb lahjaks juba.
Sõber tõi USA'st 120GB ketta.
Tahtsin oma vanalt 20GB kettalt kraami kaasatulnud kaabli ja plaadi abil uuele kettale kolida, kuid euroopa xbox360 teatab, et transfer disc region ei sobi.
Google selgitas et ülekande kettaid on 3 sorti - NTSC(USA), NTSC(miski aasia) ja PAL.
Kas on kellelgi laenata PAL versiooni transfer disc'ist ehk euroopa oma?
Aga ma ei tea see paistab nii ainult gta iv aga no jah mul ainult 3 mängu gta saints2 midnight club los an...
Olen demosi ka päris palju pänginud ja pole viga.
Aga mina ise tunnen et xbox jääb lahjaks juba.
vaido6, (MummikAl,) ju vaidol pole siis oma boxiga vedanud, saada garantiisse, nõua uut.
ausaltöeldes, pole minu xbox mängude ajal pea üldse kokku jooksnud (okei, selle aja jooksul mil mul on eliit olnud - ostetud oktoober 2008 - on ainult paar üksikut juhtumit olnud, kus olen pidanud xboxile restardi tegema).
minu xboxi viga on aga see, et ta kipub menüüdes vahetevahel teatud ajaks kokku jooksma, mis ei ole aga seotud sõnapaariga "xbox on lahja".
vaido6 kirjutas:
sellist asja, et teatud mängud jookseksid piiri peal, pole olemas. kõikigel teistel töötavad need mängud ju normaalselt.
tegelt juba saints row 1 kisub vahest fpsi ilgelt madalaks kui mingi kari vante autosid ja plahvatusi peale satub, aga seda ka aint vahest - enamus ajast on kõik ok _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.