Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
djelton
HV kasutaja

|
17.06.2009 01:30:29
Joomla bänner vilkuma |
|
|
Tere, ma jõudsin proleemi ette. Nimelt oleks mul Joomlas panna ülesse bänner vilkuma, aga nii, et ta vilguks ainult 3 korda ja ainult siis kui kohe lehele l2hed, peale seda ei toimu muutust, peale seda võiks olla tavaline. Ise ei suuda selelga hakkama saada. Kes suudaks aidata, õpetada või soovitatavalt kiiresti aidata ära teha, siis teavitada sellest erasõnumi abil. Tean, et tasuta lõunaid pole olemas ning keegi teine ei tee seda minu eest ära, kuid tõesti olen uurinud, ega pole leidnud. Muidu on animeering lihtne, kuid ise ei saa hakkama. :p See kes on nõus ära n2iteks tegema, võib seejuures ka juba õpetada:D
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 14:15:43
|
|
|
Ma ei tea, kas see õige asi, kuid flash ehk aitab sind .
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
17.06.2009 17:06:07
|
|
|
Võibolla tõesti, aga kuidas? :S
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
17.06.2009 18:06:29
|
|
|
nu kui flashi vähekene oled näppinud sisi lihtne.
Lühidalt nii, et paned oma banneri pildi taustaks, siis kui järsku tahad ära kaotada lisad tühja keyfreimi, kui ei taha siis teed tweeni 0 või lisad selle kohale läbipaistva mc mille läbipaistvuse tweenid 100%-ni. Ja siis tagurpidi sama asi, ning nii 3 korda. Siis võid lisada lõppu stop(); ja asi valmis.
Ma ei tea mille muuga sa animeerid aga jah.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 18:14:38
|
|
|
tsitaat: |
vilguks ainult 3 korda ja ainult siis kui kohe lehele l2hed, peale seda ei toimu muutust |
Banner tee millega tahad, seda sa ei saa banneri sisse kirjutada, et ta vilguks ainult esimesel lehele tulekul. See tuleb lehe koodi lisada. Teed kas sessiooni või küpsise lehele saabudes. Kui küpsist pole näidatakse vlikuvat, kui olemas näidatakse staatilist pilti. Bannereid peab kaks olema. Üks mis vilgub 3x teine staatiline pilt.
Edit: Võimalik, et flash banneri sisse annab see esimene kord kuidagi kirjutada. Pole flashi tegija, aga flash actionscript peaks muidu võimekas keel olema.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
18.06.2009 10:36:15
|
|
|
Aga kas keegi oleks nõus mulle neid asju seletama, asjaga suhteliselt kiire, aga ise ei saanud muffigi aru
Võiks teha 2 varianti, nii, et vilgub ainult kui lehele esimest korda jõuad ja nii, et vilgub siis kui nt. refreshid ja siis j22b staatiliseks.
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
18.06.2009 12:43:16
|
|
|
djelton, ma ARVAN, et tasuta ei hakka sul keegi seda siin tegema .
Me võime anda sulle näpunäiteid, aga midagi sinu eest ära tegema siin vast ei hakata.
Ise vast oskan öelda, et proovi Googlest õpetusi leida vms, ehk on kellelgi samasugune probleem olnud.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
18.06.2009 16:06:41
|
|
|
Kui bänner on .GIF, siis näitad mingi aeg staatiliselt esimest freimi. Näiteks 30sek pärast toimub vilkumine ja edasi jälle staatiline pilt. .GIF tegemisel valid, et animatsiooni näidatakse ainult ühe korra ja ongi valmis. Siis vilgub lehe laadimisel või refreshil ja muu aeg on staatiline pilt.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
19.06.2009 11:13:50
|
|
|
aarnet kirjutas: |
Kui bänner on .GIF, siis näitad mingi aeg staatiliselt esimest freimi. Näiteks 30sek pärast toimub vilkumine ja edasi jälle staatiline pilt. .GIF tegemisel valid, et animatsiooni näidatakse ainult ühe korra ja ongi valmis. Siis vilgub lehe laadimisel või refreshil ja muu aeg on staatiline pilt. |
Mis programmiga ma seda kõige paremini teha saaks? Kus need valikud olemas juba jne.(erasõnum aitab )
Facebook.com/WRoMD |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
19.06.2009 14:59:42
|
|
|
See programm, millega sa animeeritud .GIF faile valmistad, omab kindlasti kusagil valikuid "Play indefinitely", "number of loops" ja "display time" või nende analooge. Ühegi konkreetse programmi seadeid ma küll peast ei tea.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|