Ma ei taha mõeldagi, kui seda peaks Legendary peal üksi tegema. Väga kõva närv peab olema, et ühte kohta kordi ja kordi uuesti teha. Co-opis on vähemalt võimalus, et teine spawnib kohe tagasi. Jama on ainult see, et co-opis ei saa achievemente, nii et see viimane 125G jääks ikkagi saamata.
Hetkel madistan üksi Heroicuga ja sellega pole küll midagi ülemäära keerulist. Nende kahe viimase raskusastme vahe on küll mäekõrgune.
Ma ei taha mõeldagi, kui seda peaks Legendary peal üksi tegema. Väga kõva närv peab olema, et ühte kohta kordi ja kordi uuesti teha. Co-opis on vähemalt võimalus, et teine spawnib kohe tagasi. Jama on ainult see, et co-opis ei saa achievemente, nii et see viimane 125G jääks ikkagi saamata.
Hetkel madistan üksi Heroicuga ja sellega pole küll midagi ülemäära keerulist. Nende kahe viimase raskusastme vahe on küll mäekõrgune.
hmm mis achievementi sa ei saa? mina sain co-opis mängides nii neid punkti achievemente kui ka mängu läbimise achievementi (legendary raskusastme)
hmm mis achievementi sa ei saa? mina sain co-opis mängides nii neid punkti achievemente kui ka mängu läbimise achievementi (legendary raskusastme)
Huvitav... sai kaks esimest levelit co-opis läbitud ja nende ees achievemente ei jagatud. Üksi mängisin siis sain kohe kätte.
ma olin üksi enne mängu läbi teinud kui co-opis mängima hakkasin. Lõpus kui mäng läbi sai tehtud tuli igastahes Legendary achievement lahti. Selle proloogi pidi ka nii ära vaatama et skippida ei tohi muidu ei saa legendaryt lahti. Samas lihtsalt levelit valides näitab ka mis raskusastmega see level läbi on tehtud.
Huvitav... sai kaks esimest levelit co-opis läbitud ja nende ees achievemente ei jagatud. Üksi mängisin siis sain kohe kätte.
kui coopis mängid ja mängu läbi teed, siis saad 125 punni selle eest et mängu legendaarse peal läbi tegid!
Nii et vahet ei ole kas teed üksi või kaksi, achievementid saad ikka kätte.
Kui mängid esimest korda siis saad ka levelite eest punkte ning kui esimest korda mängid legendaarse peal, siis saad mängu läbimisel normali ja heroiku punnid ka kätte.
Ravenclaw kirjutas:
Ramones kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:
ma olin üksi enne mängu läbi teinud kui co-opis mängima hakkasin. Lõpus kui mäng läbi sai tehtud tuli igastahes Legendary achievement lahti. Selle proloogi pidi ka nii ära vaatama et skippida ei tohi muidu ei saa legendaryt lahti. Samas lihtsalt levelit valides näitab ka mis raskusastmega see level läbi on tehtud.
seda proloogi vist ei saagi skippida ja isegi kui saab siis see ei puutu asjasse, legendary saad ikka lahti.
Kui mängid esimest korda siis saad ka levelite eest punkte
Mina igatahes kahe esimese leveli eest ei saanud co-opis
teine võimalus on see et tee need uuesti, mul üks tuttav on kogenud seda. Tegime mängu legendaarse peal läbi ja siis selgus et vennal on mõned levelid üldse tegemata, kuidas see võimalik on, ei tea.
Muidugi kui sul on achievement varem olemas mida saad ise järgi uurida siis teist korda sa achievementi niikuinii ei saa.
Muidugi kui sul on achievement varem olemas mida saad ise järgi uurida siis teist korda sa achievementi niikuinii ei saa.
Ma tean jah, et kahte korda sama achievementi saada ei saa
Tegemist oli ilmselt mingi mängu bugiga, mis võttis igasuguse isu ära seda mängu uuesti co-opis proovida.
Ma tean jah, et kahte korda sama achievementi saada ei saa
Tegemist oli ilmselt mingi mängu bugiga, mis võttis igasuguse isu ära seda mängu uuesti co-opis proovida.
kõiki leveleid ei peagi uuesti tegema, ainult need mis sa ise arvad milles sa punkte ei saanud.
muide, kas mina olen ainuke keda kohutavalt häirib et see värdjas ei autosave? st kui savemata paned masina kinni, siis alustad viimasest punktist kust salvestasid, olgu see siis 3 levelit tagasi või viimane savepoint.
ma olen korduvalt juba nii väga palju progressi kaotanud. isegi krdi halo 1 sai sellega ise hakkama. _________________
Ma ei leia kohta kus saaks teiste mängudesse joinida.
selle joinimise nimi on MATCHMAKING... oleneb millist mängu teha tahad, kas slayer, team slayer, team swat (snipers) mida iganes. Vali lihtsalt MATCHMAKING ja otsi oma lemmik ja anna aga tuld.
on veel CUSTOM GAME kus saad oma reeglitega mängida ja teisi kutsuda.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Minu, Hannese ja kr1sti panus on antud Haiti toetuseks
Tegime co-op'is legendari peal läbi ühe päevaga. Muudan oma arvamust Halo suhtes... Päris kõva mäng
viimati muutis ArvQ 22.01.2010 01:46:54, muudetud 1 kord
Ma ei jõudnudki teha kuna liiga väsinud olin _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.