Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
14.06.2009 10:55:05
|
|
|
kempi kirjutas: |
enne burningut.
Olid ajad, olid ajad. |
Eks jah enne TBC oli wow ikka tunduvalt asjalikum. "Kuidagi kommretsiks" ära läinud
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
15.06.2009 02:44:57
|
|
|
Ma vihkan seda süsteemi installeerimisel. Vahetasin taaskord arvutit ja nüüd ootan, et mulle laetaks 7GB andmeid alla. Oleks see kõik - siis hakkab patchide tohutu kakkumine, kusjuures enne järgmise installeerimist pead muidugi enne ise vajutana nupul OK või Finished. Kui kuradima raske oleks streamiv klient teha? Mind ei huvita zoned, kuhu ma võibolla iial ei satu. Seda enam, et trial client ju võimaldab striimimist.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.06.2009 08:34:33
|
|
|
mirko27 kirjutas: |
Ma vihkan seda süsteemi installeerimisel. Vahetasin taaskord arvutit ja nüüd ootan, et mulle laetaks 7GB andmeid alla. Oleks see kõik - siis hakkab patchide tohutu kakkumine, kusjuures enne järgmise installeerimist pead muidugi enne ise vajutana nupul OK või Finished. Kui kuradima raske oleks streamiv klient teha? Mind ei huvita zoned, kuhu ma võibolla iial ei satu. Seda enam, et trial client ju võimaldab striimimist. |
Kahjuks "hiilgavad" ka teised mängud ja platformid sellega - nagu Steam näiteks. Tõmbad endale nelja giga eest HL2e ära ja siis sinna otsa poolteist giga patche. Miks ei võiks uuendada contenti distro serveris, ma ei tea.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.06.2009 17:18:59
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kahjuks "hiilgavad" ka teised mängud ja platformid sellega - nagu Steam näiteks. Tõmbad endale nelja giga eest HL2e ära ja siis sinna otsa poolteist giga patche. Miks ei võiks uuendada contenti distro serveris, ma ei tea. |
Mõttetu ajakulu ettevõttele. Neile tuleb odavam jätkata nii nagu praegu, kui hakata uuendama contenti.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
15.06.2009 18:53:19
|
|
|
mirko27 kirjutas: |
Ma vihkan seda süsteemi installeerimisel. Vahetasin taaskord arvutit ja nüüd ootan, et mulle laetaks 7GB andmeid alla. Oleks see kõik - siis hakkab patchide tohutu kakkumine, kusjuures enne järgmise installeerimist pead muidugi enne ise vajutana nupul OK või Finished. Kui kuradima raske oleks streamiv klient teha? Mind ei huvita zoned, kuhu ma võibolla iial ei satu. Seda enam, et trial client ju võimaldab striimimist. |
Tergemad teevad folderist copy-paste
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
16.06.2009 21:17:46
|
|
|
Minu elukas
Muidu ingame on frosti peal olles armorit ~17k, damage per second jookseb üle 300 ja crit 30% peale. PvP on ka päris hea sellega. Level 76 pala ei saanud minuga kuidagi hakkama eile näiteks.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
17.06.2009 00:28:20
|
|
|
TanelJ kirjutas: |
Minu elukas
Muidu ingame on frosti peal olles armorit ~17k, damage per second jookseb üle 300 ja crit 30% peale. PvP on ka päris hea sellega. Level 76 pala ei saanud minuga kuidagi hakkama eile näiteks. |
ära põe jõua sinna 80 kanti ning siis vaatame edasi
|
|
Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
1 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.06.2009 00:37:50
|
|
|
kõik oleneb kellega kokku satud. Vahepeal solosin oma dk'ga teise dk kes oli minust 2 levelit kõrgem, korra sai ka 3 enda levelil tüüpi maha võetud. Samas paaril korral juhtus ka see, et mõni level-paar madalam tegelane tegi minuga 1:0 ilma erilist vaeva nägemata. Skill > klass
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 10:41:16
|
|
|
Skill > klass jah aga palade puhul pole eriti skilligi vaja, et mõni muu klass maha niita.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.06.2009 10:42:49
|
|
|
facerollimine on ka skill dammit
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.06.2009 10:58:17
|
|
|
Loomulikult on see skill. Ei ole sugugi lihtne facerollida ilma endale füüsiliselt haiget tegemata.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.06.2009 11:02:12
|
|
|
veso kirjutas: |
Skill > klass jah aga palade puhul pole eriti skilligi vaja, et mõni muu klass maha niita. |
Eks roogide poolt ribadeks crittimine on ka skilli mitte nõudev tegevus
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.06.2009 11:05:17
|
|
|
Skill > klass |
wow pole skillbased mäng. ärge ajage.
gear > klass > skill.
Muidugi headel arena teamdiel on vaieldamatult oskused, aga peamine on ikkagi farmitud gear, sest ilma farmitud gearita ja õige klassita ei oleks neli skillist absoluutselt mingit kasu.
Ole nii skilled kui sa oled, aga mingi keskpärane või underdog klass, halva varustusega ei tee mitte midagi ära.
Sul on vaja varustust, sul on vaja õiget klassi ja alles SIIS tuleb mängu skill.
viimati muutis Timberg 17.06.2009 11:07:14, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 11:06:40
|
|
|
Roogide puhul critid nii närvidele ei aja kui nende stunlockid. Once you're stunned, you're fucked. Vähemalt nii on casteritega imo.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 11:17:58
|
|
|
Roogide puhul critid nii närvidele ei aja kui nende stunlockid. Once you're stunned, you're fucked. Vähemalt nii on casteritega imo. |
Trinket, blink, kite, fearid, pain suppression, hand of freedom jne.. Võimalusi on palju, lihtsalt pead oskama neid kasutada.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.06.2009 13:25:38
|
|
|
Tomv kirjutas: |
Trinket, blink, kite, fearid, pain suppression, hand of freedom jne.. Võimalusi on palju, lihtsalt pead oskama neid kasutada. |
Eks kõigil on alati PVP gear seljas. Oh, wait...
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
company
HV vaatleja

|
17.06.2009 13:37:37
|
|
|
Roogid on nii kõvad vennad juba? BC aeg sai PvE Prot Paladiniga Battlegroundis 3 Roogi korraga maha võetud... peaks proovima millisest puust tänapäeva Roogid tehtud on 8)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.06.2009 14:33:13
|
|
|
Tänapäeval on (low-end arenas) tegijad prot paladinid holy gearis. Oma pve tank gearis ~31k hp'ga ringi joostes üldjuhul roogid jooksevad minema kui on mu ~50% peale toksinud ning olles ise surmasuus
Samas prot warrior on vast hetkel ohtlikumgi vastane kui paladin. Stun'e ja interrupte on neil pea sama palju kui roogidel.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
17.06.2009 15:52:39
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Samas prot warrior on vast hetkel ohtlikumgi vastane kui paladin. Stun'e ja interrupte on neil pea sama palju kui roogidel. |
Pea sama palju:)? Prot warrioril on ikka rohkem...5 stunni(charge, intercept, conc blow, revenge, shockwave), fear, interrupt/silence. Rogue 2 stunni, blind, kick ja gouge vastu.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
17.06.2009 17:05:30
|
|
|
mitte mingist otsast ei ole prot warrior või prot paladin ohtlikud. nad on räigelt tüütud ja tuleks ära bännida arenalt aga mitte ohtlikud. nende tapmine võtab sajandi aga nad ise ei suuda ka mitte muhvigi teha.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.06.2009 17:10:17
|
|
|
Sa vist pole asjalikku protwarri näinud kui väidad et nende damm väike on.
Samas kui teise külje pealt vaadata siis polnud mul discina ühes pug WSG's eriliseks probleemiks lipukandjast puud elusana läbi ~5-6 vastase viia. Mõlemal täiskoguses hot'e, shielde ja kõike muud peal ning ei suudetud suurt miskit ära teha
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
17.06.2009 17:13:43
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Sa vist pole asjalikku protwarri näinud kui väidad et nende damm väike on.
Samas kui teise külje pealt vaadata siis polnud mul discina ühes pug WSG's eriliseks probleemiks lipukandjast puud elusana läbi ~5-6 vastase viia. Mõlemal täiskoguses hot'e, shielde ja kõike muud peal ning ei suudetud suurt miskit ära teha  |
mine tee pve'd edasi. paar lehekülge tagasi väitsid, et sa ei tea arena pvp'st mitte midagi ... las see jääb ka nii. prot warri damage on healitav täiesti probleemitult vahepeal dps'ides. prot warri ainus eelis on see, et teda tuleb krdi kaua taguda, enne kui ta alla läheb.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.06.2009 17:52:39
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
mine tee pve'd edasi. paar lehekülge tagasi väitsid, et sa ei tea arena pvp'st mitte midagi ... las see jääb ka nii. prot warri damage on healitav täiesti probleemitult vahepeal dps'ides. prot warri ainus eelis on see, et teda tuleb krdi kaua taguda, enne kui ta alla läheb. |
Ilmselgelt pole sa päris kaua aega WoWi mänginud, et sellist juttu ajad.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.06.2009 18:31:15
|
|
|
mine tee pve'd edasi. paar lehekülge tagasi väitsid, et sa ei tea arena pvp'st mitte midagi |
Nädalavahetusel tegin kõva 15 arena matchi discina seega päris noob enam pole Loomulikult sai ka netist ajaviiteks kõiksugu asju loetud ning gildikaaslasi küsimustega kiusatud. Varem on niisama pulli pärast duelle peetud igasugu tegelastega, kaasaarvatud prot warriorid. Kindlasti pole ma asjatundja kuid hetkeseisuga tundub, et su info on "sutsu" vananenud.
prot warri damage on healitav täiesti probleemitult vahepeal dps'ides |
Kuidas suhtuda sellesse, et protwarr tegi duelis ära nii restodruidile kui disc priestile? Ehk siis ilma igasugu välise healimiseta võttis maha kaks kõige potensiaalikamat pvp healing klassi. Anna protwarrile selga dps gear, korraliku DPS'iga mainhand ning kõrge BV'ga shield ning saad näha millist dammi ta teha suudab.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |