Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  [avatud] Aidake ACDS photo manager 2009. asju korraldada. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sanderso
HV kasutaja
sanderso

sõnum 13.06.2009 15:26:55 [avatud] Aidake ACDS photo manager 2009. asju korraldada. vasta tsitaadiga

Sain tänu foorumile VIST paganama hea proge. ACDS photo manager 2009.a. Nüüd selline jama et (väga keeruline proge minu jaoks) suutsin pildid kuidagi ära komplekteerida. Mis kuupäev mis tehtud. Naljaks kiskus asi siis kui need pildid mis ma tegin ca 4.a tagasi näitavad nr 8 august 2010 icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif Ja nüüd kahtlustan et kõik kuupäevad on valed. icon_question.gif
Ja samuti ei suuda ma grupile nime panna. Aga kui tegin pildil parema hiire klõpsu et anda talle nimi, siis kataloog/nimi(alasuvi hiiumaal) tekkis, aga ainult sellele ühele pildile. Mitte kahjuks ülejäänutele.
Kuda seda teha?
Kas pean kõik pildid ära kustutama ja siis uuesti laadima?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  [avatud] Aidake ACDS photo manager 2009. asju korraldada.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.