Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
26.04.2009 00:51:57
|
|
|
tomorrow, jaa, teine nägu sugu ja taustast sõltuvalt üks mini-sidequest 3 erinevast variandist on räme replay value.
arvestades mängu olemust ei ole jutt vs. kaikaga pähe lahenduse vahet olemas.
kõiki ära mõrvida iirc ei saanud, ma proovisin.
see 35h on pmst 100%. tegemata ei jäänud midagi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.04.2009 00:58:54
|
|
|
londiste kirjutas: |
tomorrow, jaa, teine nägu sugu ja taustast sõltuvalt üks mini-sidequest 3 erinevast variandist on räme replay value.
arvestades mängu olemust ei ole jutt vs. kaikaga pähe lahenduse vahet olemas.
kõiki ära mõrvida iirc ei saanud, ma proovisin.
see 35h on pmst 100%. tegemata ei jäänud midagi. |
No minu jaoks andis juba tohutu replay value see, et ma sain korra lõpuni tehtud profiiliga alustada uut kampaaniat ja seejuures jäid kõik relvad,armorid ja upgraded alles.Enamus mängudes uuesti alustad, siis ikka nullist .
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.04.2009 01:04:00
|
|
|
nojah, et kui achievemente taga ajad ja hakkama ei saa, siis teed järjest lihtsamate raskusastmetega läbi ja viimase jaoks on supermees olemas...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.04.2009 01:40:54
|
|
|
londiste kirjutas: |
nojah, et kui achievemente taga ajad ja hakkama ei saa, siis teed järjest lihtsamate raskusastmetega läbi ja viimase jaoks on supermees olemas... |
Kõiki achievmente ei saagi puhttehniliselt ühe läbimängimisega,siin pole midagi tegu hakkamasaamisega .Ma ei ütleks,et mida edasi seda kergemaks läheb.Vähemalt imo ei sõltu see niivõrd talendist, armorist ega relvadest vaid pigem sellest,et sa oled juba varem läbi teinud ja aimad asjade kulgu.
Nojah.See selleks.Väärt mäng igal juhul.Soovitan kindlasti hankida kellel veel pole
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.04.2009 20:44:51
|
|
|
eHK VIITSIB keegi täpsustada, kuidas selle toote regamine käib?
1. eakonto tehtud
2. bioware konto tehtud
3. mass effect cdkey bioware kontosse sisestatud
Nüüd tahaks seda DLC'd ja patchi kätte saada, aga juhe kergelt koos.
Näitab, et
Registered: XHXC-XGXM-XXXV-XXXD-XXXX (masseffect key on regatud)
Mass Effect: Bring Down the Sky CD Key: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXX7 (bring dow the sky cdkey)
Ja all on migni lahter, kuhu peaksin cdkey kirjutama ja vajutama "ENter cdkey", aga kumbki key sinna ei sobi .p
edit: kas bring down the sky sisaldab ka patchi või selle peab eraldi tõmbama?
edit2: fuck küll. originaal ja ikka crashib!
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.06.2009 00:05:43
|
|
|
Ma tabasin end üks päev parralleele tõmbamas Mass Effect ja Star Wars vahel
Mass Effect:The Phantom Menace (nähtamatu oht - selles mõttes,et keegi ei tea ega oska karta reapereid ja keegi ei usu,et gethid avalikult ründaks citadeli)
Mass Effect 2:Attack Of The Clones (senise põhjal on näha olnud suurt linna,bountyhunterite tagaajamist.Hõljukiga sõitmist jne)
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
11.06.2009 00:14:35
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mass Effect:The Phantom Menace (nähtamatu oht - selles mõttes,et keegi ei tea ega oska karta reapereid ja keegi ei usu,et gethid avalikult ründaks citadeli)
Mass Effect 2:Attack Of The Clones (senise põhjal on näha olnud suurt linna,bountyhunterite tagaajamist.Hõljukiga sõitmist jne) |
No selle analoogia põhjal teotab teine osa tulla ikka palju parem
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
11.06.2009 05:28:59
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Mass Effect 2:Attack Of The Clones (senise põhjal on näha olnud suurt linna,bountyhunterite tagaajamist.Hõljukiga sõitmist jne) |
No selle analoogia põhjal teotab teine osa tulla ikka palju parem  |
kuskilt lugesin, et side-questid on ära kaotatud ja rõhku on pandud ainult stoorile, ei tea kas vastab tõele ...........
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.06.2009 05:42:31
|
|
|
nolifer kirjutas: |
xtriz kirjutas: |
No selle analoogia põhjal teotab teine osa tulla ikka palju parem  |
kuskilt lugesin, et side-questid on ära kaotatud ja rõhku on pandud ainult stoorile, ei tea kas vastab tõele ........... |
Ma pole küll midagi sellist kuulnud.Nad pidavat olema hoopis teinud side queste huvitavamaks ja saab enamatel planeetidel maanduda ja ringi uurida.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.06.2009 13:55:04
|
|
|
Tegin teist korda läbi. Nüüd siis naistegelasega ja renegade kalduvusega. Kurja tüüpi on ikka palju lõbusam mängida- dialoog on värvikam, ning saad inimestele terrorit teha, ning reportereid näkku peksta
Kolmas kord vist tuleb veel, sest mõned achievementid jäid saamata :/ ... Üldse tundub, et kõigi achievementide saamiseks peab tähelepanelikult tegema 3 korda läbi, või tähelepanematult 5-6 korda...
...ja saab enamatel planeetidel maanduda ja ringi uurida. |
No kurat... et oleks siis seekord nendel planeetidel võimalik veidi ringi ka sõita, ilma et mingid kuradi piirded ees oleks, ning et oleks nendel ka midagi teha.
Enne Mass Effect 1 release'i unistasin, et igale planeedile on ikka võimalik maanduda (space knowledge ei olnud veel gaasikogudest teadlik ) ning neil kõigil on oma stoorid lahedate tegelastega jms. Kui nii oleks olnud, siis oleks see kindlasti biggest game ever olnud.
Ja see, et Maale ei saanud maanduda oli minu jaoks küll bummer. Lohutuseks sai Floridat lasta Kuu pealt...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
11.06.2009 13:59:20
|
|
|
See ringi kimamine läks ikka väga iagavaks peale paari kolme planeeti. Need kõrvalmissioonid olid üldse üsna kohutavad ja ei läinud mänguga üldse kokku. Universum plahvatab mõne tunni pärast ja ma ajan mingeid smugeldajaid taga? Okei ..
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
12.06.2009 01:04:18
|
|
|
Celos kirjutas: |
See ringi kimamine läks ikka väga iagavaks peale paari kolme planeeti. Need kõrvalmissioonid olid üldse üsna kohutavad ja ei läinud mänguga üldse kokku. Universum plahvatab mõne tunni pärast ja ma ajan mingeid smugeldajaid taga? Okei .. |
no side questid ei ole kohustuslikud. sa ju ei pea neid tegema kui sulle see ei istu. muidugi mäng on selle võrra lühem aga sa naudid seda ehk rohkem. ma ise pole just eriline rpg fänn aga see mäng oli nagu hoopis teine tase fallout3 kõrval imo.
to tomorrow, ainuke lahendus on ilmselt endale xp anda, terve tiim saab leveli
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
24.06.2009 20:46:51
|
|
|
+1
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
02.07.2009 14:01:54
|
|
|
Mul väike probleem mass effectiga.installisin mängu,kuid tööle pannes ja tegijate logod ära vaadates muutub fraps rate olematuks. asja ei paranda reso muutmine ega phisiksi maha keeramine.ka patch ei aidanud.googeldasin poolteist tundi aga ikkagi vastust ei saanud.äkki on asi uutes driverites?mul on 9600 gt kaart viimaste driveritega.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.07.2009 14:31:56
|
|
|
David0002 kirjutas: |
Mul väike probleem mass effectiga.installisin mängu,kuid tööle pannes ja tegijate logod ära vaadates muutub fraps rate olematuks. asja ei paranda reso muutmine ega phisiksi maha keeramine.ka patch ei aidanud.googeldasin poolteist tundi aga ikkagi vastust ei saanud.äkki on asi uutes driverites?mul on 9600 gt kaart viimaste driveritega. |
Ehk üritad mängu navigeerida ennast.Võibolla ainult menüüs läägib?
Kui miskit abi ei ole siis ehk reinstall
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
David0002
HV vaatleja
|
02.07.2009 18:04:54
|
|
|
Mul väike probleem mass effectiga.installisin mängu,kuid tööle pannes ja tegijate logod ära vaadates muutub fraps rate olematuks. asja ei paranda reso muutmine ega phisiksi maha keeramine.ka patch ei aidanud.googeldasin poolteist tundi aga ikkagi vastust ei saanud.äkki on asi uutes driverites?mul on 9600 gt kaart viimaste driveritega. |
Ehk üritad mängu navigeerida ennast.Võibolla ainult menüüs läägib?
Kui miskit abi ei ole siis ehk reinstall |
reinstallisin just.ikka sama jama. in game on ka vigane,fraps rate on mingi 1 :S polegi vist rohkem midagi teha.googeldamisel leidsin ka tüüpe kellel sama probleem aga ega nad ka vastust saanud:S
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
09.08.2009 10:20:48
|
|
|
Sigalahe mäng meeldib kõige rohkem kusagil eemal pärapõrgus kolada ringi ja snaipriga maha killida neid sünteesitud Flesh/bone/metal elukaid.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.08.2009 12:37:20
|
|
|
reinstallisin just.ikka sama jama. in game on ka vigane,fraps rate on mingi 1 :S polegi vist rohkem midagi teha.googeldamisel leidsin ka tüüpe kellel sama probleem aga ega nad ka vastust saanud:S |
Piraga ju teisigi probleeme. Osta originaal :)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.08.2009 14:51:45
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Sigalahe mäng meeldib kõige rohkem kusagil eemal pärapõrgus kolada ringi ja snaipriga maha killida neid sünteesitud Flesh/bone/metal elukaid. |
ME on pigem nagu interaktiivne film, kus sa mängid peaosa.Algul ei arvanud sellest midagi aga, siis juhtusin pilte nägema.Tekkis huvi ja mängima hakkasin siis enam pidama ei saanud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
09.08.2009 23:45:12
|
|
|
tomorrow, sama lugu siin. Lasin igaks juhuks mängu maha nüüd, muidu tegin jah lõppu ära, mäng hoidis kinni samamoodi nagu Witcher just oma ülihea stooriga.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.08.2009 06:00:12
|
|
|
Mass Effect Patch v.1.02
http://masseffect.bioware.com/me1/pc/updates/index.html
tsitaat: |
Added the SecuROM activation "revoke" ability which is automatically run during uninstallation.
*When Mass Effect is run on a new computer for the first time an "activation" will be used.
*Mass Effect allows activations on up to 5 different computers.
*users will now regain a used activation upon uninstallation of Mass Effect or after manually using the SecuROM activation "revoke" ability.
To manually use the SecuROM activation "revoke" ability, follow the steps below.
1) Install the 1.02 update to your current version of Mass Effect
2) Navigate to the ‘Binaries’ subfolder of your copy of Mass Effect
3) Run the command: MassEffect.exe -ead_gl_remove
There is a known issue where some users will encounter an incorrect error during uninstallation stating "There is a problem with verifying ownership of your game".
In the majority of cases this error can be ignored as uninstallation will have completed successfully. |
* The player will no longer become stuck in the Feros elevator
* Quickslot abilities are now disabled in elevators
* The pixilated bloom and DoF on Radeon x1650 and x1950 cards has been addressed
* GPF crashes when playing Quasar have been addressed
* The player's weapon will not auto fire if the fire button is released as an active loading screen appears
* Low LOD on Garrus' face has been addressed
* Reconfiguring the PRIMARY INTERACT key (Default set to E) to any other key will no longer make the ENTER key interact TWICE when used.
* Player will not become stuck in his action station in elevators (primarily occurred in the Peak 15 elevators)
* Occasional crash when encountering Rachni on UNC_73 has been addressed
* Using the enter key to add and remove talent points will function properly
* GUI: Pressing U when first getting control of Shepard and then pressing ESC to close it will not cause the player to lose all input functionality
* Romance confrontation conversation will fire after 3rd planet complete
* The player will no longer become stuck when using the Enter key rather than the primary interact key to initiate conversation with certain followers on the Normandy
* Audio skipping during conversations has been addressed
* Addressed cases where Realtec HD audio users were experiencing issues with cut off / crackling audio after patching the game to version 1.01
* The issue regarding dynamic character shadows appearing grainy has been resolved.
* Nihilus and all Turians are no longer missing their face markings
* The issue of Garrus having no lighting on his face until a save is loaded has been addressed
* The game will now create save files when "My Documents" is set to the root of a drive |
The issue where PCs with NVIDIA GeForce 8xxx and above video cards were experiencing random General Protection Fault crashes appears to have been fixed with the GeForce 182.06+ drivers
Please ensure when playing Mass Effect that all PC drivers are up to date |
Super ,et isegi nii kaua pärast väljalaset viitsitakse veel patche teha
|
|
   |
82 |
|