Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ewur
HV veteran

|
10.06.2009 16:24:14
Joonrepro ja pooltoonrepro |
|
|
Oleks väga vaja abi nende mõistete lahtiseletamisel, teema on "Joon- ja pooltoonreprode valmistamine mustvalgetest ja värvilistest originaalidest. Kasutatavad materjalid ja lahuste retseptuur".
Otsisin netist eestikeelset infot, ei ole! Ingliskeelses võibolla on, kuigi ei leidnud samuti. Ehk kirjutasin vale otsingusõna. Oskab keegi aidata või suunata? Väljaarvatud raamatukokku, sest täna õhtuks oleks vaja teema valmis saada. Tänud juba ette!
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
10.06.2009 19:01:30
|
|
|
Joonrepro on foto reproduktsioon kasutades vaid musta ja valget. Näide: http://ladyoak.com/line-art-conversion.html
Pooltoonrepro on foto reproduktsioon halltoonide abil, ehk see mida sa oled harjunud nägema mustvalge pildina ... loogiliselt võetuna siis värvilisest pildist.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
10.06.2009 20:21:01
|
|
|
Tänud! Aga pikemat juttu protsessist ka kuskilt võrgust lugeda saab?
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
10.06.2009 20:42:14
|
|
|
Mina värskendasin oma teadmisi raamatust M. Langford: The Darkroom Handbook
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
10.06.2009 21:17:05
|
|
|
Nagu mainisin, siis on vaja täna õhtuks ülevaade(1/3-1/2 A4 lehte) valmis teha. Nii et see variant ei sobi praegu... Aga tänud ikkagi!
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.06.2009 09:55:25
|
|
|
Nojah, skaneerida oleks saanud neid lehti ju ka. Täna oleks ehk olnud selleks isegi aega, eile nii või naa poleks jõudnud.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|