Arkaadiversioon olla juba natuke nõrk välja näinud. Ilmselt lihtsalt namco panustabki rohkem SC peale, ma arvan. Mis üle jääb, pudeneb ilmselt Tekkenile. _________________
Kui 6'das selle mingi HDR kusekollasuse välja jätame kas siis saab öelda lõdvalt, et nää jahh see on DR mis on pmst tekken 5 väikeste lisadega ja upscalega aga vot too on tekken 6 mis täiesti PS3'le tehtud üritades utiliseerida ikka kõvasti selle võimu ja jõudlust?
But according to Tekken 6 project lead Katsuhiro Harada, despite the loss of Tekken's PlayStation exclusivity, the PS3 is still the best console for the latest Namco Bandai fighter.
Väga lollid statemendid imo, mis siis X360'l peaks olema lagfest?
tsitaat:
"The game was programmed on PS3 architecture and specifically designed to make full use of the Cell's SPU. So it's going to be a big challenge to bring the game to the Xbox 360," Harada said. Tekken 6 capitalizes on the PS3's power, and by capitalize, I mean running on 60fps.
Jah, väga lollid statemendid väidab üks Xboxi kasutaja. Sõnad on mängu projekti juhi poolt välja öeldud, sinu arvamus et see on loll on lihtsalt sinupoolne vingumine.
Oleks siis X360 midagi sellist nagu CELL, poleks probleemi. ((The game was programmed on PS3 architecture and specifically designed to make full use of the Cell's SPU))
Oleks siis X360 midagi sellist nagu CELL, poleks probleemi. ((The game was programmed on PS3 architecture and specifically designed to make full use of the Cell's SPU))
Full use? Lol.
Killzo... fuck.. isegi Soul Calibur IV, multiplatform, on palju ilusama graafikaga, kui Tekken 6'e praegused screenshotid.
Auron, kui sa ikka detailivahet ei märka siis sa oled pimedana sündinud.
Ära muretse, detailivahet ma märkan aga ei näe seda vahet kus üks on pmst upscaletud tekken 5 ja teine on spets PS3'le tehtud ja sitaks celli ja muidu PS3 powerit peaegu maksimumini ärakasutav überasi
Mu tüdruk on koige lahedam maailmas Täna olime ühes kaubanduskeskuses ja peale seda kui ta oli mulle juba paar särki ostnud (talle meeldisid need ja tegi välja) nägin GAME akna peal reklaami, et kui reserveerida endale Tekken 6 siis saab tekkeni särgi sellega. Ta muidugi pani kohe kassasse ja tellis mängu ära mingi 2 ja pool kuud varem kui asi välja tuleb. Nüüd on hullult ponevil ja jumal teab mitu korda neid trailereid vaadanud. Tekken 2 oli siis tema esimene mäng.
üldse on ta igasugu kaklusmängudes haigelt hea DOAs voi vanemates Tekkenites ei saa ma absoluutselt vastu talle...
Anyway mida ma tahtsin oelda on see, et naised, kes on ka mängurid ruulivad ja eriti need kes veel kuumad välja näeva seal juures
Ok ja nüüd natuke teemasse
Mis on tekkeni voitlemise mote tundub nagu mingi motetu combo stringide pähetuupimisena (nii ründamiseks kui vastaste omasi blockimiseks) mulle näiteks DOA voi Street Fighteri stiil meeldib palju rohkem voi ma ei saa lihtsalt asjale pihta?
Auron kirjutas:
Noh varasemates tekenites olid lahtisaadavad charid niikuinii suht jura ja igava süsteemiga. Näiteks soul caliburides on palju paremini tehtud.
IMO oli ikka suht igav... milles on selle point siis ikkagi? väga nome kui näiteks tahad sopradega mängu mängida kui oled just asja saanud ja siis need tegelased, mis on koigi lemmikud on lukus...
Pean silmas seda, et olla võiks hästi spets special tegelased. A'la nagu esimesestekkenis oli heihachi keda sai aint siis kui kordagi lutti saamata läbi tegid või SC2'es edge master.
Ja kas ma olen ainuke, kellele see puruneva põranda efekt absoluutselt ei meeldi? Jätab mulje, nagu kaaluks iga neiu seal mingi 2 tonni ja purustab pikali kukkudes peaga asfalti.
See efekt võiks olla maha keeratav. Ilmselt siiski ei ole...
Mingil ajahetkel tuleb mäng siiski ära osta, siiamaani kõiki Tekkeneid mängitud. Tag Tournament siiamaani lemmik.
Ja kas ma olen ainuke, kellele see puruneva põranda efekt absoluutselt ei meeldi? Jätab mulje, nagu kaaluks iga neiu seal mingi 2 tonni ja purustab pikali kukkudes peaga asfalti.
Või lihtsalt lüüakse nii tohutu jõuga mööda maad, et maapind puruneb .
Ilmselt oled sa vist jah ainuke keda see häirib. Imo it's kinda cool.
IMO on see jube... DOAs on palju palju paremini see asi tehtud. Kui neil nii hädasti seda kukkumise asja oli vaja teha siis oleks voinud teha nagu DOAs kus lendad trepist voi aknast voi kust iganes alla ja minu meelest need tasemed olid juba doa2 tunduvalt paremad kui üheski Tekkenis.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.