Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rycyve
HV veteran

|
08.06.2009 19:10:29
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Adminnid on kiired poisid, tegid puhta vuugi mitmete postitustega.
Igatahes 72** eesti keel on saadaval.
umbes 7:30 sai asukohale "keelatud" vihje antud, varajased külastajad vast märkasid.
Seda sai ka mainitud, et 7100 toimib minu jaoks täiesti korralikult, seega pole ka vajadust olnud miskite buildi numbritega võidu joosta. |
Huvitav mis nipiga just est.pak ära kadus aga mitte vene Seal pole ei varajasel hommikutunnil seda olnud ega ka varem 8)
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
08.06.2009 21:40:01
|
|
|
Ega keegi pole pidanud 64-bit RC-le Build 7201 installima Dell Laser Printer 1720 XL printerit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.06.2009 22:05:09
|
|
|
Sul driveritega probleeme vms? Ei saa tööle asja?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
08.06.2009 22:08:13
|
|
|
Mhmh... just ... googeldanud ka suht igatpidi. Siiamaani ei midagi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.06.2009 22:16:05
|
|
|
Ilmselt sa juba oled proovinud Vista x64 draivereid asjale?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
08.06.2009 22:45:47
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Ei tahaks küll edev olla aga...
Spoiler 
Spoiler 
8) |
Sorri et plaatide kohaletoimetamine kaua aega võttis. Aga neid said siis BattleIT blogi lugejad
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
09.06.2009 00:07:46
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Ei tahaks küll edev olla aga...
Spoiler 
Spoiler 
8) |
Nüüd ma olen küll kade, mis siis et mul RC endal plaadi peale kirjutatud..
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.06.2009 07:12:42
|
|
|
Birgit kirjutas: |
Mul on C 15GB, praegu natuke üle 1GB vaba. Hibernate ja prügikast maha võetud. Kohutavalt ikka võtab ruumi see.
Tahtsin veel eemaldada mõned vaikimisi programmid (mingi mail, pildi näitaja). Googeldasin natuke, seal näitas, et tuleks tuimalt ära kustutada. Samas mul ei lase. Lisaks vihastas välja, et ei lase kustutada muud ebavajalikku tilulilu (vaikimisi peal olevad helid, teemad jne.). |
kas hibernate on cmd's disabletud
kui lihtsalt power optionist disableda, siis jääb hibernate.sys fail alles ja mul igatahes kustutada ei lasknud, kuid kui commandlines asi disableda, siis kaob see fail
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
09.06.2009 08:36:25
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Ilmselt sa juba oled proovinud Vista x64 draivereid asjale? |
Mingeid draivereid proovisin küll jah aga teen ilmselt täna õhtu teise katse!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
09.06.2009 09:44:07
|
|
|
Delli kodukal olid olemas nii Vista kui ka XP x64 drivud olemas. Võid ju mõlematega proovida. Nii mõnelgi on raud tööle hakanud ka xp driveritega. Mul endalgi SC reader töötab xp omade peal.
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
09.06.2009 09:56:35
|
|
|
Lasin lauakastile puhtalt 7201 x64 peale 7100 asemele. Senini olulist vahet pole täheldanud. Küll aga viskaks ühe hästi jämeda kivi ATI kapsaaeda, kes oma W7 draiverites display scalingu näiliselt kinni on keeranud - vanu 640x480 mänge pole hea suure ekraani keskelt tibatillukesest aknast mängida. Küll aga aitas selle vastu kui korraks monitori reso native'lt ühe nõksu võrra alla lasta, CCC avada ning avanenud scalingu sätted paika panna. Reso native'ks tagasi ja Starcraft jälle okupeerib terve ekraani pinna 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Birgit
HV vaatleja
|
09.06.2009 11:20:05
|
|
|
libe kirjutas: |
Mul on C 15GB, praegu natuke üle 1GB vaba. Hibernate ja prügikast maha võetud. Kohutavalt ikka võtab ruumi see.
Tahtsin veel eemaldada mõned vaikimisi programmid (mingi mail, pildi näitaja). Googeldasin natuke, seal näitas, et tuleks tuimalt ära kustutada. Samas mul ei lase. Lisaks vihastas välja, et ei lase kustutada muud ebavajalikku tilulilu (vaikimisi peal olevad helid, teemad jne.). |
kui lihtsalt power optionist disableda, siis jääb hibernate.sys fail alles ja mul igatahes kustutada ei lasknud, kuid kui commandlines asi disableda, siis kaob see fail |
Loomulikult. Tegelt on mul seal paras ports programme ka peal. Lihtsalt kirusin asjaolu, et eelmine op.süsteem mida kasutasin mahtus lahedalt 15GB'se C partitsiooni peale, aga see läbi häda. Tänu sellele ei ole kõike programmegi peale pannud, sest lihtsalt ei mahu ning vajalik ruum on mingi tilulilu all, mida ei lase niisama lihtsalt eemaldada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 11:36:33
|
|
|
kui lihtsalt power optionist disableda, siis jääb hibernate.sys fail alles ja mul igatahes kustutada ei lasknud, kuid kui commandlines asi disableda, siis kaob see fail |
Loomulikult. Tegelt on mul seal paras ports programme ka peal. Lihtsalt kirusin asjaolu, et eelmine op.süsteem mida kasutasin mahtus lahedalt 15GB'se C partitsiooni peale, aga see läbi häda. Tänu sellele ei ole kõike programmegi peale pannud, sest lihtsalt ei mahu ning vajalik ruum on mingi tilulilu all, mida ei lase niisama lihtsalt eemaldada. |
Antud juhul peaks aktuaalne olema:
Seal siis minu soovitused kah kust ruumi juurde saaks:
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=134807
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.06.2009 12:03:49
|
|
|
tomorrow: Kui on tegu lauaarvutiga, siis vüib ju sellele alati mingi teise (kasutatud, odava / niisama vedeleva) kõvaketta juurde lisada. Ning siis vähevajaliku "kraami" sellele ümber tõsta.
Mina ise olen nii teinud oma läpparitega, et hankinud vähe suurema ketta ja siis olen kogu kraami klooninud uuele, suuremale kettale. Praegu on kloonitud 40 giga 60-sele kettale ja siis tegin selle 60-se ketta "pooleks". Poolel kettal on XP ja poolel kettal Win7 ning Win7 kasutab samu katalooge, mis on WinXP all juba olemas, mitte pole dokumendid dubleeritud Win7-e alla.
Samuti on väga tihti mõttetu asi see Recover-partitsioon, mille all niisama mingi 8 gigabaiti kinni istub. Ma küll ei tea kedagi, kes paaniliselt kogu aeg seda recover-parti kasutaks, et pidevalt tomib mingi tehase algseadete taastamine. Kõigil istub see kettapind niisama "jõude".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 12:15:20
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Samuti on väga tihti mõttetu asi see Recover-<b>ketta sektsioon</b>, mille all niisama mingi 8 gigabaiti kinni istub. Ma küll ei tea kedagi, kes paaniliselt kogu aeg seda recover-parti kasutaks, et pidevalt tomib mingi tehase algseadete taastamine. Kõigil istub see kettapind niisama "jõude". |
Ma eeldan,et sa pead silmas sülearvutite recover parti?.Sest Windows 7 enda WinRE part on 100MB kõigest
|
|
tagasi üles |
|
 |
Birgit
HV vaatleja
|
09.06.2009 12:31:22
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Loomulikult. Tegelt on mul seal paras ports programme ka peal. Lihtsalt kirusin asjaolu, et eelmine op.süsteem mida kasutasin mahtus lahedalt 15GB'se C partitsiooni peale, aga see läbi häda. Tänu sellele ei ole kõike programmegi peale pannud, sest lihtsalt ei mahu ning vajalik ruum on mingi tilulilu all, mida ei lase niisama lihtsalt eemaldada. |
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=134807 |
Need, mis seal soovitatud, enamus tehtud juba. Mõnede asjadega mida ma veel vajalikuks ei pea, ajab kirjutuskaitse jama mulle ning ei lase kustutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
09.06.2009 13:07:17
|
|
|
Kas keegi on saanud eesti ID kaarti toe käima W7 peal. See on mul ainus suur mure. Kõik muu töötab väga hästi ja W7 kiirus on kaa väga hea.
ID kaardi lugeja töötab, ID utiliit loeb andmeid. Samas ei pääse panka sisselogimisel edasi sertifikaadi valimise dialoogist.
Jaak
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 13:17:59
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=134807 |
Need, mis seal soovitatud, enamus tehtud juba. Mõnede asjadega mida ma veel vajalikuks ei pea, ajab kirjutuskaitse jama mulle ning ei lase kustutada. |
Kasuta Take Ownership:
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/
Unlocker:
http://ccollomb.free.fr/unlocker/
Mina olen saanud kõik kustutada mis tahan.Igaks juhuks võib ka Safe Mode bootida ja seal kustutada.
jaakennust kirjutas: |
Kas keegi on saanud eesti ID kaarti toe käima W7 peal. See on mul ainus suur mure. Kõik muu töötab väga hästi ja W7 kiirus on kaa väga hea.
ID kaardi lugeja töötab, ID utiliit loeb andmeid. Samas ei pääse panka sisselogimisel edasi sertifikaadi valimise dialoogist.
Jaak |
Mis brauserit kasutad?.Sertifikaatide automaatne registreerimine keela ära ID utiliidist ja registreeri need käsitsi.Vahel tuleb ka mitme sammu vahel(sisselogimine-allkirjastamine) teha ID utiliidile restart,et ta andmed uuesti sisse loeks.Suvel millalgi(vähemalt lubati) peaks tulema parema toega ja kenam ID kaardi tarkvara
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
09.06.2009 13:46:02
|
|
|
jaakennust kirjutas: |
Jaak |
ID utiliidist tulevat serdid ära regada ning siis automaatne regamine maha võtma. See aitab IE-ga. Firefox-ga on veidi lihtsam senini kuni tuleb pangas allkirja anda, no kohe ei taha see Java töötada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
09.06.2009 13:52:47
|
|
|
muuda panga eelistustes java applet 'veebibrauseri' põhiseks. mul aitas see.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
09.06.2009 15:52:36
|
|
|
Mul tekkis väike idee peas. Keegi vähe pädevam ja arvutiga lähedasem inimene võiks teha enne Win7 release valmis väikse juhise. Täpsemalt siis kui suur tuleks teha partitsioon et Win saaks hea jne ja lõpetades ehk sellega mis oleks taibukas välja lülitada Win7-ses, et see jääks kõige otpimaalsemaks.
Siin kohati mingite sektorite teema ja kuhu oleks kõige parem installida kettale Win et ta oleks kiire jne muutub juba minu jaoks sürriks. Ja väga võimalik et tänu sellele sürrile teen ma ehk midagi mida saaks tegelikult paremini teha.
Esialgu lihtsalt idee ärge kohe läbi nüpeldage!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 16:03:16
|
|
|
lauripoiss kirjutas: |
Mul tekkis väike idee peas. Keegi vähe pädevam ja arvutiga lähedasem inimene võiks teha enne Win7 release valmis väikse juhise. Täpsemalt siis kui suur tuleks teha partitsioon et Win saaks hea jne ja lõpetades ehk sellega mis oleks taibukas välja lülitada Win7-ses, et see jääks kõige otpimaalsemaks.
Siin kohati mingite sektorite teema ja kuhu oleks kõige parem installida kettale Win et ta oleks kiire jne muutub juba minu jaoks sürriks. Ja väga võimalik et tänu sellele sürrile teen ma ehk midagi mida saaks tegelikult paremini teha.
Esialgu lihtsalt idee ärge kohe läbi nüpeldage!  |
Ma arvan,et see kehtib veel suures osas ka Windows 7 kohta 8) :
http://www.tweakguides.com/TGTC.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
09.06.2009 16:03:47
|
|
|
Partatsioonide suuruse kohta võin öelda, et ise tegin 10GB partitsiooni ja lasin sinna Built 7100 RC peale, mingit programmi ega muud pole peale lasknud ja vaba natuke üle 2GB, ehk siis soovitan vähemalt 15GB partitsioon teha, siis jääb ruumi ka programmidele ja uuendustele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
09.06.2009 16:05:12
|
|
|
Alla 30 partitsiooniga ma ei saa enam, Vista jaoks oli nagu 15 paras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.06.2009 16:05:46
|
|
|
o-u-t-r-o kirjutas: |
Partatsioonide suuruse kohta võin öelda, et ise tegin 10GB partitsiooni ja lasin sinna Built 7100 RC peale, mingit programmi ega muud pole peale lasknud ja vaba natuke üle 2GB, ehk siis soovitan vähemalt 15GB <b>ketta sektsioon</b> teha, siis jääb ruumi ka programmidele ja uuendustele. |
Just .15GB on miinimum.Väiksemale ei soovita panna.Pärast programmide installi läheb liiga kitsaks muidu
|
|
tagasi üles |
|
 |
|