Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PeepMall
HV vaatleja
|
08.06.2009 23:30:38
Mis loogikaga on üles ehitatud epl.ee ja postimees.ee kujundus? |
|
|
Olen pikka aega mõelnud miks ma ikka esimesena delfi.ee lahti võtan kui vajadus uudiste järgi on.
Seal ju ei ole ühtegi ajakirjanikku tööl, kõik on mingid elav-otsimootorid kes copypastevad uudised ja vahel heal juhul tõlgivad kah.
Samas saan ma sellest aru iga kord kui ma näiteks postimehe või epl lehele lähen... seal lihtsalt tundub nagu keerulisem endale huvitavaid artikleid üles leida. Tegin illustreeriva pildi kah mida ma näen kui ma need lehed lahti teen.
Küsimus siis, miks see nii on, et delfis tundub mulle kui kujundusvõhikule kõik ilusti paigas, aga epl ja postimees on piltide sigrimigri - kas seal on mingi osav turundusnipp taga mida ma ei mõista. või tõesti pole ei ole nad raha viitsinud maksta loetava kujunduse jaoks?
Illustreeriv pilt siin spoileri sees :
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
08.06.2009 23:48:43
|
|
|
Mina kolisin Delfist täielikult Postimehe portaalidele üle (e24,t24) ja kasutan neid infoallikana. Delfis mulle just ei istunud tulpades peenikess kirjas pealkirju lugeda, samas Postimehes on ka kõrvalportaalide lingid kõrval kenasti olemas, ei pea liigselt kerima, hea on ka see, et uudised on värvi järgi kenasti eraldatud ja nii ei satu mõne tahtmatult mõne klikipüüdja peale.
Päevalehe kujundus on analoogne, aga sümpatiseerib rohkem Postimees, samas käib ka Päevaleht kui Postimehes paberil kodus.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
09.06.2009 00:07:32
|
|
|
No need leheportaalid on Eestis tõsiselt imelikud. Oli pikka aega päevaleht esileheks, nüüd kipun siiski uudiseid koguma kõikjalt.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
09.06.2009 00:23:59
|
|
|
Mina eelistan ka Delfit. Samuti tundub, et Õhtuleht ja Postimees nagu ülepakutud. Leht ülevalt alla suuri pilte täis ja muudkui keri , kui tahad uudised läbi vaadata. Maaleht on ka suht normaalne.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
09.06.2009 02:11:23
|
|
|
Aga mina eelistan hoopis Firefox'i koos ABP'ga (Adblock Plus), milles on reklaamide url'id kenasti keelatud ja kohe kuivem ning muretum tunne
_________________ - censored - |
|
Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
1 :: |
237 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
09.06.2009 10:18:50
|
|
|
tänapäeval ei ole lehed enam infoedastamisvahendid, vähemalt mitte sellise info nagu me ootaksime, vaid need on täielikult reklaamlehed, Kunagi oli nii, et vaadati kas jutu kõrvale ka reklaami mahub, nüüd on vastupidi. eriti mind häirivad need hüpikaknad, mis kopsti keset ekraani ilmuvad ja koos skrollimisega kaasas käivad või niisama edasi tagasi liiguvad.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
09.06.2009 10:24:02
|
|
|
mega kirjutas: |
Aga mina eelistan hoopis Firefox'i koos ABP'ga (Adblock Plus), milles on reklaamide url'id kenasti keelatud ja kohe kuivem ning muretum tunne
 |
lisa sellele veel juurde flashblock ja flashkiller ja saad veel rohkem sitast lahti
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MacRein
HV veteran

|
09.06.2009 10:34:17
|
|
|
Gizmoz kirjutas: |
mega kirjutas: |
 |
lisa sellele veel juurde flashblock ja flashkiller ja saad veel rohkem sitast lahti  |
Ma ise kasutan ka neid ja olen rahul.
Postimehe lisale elu24.ee peab ka vist bloki peale panema. Möistliku informatsiooni sealt ei saa.
_________________ Om Kriya Babaji Nama Aum |
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
197 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|