Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 07.06.2009 20:41:08 vasta tsitaadiga

2v2 olime ja ära õwnisime älienid icon_smile.gif peale mida nad lahkusid. icon_sad.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.06.2009 20:44:02 vasta tsitaadiga

Ülbelt vinge sodi onju thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 07.06.2009 20:45:21 vasta tsitaadiga

Nu oleks seal vähe rahvast rohkem siis enam peale selle modi midagi ei torgikski 8) Väga vinge sodi icon_idea.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 07.06.2009 20:47:18 vasta tsitaadiga

seal on meie klann sees @ 21h = UK-s peale 19:00 icon_razz.gif
ma is elootuseltult waisted täna
muutsin nime ka ära
DrunkernMaster beer_yum.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Mafiaa
HV kasutaja
Mafiaa

sõnum 07.06.2009 22:15:50 vasta tsitaadiga

Tulge sisse sinna siis nüüd. Hetkel passin üksi. icon_biggrin.gif

217.146.86.53:28942

Naksitrall.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 80
tagasi üles
-Kecco-
HV kasutaja
-Kecco-

sõnum 08.06.2009 10:14:22 vasta tsitaadiga

Teavitan rahvast ka uuest HC serverist. Nimelt peale ühe peamise Eesti HC COD4 serveri kadumist, tuli asemele uus ja parem [JOPE] HardCore||TDM, pea-adminiks vana hea {stealth}. Õhtuti on ikka siiani rahvast täis olnud, ühendus on samuti väga tasemel.

[JOPE] HardCore||TDM - 80.79.117.140:28930
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 23.06.2009 01:29:02 vasta tsitaadiga

Need vennad on lihtsalt nii naljakad, kes kasutavad tube ja arvavad, et ilgelt prod on..
Seda loomulikult kuni nad järgmine map pooleks lastakse ja peale mida nad ragequitivad... icon_biggrin.gif
Serverid.ee serveris ikka leidub igasuguseid keenjusi.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 23.06.2009 03:11:16 vasta tsitaadiga

Sama on ka Scorpioni ja P90 vendadega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 23.06.2009 08:40:21 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks te nutate relvade üle?
Igalühel on võimlus kasutada P90 või skorpione, või siis tube ( loomulikult kui teil on vastavad levelid).
Pigem olete teie nuubid, kui nutate siin.
Tube on muidu suht hea asi. Sama hästi saate teie ka ju tube võtta või kui ei taha saate 3 granaati.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 23.06.2009 11:52:39 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Igalühel on võimlus kasutada P90 või skorpione, või siis tube ( loomulikult kui teil on vastavad levelid).
Tube on muidu suht hea asi. Sama hästi saate teie ka ju tube võtta või kui ei taha saate 3 granaati.

Tube, marty ja 3 naati on minu meelest kõige noobimad perkid üldse..
See käib lihtsalt nii pinda, nt killhouses, triplenaderid loobivad oma 3 naati ära, saavad surma ja uuesti.
Kuulidega saad kille ainult siis kui seina lmgga spammid.
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 23.06.2009 16:03:31 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:

Asi on oma Fameis ja skillis. P90 on spray and pray no aim Scorpion More accurate than the scope Tube noskill grenade
3frags on HC mega masendav IMO. Saan aru kui kasutad nii, et kui vastase leiad et teda naatida, aga mitte et lihtsalt spawn viskad kõik 3 lampi minema siis saab surma visskab uuesti kõik 3 kohe minema ei tea kuhu...
Marty pole hull kui mingi 2-3 tükki serverile, aga kõisin ühe servus kus oli migni 15 inimesel marty, see oli jama

Promod-is on skill weaponid IMO.

Sa lihtsalt ei saa ennast pro-ks pidada kui top fraggid publicus, eriti mingi noobtube, P90-ga.

Ma ei nuta, see onlihtsalt maendav IMO. Vahet pole kui neil P90 on, paljud eestlased ja üldse publicus HC eriti ei oska ilusti lasta. Hüppad üle nurga 10 killi kukub kõik 10 lasevda sust mööda. No aim nabs.
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 24.06.2009 20:01:27 vasta tsitaadiga

Miks tube noskill grenade on? Igaüks ei oska sellega täpselt ja vajalikul hetkel lasta.

P90 ja teiste relvade kohtade pealt - enamus relvi on ikkagi võrdsed, kõik oleneb mängijast.
3frags - tõesti, kui lihtsalt suvalt visatakse aga muidu kulub marjaks ära küll

Marty - tõesti väga thumbs_down.gif asi.

Ei mängigi promodi.

Kes ütles, et ma ennast proks pean? Kui ma mängin P90 hästi, siis ma võin ka ennast proks pidada. Relvast ikkagi ei olene sinu skill. Tube sama asi..
tagasi üles
lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 24.06.2009 23:24:27 vasta tsitaadiga

Ise pole kordagi marty tasemele langenud, IMO on see noob'isuse icon_question.gif tipp icon_biggrin.gif
Ka tube'st hoian eemale, kuigi nalja viluks saab ka sellega paar inimest ragequit'ima panna. Eriti pinda käivad aga juggernautiga p90-jad, kes ennast ogaraks spreivad icon_razz.gif
Muidu olen oma clanis puhtalt silenced M4 peal, pro perkidega icon_smile.gif

Cerberos
HV kasutaja

sõnum 24.06.2009 23:36:43 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Miks tube noskill grenade on? Igaüks ei oska sellega täpselt ja vajalikul hetkel lasta.

P90 ja teiste relvade kohtade pealt - enamus relvi on ikkagi võrdsed, kõik oleneb mängijast.
3frags - tõesti, kui lihtsalt suvalt visatakse aga muidu kulub marjaks ära küll

Marty - tõesti väga thumbs_down.gif asi.

Ei mängigi promodi.

Kes ütles, et ma ennast proks pean? Kui ma mängin P90 hästi, siis ma võin ka ennast proks pidada. Relvast ikkagi ei olene sinu skill. Tube sama asi..

Asi on selles, et P90 pole raske hästi mängida. Sellel on metsikult hea aim, palju kuule, kiire. Mis skillist siin rääkida on?
Kasuta AK-47, sellega läheb mingit aimi nagu vaja.

IMO näitab juba relva kasutus skilli ära. Kui sul mängija tuleb vastu, mängib hästi 47 või 74u-ga. Mina annan selle tyybile respecti. Kui tuleb mingi P90 dude top fragib ja kutsub teisi nuubiks. Vaat selline tyyp on HALE. P90 on lihtsalt masendav relv. Sellepärast seda pole ka Promodi.

Nade launcher on kõigi, kes mapi tunnevad, mingi hale destroyer. Sellepärast see ongi hale. Paljud kasutavad seda lihtsalt spawn killiks teadmata kas keegi üldse seal on.
Ma kasutan vahel noobtubi sellejaoks, et ligidalt pihta lasta ja selel impactiga ära tapa. See võtab juba natukene aimi, kuna suht raske pihtsa saada.

Ikkagi minu silmis on sellised tyybid, kes arvavad "bunny hoping" "dolphin diving" on noobidele, ise kasutavad migni dead silenci, Juggeri, P90 ja 3frags ja siis lihtsalt ei suuda sulle pihta aimida. SEE ON HALE!
Ja usu mind, paljud skilled players ütlevad seda sama.

Proovi nii, et kasutad nt Ak-47 või 74u+ esimeseks perkiks seda mis ammot annab, teiseks perk-iks stopping power ja kolmandas Deep Impacti või üldse mingid perki millest kasu ei saa. Ja niimodi top fraggi. See nõuab juba mingit Aim ja skilli. Ofc ainult siis kui sa ei campi räigelt.

Lockdown hoia parem alt, varsti uus promod, mis välja tuli, vallutab ka HC maailma. See toetab seda. See on hea ja cheat free. Mina usun küll, et see tuleb HC.
Mitte hack free tho, lihtsalt configi cheat free, nt NoSmoke, NoFlash jne
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 25.06.2009 00:26:56 vasta tsitaadiga

Cerberos, ma ei mõista su probleemi. Mine AK'ga peale ja naudi oma suurema jõuga kuule. Lase 1 kuuliga P90'ga tegelane maha ja jaluta edasi. Las ta annab valangut, kui tahab. Pro'd on need mängijad, kellele ei valmista ükski olukord/vastane/relv probleeme. Ülejäänud on lihtsalt tegelased, kes paremal juhul oskavad hästi lasta ja on kaua mänginud või lihtsalt whinevad.
Ja teiseks. Sa reklaamid koguaeg Promod'i, kus P90 pole. Milles siis su probleem on? Sul ei tohiks nagu P90'ga mängijatega kontakti olla. icon_rolleyes.gif
P90 ongi spetsiaalselt disainitud CQB lahinguteks vastaste vastu, kellel on kuulivest. Sellepärast ongi sellel väga väike mõõt, mahukas salv, hea lasketihedus ning korralik damage kuulivestides vastaste vastu. Proovi P90'ga üle 100m kauguselt kedagi lasta. Edu.
Mängi näiteks UT'd, kui sa ei taha, et relvadel oleks sarnased omadused nagu päris elus. Või mängu, kus lahingud ei toimu nii väikese maa pealt.

Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2009 13:55:23 vasta tsitaadiga

Cerberos, sama hästi ma võin ütleda, et sa oled nuub kui sa granaati viskad. Julmalt hästi tapab ja skilli ka eriti pole vaja.
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 25.06.2009 15:14:59 vasta tsitaadiga

Ei no ma viskan naati ka ainult siis, kui vastasel health low on ja naadiga pihta saamise peale sureb..siis on ikka aimi ka vaja no icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.06.2009 15:17:53 vasta tsitaadiga

IMO nade on ninaesise puhastamiseks mitte spawn rapeks,aga kuidas kellelegi.
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 25.06.2009 15:27:29 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Cerberos, sama hästi ma võin ütleda, et sa oled nuub kui sa granaati viskad. Julmalt hästi tapab ja skilli ka eriti pole vaja.

Mul on spot naded, mida paljud teha i oska.
Marduuhin, Njh. Aga paljud arvavad, et nad jookevad P90 käes, perkideks mingi 3frags, jugger ja dead silence ja siis kohe hullud prod valmis.
Asi on ka selles, et P90 on CoD-is iga kauguselt mingimetsikult tugev.
Mul endal pole nende vastu proobleemi, seda küll aga ma räägin sellest, kui ma suht alustasin siis oli nii palju selliseid noskillereid.
Tean, et CoD4 pole reaalsusega midagi pistmist, pole öelnud, et oleks.

Ah ja unustasin ennem küsida, mix promodi ei pela? Hakkama ei saa? :p
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 25.06.2009 16:29:10 vasta tsitaadiga

Kui te ise väidate ennast kõiki nii suured prod olema, siis miks te üldse virisete? Teil ei tohiks olla probleemi ära teha neile, kes on n.ö. "noobid". Näitate enda "taset" ainult, mis tundub üsna madal.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 69
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 25.06.2009 16:51:40 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
Kui te ise väidate ennast kõiki nii suured prod olema, siis miks te üldse virisete? Teil ei tohiks olla probleemi ära teha neile, kes on n.ö. "noobid". Näitate enda "taset" ainult, mis tundub üsna madal.

Pro tasemest on mul metsikult puudu. Niimodi aimida ja sellist gamesense nagu prodel on mul pole. Sellist raske saada. Ma saan savilt P90 vastu. Ma räägin lihtsalt, kuidas public herod arvava, et mingi lame perkide ja relvadega on kohe prod valmis.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 25.06.2009 17:18:15 vasta tsitaadiga

ja sa oled "pro" nagu sa siin väita üritad v? icon_lol.gif
mine õue naudi päikest ja randa.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 25.06.2009 18:00:31 vasta tsitaadiga

Cerberos kirjutas:
Marduuhin, Njh. Aga paljud arvavad, et nad jookevad P90 käes, perkideks mingi 3frags, jugger ja dead silence ja siis kohe hullud prod valmis.
Väga tore ju, kui teised inimesed saavad nii kergesti ennast hästi tunda. Sa võiksid õnnelik olla nende üle, mitte kade.
Cerberos kirjutas:
Asi on ka selles, et P90 on CoD-is iga kauguselt mingimetsikult tugev.
Tean, et CoD4 pole reaalsusega midagi pistmist, pole öelnud, et oleks.
Üritasingi selgitada, et relvad on ikkagi päris relvade pealt maha tehtud ja neil on sarnased omadused. P90 on lihtsalt ideaalne relv lähivõitluseks, kuulivestide vastu.
tsitaat:
Ah ja unustasin ennem küsida, mix promodi ei pela? Hakkama ei saa? :p
Ma loobusin COD4'st mõned nädalad pärast reliissi. ArmA II, airsoft.
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.06.2009 18:19:20 vasta tsitaadiga

Cerberos, sina, kui Promodi mängija, peaksid teadma, et ei saa võrrelda Promodi ja tavalist mänguvarianti. Ning ei saa ka vinguda.

Ma saan tavamängus väga edukalt hakkama P90, tsiteerides sind, "noobide" vastu. Üleüldse mulle tundub, et sinusugused tüübid, kes ise pro'd pole, aga mingi kesktasemel lammutavad, ongi need, kes P90't noobiks kutsuvad. Ise suutsin AK74'ga (SnD class, Bandolieri polnud) teha näiteks Ambush mapis HC TDMis ainult ca 30 killi vähem kui P90'ga (130 vs 160). Nii et, ära nuta ja harjuta.

Ma kurdan hoopis nende nadespammerite üle, kes võimalusel oma 3 granaati korraga ära loobivad ja loodavad, et midagi tabavad. Kui 3x frag oleks mõistlikult kasutusel, siis poleks midagi. Isegi suutsin ükskord 3 korda järjest SnD's lollakad vastased maha võtta ükshaaval granaatidega (istusin Crashis A maja plekkaia taga ja muudkui loopisin).

Promodi mängin ise CB ja TWL liiga mängudel.

Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2009 19:34:51 vasta tsitaadiga

Päris mitut inimest läheb vaja ühele inimsele selgeks tegemisega, et relvade valiku järgi ei saa noobiks pidada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 25.06.2009 20:28:23 vasta tsitaadiga

Publicus P90 vastu on lihtne ära teha kuna nad ei oska lihtsalt aimida. Eriti Hardcores kus 1 kuul ez kill with deagle.
Ma ei ole kade kuna publicus on mega lihtne top fraggida.
Publicud on masendavad.
Promod: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/3c9aa545a34b9830ba6a40e96ca6ed050aa002f8.png
Hardcore: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/871bd2610cc51105b39d174046d7c9237d30b347.png mina see kes sisse lendab. sain selles streakis surma martyga. Esimest korda mängisin HC üle 4 kuu.

Public on masendav. Natukenegi proovid on ez. Muusikaga eriti.
Vast ei saa yeh promodi ja tavalist ja HC võrrelda. Kuna Promodi mängijad on lihtsalt paremad tavalistest nii HC kui tavalises.

Nagu ma räägin lihtsalt MASENDAV on vaadata kui P90 top fragger vastas teamis ja killib su korra ära hakkab mingi hullult ässa mängima et pro.
Ja mõtega mulle öelda et harjuta? Ma olen paljude maailma top mängijate vastu mänginud mõnedege väga võrdselt mänginud. Ma tean milline maailma tase on. Sellepärast tean öelda et publicust niisama ei arene pro-sid.
tagasi üles
sessa
HV veteran

sõnum 25.06.2009 20:58:07 vasta tsitaadiga

ja ja ja bla bla bla mine rahune ning grilli ja uju icon_smile.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2009 21:00:30 vasta tsitaadiga

Cerberos, mis sa mõtled, et kõik tahavad mingil pro tasemel mängida?

Paljud mängivad lihtsalt ajaviiteks või niisama.

Kui public nii masendav on siis mine enda promodi servusse ja ära vingu. Miks see sulle peaks korda minema, et kas teised oskavad sihtida või ei oska? Ela oma elu ja ole õnnelik.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 25.06.2009 21:36:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Vast ei saa yeh promodi ja tavalist ja HC võrrelda. Kuna Promodi mängijad on lihtsalt paremad tavalistest nii HC kui tavalises.

kusjuures see võrdlus on mõttetu sest tegemist on nii erinevate asjadega.
See et sa kuskil eesti serveris hea skoori tegid ei tähenda veel et sa pro oled.
tagasi üles
Jaan700
HV kasutaja

sõnum 26.06.2009 00:58:55 vasta tsitaadiga

Cerberos Milles asi ? Miks sa mängid publicutes kui välismaal promodis parem on..
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.06.2009 02:04:03 vasta tsitaadiga

Tegin ka nüüd läbi selle pela. Ausaltöeldes olen natuke pettunud. Kõik muidu OK aga midagi nagu jäi puudu. Mäng oli liiga lühike ja story oleks võinud parem olla.
Muidu lemmiklevel oli see snaiperi level kus lõpus "maha jäetud" linna katusel snaipima pidi. Ülejäänu oli suht niisama kõmmutamine imo.
CoD2 on minu arvates kõvasti parem. Eks mingi aeg muretsen endale WaW ja MW2-e ka... loodan, et on paremad.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 26.06.2009 02:16:55 vasta tsitaadiga

apelsin16, Ma ütlesin et ma ei pea ennaks üldse pro-ks. Ma olen mänginud prodega, ma tean mis vahe meil on.
Jaan700, eerm väga harva pelan publicus kuan seal vastu panu väike ja lasta rahvas ei oska, aga mängi sellepärast, et sel servus on parasjagu mõni tuttav sees.
CorsairX, WaW SP on hea, MP jama.
tagasi üles
Worm390
HV kasutaja
Worm390

sõnum 26.06.2009 08:54:34 vasta tsitaadiga

Ega COD4 puhul ongi põhirõhk MPl ju...
tagasi üles
sessa
HV veteran

sõnum 26.06.2009 09:51:53 vasta tsitaadiga

W@W on MP ka hea eriti zombi mod icon_smile.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 26.06.2009 11:29:47 vasta tsitaadiga

sessa kirjutas:
W@W on MP ka hea eriti zombi mod icon_smile.gif

Just sai lammutatudi LANis map pack 1-te. Päris hea oli üle pika aja. Pikkisilmi ootan juba 2-te thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Mafiaa
HV kasutaja
Mafiaa

sõnum 26.06.2009 13:33:51 vasta tsitaadiga

Jagage cod4 servereid, kus te aktiivselt mängite. Igasugused promodid, s&d jt.
tagasi üles
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja

sõnum 26.06.2009 14:15:52 vasta tsitaadiga

pubi ainult Laukna promodis
http://www.game-monitor.com/cod4_GameServer/80.79.115.84:2304/Laukna_LANPromod4.42.html
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 26.06.2009 17:24:45 vasta tsitaadiga

94.249.144.18:5899
PromodLive S&D 14 slots.
91.192.210.69:28936
Promod TDM Sniper only
91.198.152.95:29960
Promod S&D 18 slots.
85.236.101.99:29360
Promod TDM 14 slots. See kvaliteet server ja siin suht häid mängijaid eriti õhtuti icon_wink.gif
tagasi üles
Mafiaa
HV kasutaja
Mafiaa

sõnum 29.06.2009 22:22:39 vasta tsitaadiga

Keegi täna 2v2 viitsib teha? Kuskil promod serveris või kuskil. Mul on sõber olemas, aga vaja oleks veel kahte inimest, siis teeks s&d vms.
tagasi üles
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 02.07.2009 13:25:51 vasta tsitaadiga

Terekest.

CoD-is suht tihe külastaja ning täna esines ka üks probleem. Nimelt mingi 30minutit olin mänginud ja järsku tegi ekraan nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Oskab keegi öelda, milles viga?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 02.07.2009 14:01:11 vasta tsitaadiga

Kethmar, video mälud kuumenevad üle? tunduvad nagu Vram artefaktid. Samas võib ka mängu bug olla aga siiski arvan, et tegu ülekuumenemisega või video hakkab vaikselt otsi andma icon_rolleyes.gif Mis videoga muidu tegu? Täida arvuti profiil ära icon_wink.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 02.07.2009 16:40:37 vasta tsitaadiga

Bug see ei ole. Ma ei tea täpselt milles viga, kuid arvatavasti jah graafika kaardis.

Endal ka harva. Kunagi ammu kui selle arvuti ostsin siis oli pidevalt, iga mänguga. Sai asi garantiisse viidud, punnisid vastu küll, et nad ei leia viga üles. Ütlesin, et graafikakaardil ikkagi midagi viga, järgmine päev helistavad, et leidsid vea üles ja läheb garantii alla icon_lol.gif Arvuti oli enne mingi 2 nädalat nende käes ja siis pidin mina ka neile vea allika ütlema xD
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 03.07.2009 22:18:02 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Bug see ei ole. Ma ei tea täpselt milles viga, kuid arvatavasti jah graafika kaardis.

Endal ka harva. Kunagi ammu kui selle arvuti ostsin siis oli pidevalt, iga mänguga. Sai asi garantiisse viidud, punnisid vastu küll, et nad ei leia viga üles. Ütlesin, et graafikakaardil ikkagi midagi viga, järgmine päev helistavad, et leidsid vea üles ja läheb garantii alla icon_lol.gif Arvuti oli enne mingi 2 nädalat nende käes ja siis pidin mina ka neile vea allika ütlema xD

Sellised lambad icon_razz1.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2009 11:38:56 vasta tsitaadiga

Poes müüakse COD4 venekeelset versiooni, see on kaks korda odavam kui inglise oma. Huvitav, kas kõikjal multiplayeris sellega mängida saab? On kellelgi kogemusi?

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 04.07.2009 11:47:49 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Poes müüakse COD4 venekeelset versiooni, see on kaks korda odavam kui inglise oma. Huvitav, kas kõikjal multiplayeris sellega mängida saab? On kellelgi kogemusi?

saab multiplayerit mängida, siiamaani mingeid probleeme pole olnud.
tagasi üles
Mafiaa
HV kasutaja
Mafiaa

sõnum 04.07.2009 12:46:46 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:

Enamus mängijad on niimodi toiminud. Tõmbavad netist cod4 täisversiooni ning tellivad gamepood.ee näiteks cod4 venekeelse versiooni. Tavaliselt võib neile lihtsalt meilida, et saadaksid sulle cdkey ning karbi hävitavad nad ise ära.
tagasi üles
lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 04.07.2009 12:48:22 vasta tsitaadiga

Mul on see pood küllaltki kodu lähedal, siiamaani enamus mängudest nii soetatud. Kas see on legaalne ikka, või isegi kui ma CD-key raha eest ostan, ei tohi ma mängu inglisekeelset versiooni tõmmata? Muidu töötavad need küll kõik siiamaani väga hästi, CoD4, GTA4, Crysis jpm. olemas icon_smile.gif
nuubik
HV kasutaja

sõnum 04.07.2009 13:08:10 vasta tsitaadiga

Tõmbamine on isegi vist illegaalne, aga kui see sul juba olemas on ja sa kellegagi ei jaga, siis peaks kõik korras olema.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 04.07.2009 13:44:44 vasta tsitaadiga

Oma tarbeks tõmba ennast lillaks.
Mul enamus mängud, mis nõuavad cd'keyd, netist tõmmatud ja seejärel ostetud eraldi cd-key võrgus mängimiseks.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
Timofo
HV vaatleja

sõnum 04.07.2009 14:27:01 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Kethmar, video mälud kuumenevad üle? tunduvad nagu Vram artefaktid. Samas võib ka mängu bug olla aga siiski arvan, et tegu ülekuumenemisega või video hakkab vaikselt otsi andma icon_rolleyes.gif Mis videoga muidu tegu? Täida arvuti profiil ära icon_wink.gif

HD 4780 on tal minu mäletamist mööda.

//typo.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.