Ardo, ei ole midagi venitatud lihtsalt mõnusalt peenike on ta ja üldse väga . Käsi ei osanud panna kuhugi _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
Härra, otsaesist võiks veidi kloonida, need "konarused" püüavad liigselt pilku. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Alo.Ko, on jaa :S Homme saan kaks stuudiovälku juurde + 1 kaamera peale siis saab vb paremini valgustatud _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Härra, liiga alt üles. Võta PS'is Lens distortion -> Vertical perspective ja pilt muutub hoopis loomulikumaks. See ei vähenda asjaolu, et oleks kõigepealt tulnud õigelt kõrguselt pildistada. Hetkel kogu tähelepanu koondub käte ebaloomulikkusele mitte näole, kuhu ta peaks suunduma. Häirib tõsiselt ka ärapõlenud parem käsi.
Ma ei tea, kas ma olen paha ja kuri. Aga kohati siin olevad pildid küll minu jaoks nagu vähegi ei lähe pealkirjaga kokku.
note1, mis teeb sinu pildi ilusaks, et ta sinu arvates peaks siin teemas olema?
Kuigi, eks jah- ilu on vaataja silmades.
Panen ka ühe pildi. Ootan ka kriitikat! Kuigi ei leia, et see pilt midagi erilist on, aga leian natukese ilu temas( mitte, et seda teiste piltides poleks).
Minu jaoks pole ta suvalaks ja proovisin ka töötlusega vähe ilmet talle anda, ennem, kui teile esitlen.
Ps`is läheb pilt ainult vähe müraseks, kui must-valgeks teha. Eks ole vähe valed võtted veel.
Cert85, sinu pilt jätab kuidagi väga tasakaalust väljas mulje. Veepinnaga pilte võib ju viltu keerata, kui see pildile kuidagi kaasa aitab, aga praegusel juhul on sellise keeramise mõte vähemalt minule küll arusaamatu. See hoone viltune peegeldus ei toimi minu arvates koos nende maasikatega.
Cert85, sinu pilt jätab kuidagi väga tasakaalust väljas mulje. Veepinnaga pilte võib ju viltu keerata, kui see pildile kuidagi kaasa aitab, aga praegusel juhul on sellise keeramise mõte vähemalt minule küll arusaamatu. See hoone viltune peegeldus ei toimi minu arvates koos nende maasikatega.
Kuna leidsin need maasikad porilombist vedelemas ja pildistamise nurk tuli ka selline valida, kus see maja peegeldus, kuna ei tahtnud vastu päikest pildistada ja enda varju pildile ( siis poleks pildile miskit arukat jäänud)- saigi pilt sellisest vaatevinklist jäädvustatud. Oli veel 2 kaadrit, aga need ei andnud sedagi välja.
Veel üks pilt, mida pean vääriliseks jagada:
Kahjuks puudub hetkel tehnika, et tõsisemalt macrot harrastada.
Loodan, et saan kunagi siia korralikud macro pildid laadida enda poolt.
Härra, liiga alt üles. Võta PS'is Lens distortion -> Vertical perspective ja pilt muutub hoopis loomulikumaks. See ei vähenda asjaolu, et oleks kõigepealt tulnud õigelt kõrguselt pildistada. Hetkel kogu tähelepanu koondub käte ebaloomulikkusele mitte näole, kuhu ta peaks suunduma. Häirib tõsiselt ka ärapõlenud parem käsi.
Ei leidnud seda ps'ist _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
proovimine on hea.
kuid su kaugus pildistavast objektist on mulle m6istatus. läheksid natuke lähemale, saaksid makro ja oleks huvitav, läheksid kaugemale ja paigutaksid pildistava 6ie kuhugi nurka v6i kuhugi mujale huvitavasse kohta v6i prooviksid hoopis mingi teise nurga alt pildistada, nt rohujuure tasandilt üles 6ie poole v6i mida iganes muud. siis oleks p6nevam. praegu on....igavam.
aga digitaalfotograafia v6lu ongi, et saab peaaegu piiramatult katsetada.
Variant 1
See ämblik on väga haruldane ja esineb ainult Norra allikatel
Variant 2
Ma seisin pildistamise ajal sul selja taga (vihjeks: kaabu ) _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
tauri, ära teda enam kutsu, aina hullemaks läheb.
fic, mis tume triip see pildi keskel on? pilti vaadates ei saa aru. värvid ja muu on super, häirivad vasakul olevad tuled, aga väljashoppamine on n6me, kui kord oled juba siia postitanud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.