Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anna tooli
|
29.05.2009 21:10:48
|
|
|
Mäletamist mööda on kellelgi olnud - asja jonksuajamisekd tuli numbrile helistada.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sinihammas
HV vaatleja
|
29.05.2009 21:55:21
|
|
|
Seal oli, et 10p on minut, aga eestist helistades on rohkem vast ?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
31.05.2009 01:41:43
u |
|
|
Sinihammas kirjutas: |
Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion.
Game.co.uk viskab sellist sõnumit ette viimased nädal aega, kellelgi on varem olnud seda ? |
Mul on ka see olnud, ei helistanud kusagile ja ajapikku kadus ise ära, enne juba soovitanud, siis soovitan nüüdki, et proovi mõne sõbra arvutist tellimus teha, sest nad minu arust blokeerivad ainult IP mitte kasutaja, või siis oota paar nädalat, kui sinna helistada ei taha.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sinihammas
HV vaatleja
|
31.05.2009 10:17:22
Re: u |
|
|
M3rcury kirjutas: |
Sinihammas kirjutas: |
Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion.
Game.co.uk viskab sellist sõnumit ette viimased nädal aega, kellelgi on varem olnud seda ? |
Mul on ka see olnud, ei helistanud kusagile ja ajapikku kadus ise ära, enne juba soovitanud, siis soovitan nüüdki, et proovi mõne sõbra arvutist tellimus teha, sest nad minu arust blokeerivad ainult IP mitte kasutaja, või siis oota paar nädalat, kui sinna helistada ei taha. |
okei
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
homeworld1
HV kasutaja

|
05.06.2009 12:03:48
|
|
|
Kas amazonast saab siis mänge tellida või ei?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
05.06.2009 12:46:38
|
|
|
homeworld1 kirjutas: |
Kas amazonast saab siis mänge tellida või ei? |
USA Amazonist ei saa, UK Amazonist saab osasid asju tellida, loe eelnevaid poste kirjutasin sellest mida ja kuidas.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
estplayer
HV kasutaja
|
07.06.2009 01:40:08
|
|
|
Keegi teab, kust oleks kõige parem tellida Guitar Hero: World Tour Band Bundle (Xbox 360)? Eestis pole vist üheskis poes seda ja hind võiks nats odavam ka olla.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
dr4cula
HV vaatleja
|
07.06.2009 16:20:54
|
|
|
No tra küll, tahtsin GAME-st tellida ja sain
"Unfortunately we have not been able to complete your order online in this instance. For your protection, we have a series of comprehensive anti-fraud and safety measures. However, these can sometimes be triggered for wholly innocent reasons. Please contact our Customer Services Team on 0871 200 1221 to complete placing your order on this occasion.
(*Calls cost 10p per minute; calls from mobiles and some networks may be higher). Hours of Operation: Monday to Saturday, 9am to 6pm."
Keegi oskab mingit mõistlikku kohta PS3 mängude tellimiseks soovitada (delivery time mingi normaalne)?
vgp.ca delivery ajad on normaalsed? Vaatasin, et sama hinna eest, mis oleks GAME-s läinud ainult PS3 mängudele, saaksin xboxile orange boxi
|
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
07.06.2009 16:37:09
|
|
|
tsitaat: |
vgp.ca delivery ajad on normaalsed?
|
ca 1 nädal
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terrormaz
HV vaatleja
|
12.06.2009 16:29:03
|
|
|
Loen teema algusest, et keegi tellis Guitar Hero koos kitarriga saksa ebayst Eestisse. Kas on siis võimalik tellida ka World Touri Band Kiti sealt Eestisse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
12.06.2009 20:59:10
|
|
|
Kas keegi teab kas GAMEst ostetud mängud saadetakse ka sinna päraperse Haabersti kandekeskusesse või tuuakse koju postkasti?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
12.06.2009 21:07:42
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Kas keegi teab kas GAMEst ostetud mängud saadetakse ka sinna päraperse Haabersti kandekeskusesse või tuuakse koju postkasti? |
Kui postkasti ei mahu, siis viiakse tellitud pakike sinu kodukohast lähimasse postkontorisse
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
12.06.2009 21:51:14
|
|
|
Kas Amazon.co.uk saadab meile konsoole? Või teab ehk keegi mingit viisi kuidas Game.com'ist tellida?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
12.06.2009 22:26:56
|
|
|
Mis möllad, kirjutas: |
Kas keegi teab kas GAMEst ostetud mängud saadetakse ka sinna päraperse Haabersti kandekeskusesse või tuuakse koju postkasti? |
Kui postkasti ei mahu, siis viiakse tellitud pakike sinu kodukohast lähimasse postkontorisse |
Ei viida vaid Haabersti kandekeskusesse...
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.06.2009 22:33:30
|
|
|
sel nädalal tuli mulle GAME-st pakk igatahes postkasti. 1 mäng oli pakis. nad olid nüüd pakendanud teistmoodi - mängukarbile mõlemalt poolt paksud papid ümber liimitud ja kõik, ei mingit ümbrikku. suht kummaline nägi välja. alguses vaatasin, et kes krt see mulle mingit prügi postkasti toppis.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.06.2009 00:01:08
|
|
|
Mul ka nii olnud vahest ning aitähh teavitamast. Peab siis ükshaaval neid tellima muidu peab sinna pärapõrgusse ronima
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
13.06.2009 13:48:42
|
|
|
mängud tulevad ikka postkontori, kui postkasti jaoks liiga suur on. suurim kogus korraga tellida on olnud 4 mängu ja pole probleeme olnud.
on sul kunagi probleeme olnud?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.06.2009 14:06:43
|
|
|
Ei ole aga see värk muudeti ära et post ei tule enam lähimasse postkontorisse vaid viiakse sinna sitaurkasse Haaberstisse ja kui tahad et tuleb, pead helistama sinna samusesse ja tellima enda lähimasse. Mul ühe kaupa on ilusti SIIAMAANi tulnud AGA ma pole lähimal ajal tellinud. (peale 25 maid) Enam ei julgegi rohkem tellida kui 1 kuna mina küll ei viitsi igakord sinna helistada.
Sellepärast küsingi et kui üle 2 tellite, et kas viiakse kohe Haabersti kandekeskusesse?
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.06.2009 14:30:15
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
sel nädalal tuli mulle GAME-st pakk igatahes postkasti. 1 mäng oli pakis. nad olid nüüd pakendanud teistmoodi - mängukarbile mõlemalt poolt paksud papid ümber liimitud ja kõik, ei mingit ümbrikku. suht kummaline nägi välja. alguses vaatasin, et kes krt see mulle mingit prügi postkasti toppis.  |
See oli juba päris mitu kuud tagasi taoline... Street Fighter IV Preorder tuli igatahes sellises koomilises pakis
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.06.2009 14:41:35
|
|
|
amddude kirjutas: |
sel nädalal tuli mulle GAME-st pakk igatahes postkasti. 1 mäng oli pakis. nad olid nüüd pakendanud teistmoodi - mängukarbile mõlemalt poolt paksud papid ümber liimitud ja kõik, ei mingit ümbrikku. suht kummaline nägi välja. alguses vaatasin, et kes krt see mulle mingit prügi postkasti toppis.  |
See oli juba päris mitu kuud tagasi taoline... Street Fighter IV Preorder tuli igatahes sellises koomilises pakis  |
huvitav... eelmine nädal sain ma sealt veel mullümbrikus.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.06.2009 14:48:53
|
|
|
See oli juba päris mitu kuud tagasi taoline... Street Fighter IV Preorder tuli igatahes sellises koomilises pakis  |
huvitav... eelmine nädal sain ma sealt veel mullümbrikus. |
Oli siis üks või mitu mängu?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
homeworld1
HV kasutaja

|
13.06.2009 21:48:25
|
|
|
Ei ole aga see värk muudeti ära et post ei tule enam lähimasse postkontorisse vaid viiakse sinna sitaurkasse Haaberstisse ja kui tahad et tuleb, pead helistama sinna samusesse ja tellima enda lähimasse. Mul ühe kaupa on ilusti SIIAMAANi tulnud AGA ma pole lähimal ajal tellinud. (peale 25 maid) Enam ei julgegi rohkem tellida kui 1 kuna mina küll ei viitsi igakord sinna helistada.
Sellepärast küsingi et kui üle 2 tellite, et kas viiakse kohe Haabersti kandekeskusesse? |
Mul on sama asi, saadeti mäng, mitte peapostkontorisse vaid Koplisse kusagile, mis on mu kodunt 2x kaugemal kui peapostkontor. ;S
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.06.2009 22:06:31
|
|
|
huvitav... eelmine nädal sain ma sealt veel mullümbrikus. |
Oli siis üks või mitu mängu? |
2 mängu
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
13.06.2009 22:28:51
|
|
|
sama siin.
kui The Godfather II aprillis välja tuli, sai see ka Pre-Order'iga tellitud ning tuli täpselt samamoodi papi sisse mähituna.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
15.06.2009 10:45:39
|
|
|
nii, pean oma sõnu sööma. täna tuli game'st pakk ja põhjatallinna kandekeskusesse. öeldi et nüüd ongi nii.
pakun et paki moodi saadetised lähevad elukohajärgsesse kandekeskusesse (näiteks Flacko haaberstist) ja maksikirjad (mulliümbrik) ikka postkasti kui postiljon suudab sisse suruda.
muidu olen ise seda papimähist saanud niimitmestki uk webipoest.
PS: tellisin paki koju, 20.- läheb see maksma
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |