Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d3t
HV Guru

|
06.06.2009 14:50:11
|
|
|
gnoom, riistavara ei tee arvutist serverit. Tarkvara teeb. Ja tarkvara haldamina on palju keerulisem kui riistvara. Arvesta sellega, et sul peab olema head teadmised serveri administeerimsest, vigade likvideerimisest, apache konfimist jne jne. Ja sa pead pidevalt, seda jälgima ja hooldama. Edu sellega algajale, kes arvab et cPanel on kergem kui Zone enda liides.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
06.06.2009 15:33:38
|
|
|
d3t kirjutas: |
riistavara ei tee arvutist serverit. Tarkvara teeb. |
Ma ei pidanudki silmas ainult tuima rauda, sest need kaks asja käivad ikka koos.
Ja tarkvara haldamina on palju keerulisem kui riistvara. |
Oleneb haldaja oskustest ja sellest milline tarkvara-riistvara kompunn parajasti kasutusel on. 8)
Ja sa pead pidevalt, seda jälgima ja hooldama. |
Selles suhtes on õigus. See vajab tükati isegi rohkem tähelepanu kui blond kodukaunistus.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
06.06.2009 19:33:20
|
|
|
Lihtsaim moodus server saada mis kohe ka netis otsapidi on, on näiteks Linxtelecomi moosiriiuli teenus: server + majutus ~2000 eeku kuus.
Mingi esmane opsüs install tehakse ära, ülejäänud konf vaja ise panna (kaasa arvatud cpaneli soft jms).
Kui nii hull cpaneli fänn olla, siis läheb asi aga kallimaks, kuna cpanelil on ka kuumaks mis lisandub sinna 2000 eegule kuus minu teada.
Pigem soovitaks mugavustsoonist välja astuda ja proovida 1 kuu zone või netpointi teenust (eri inimestel on eri kogemused, kes kirub kes kiidab, parem on ise järgi proovida kui arvamused nii lahku lähevad kõigil).
Etem kui paar tuhat eeku kuus maksta selle eest, et saaks cpaneli kasutamise privileegi
_________________ Upload.ee - eestimaine failiupload |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
06.06.2009 19:48:36
|
|
|
inzinz kirjutas: |
Lihtsaim moodus server saada mis kohe ka netis otsapidi on, on näiteks Linxtelecomi moosiriiuli teenus: server + majutus ~2000 eeku kuus. |
No sellisel juhul mina eelistaksin juba vähe paremat masinat. Kasvõi siinse teenusepakkuja oma http://www.serverloft.eu/dedizierte-server/server-details.php?products=0
Teenus on odavam ja parem raud kui "Moosiriiulis"
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
06.06.2009 20:25:21
|
|
|
Huvitav, et keegi internet123.ee-d ei paku Või ei ole selle teenusepakkuja kohta midagi head öelda
_________________ Internetioksjon http://www.eeoksjon.net |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.06.2009 21:44:43
|
|
|
gnoom, Serverlofti isegi kasutanud ja kvaliteetne värk. Kuid jätkuvalt, kahtlen ma sügavalt, et teemaalgataja elementaarseidki teadmisi serveri haldamisest.
vahurest, mida sa ikka ütled mingi tundmatu ja mõttetu firma kohta?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
06.06.2009 22:36:57
|
|
|
gnoom, Serverlofti isegi kasutanud ja kvaliteetne värk. Kuid jätkuvalt, kahtlen ma sügavalt, et teemaalgataja elementaarseidki teadmisi serveri haldamisest.
vahurest, mida sa ikka ütled mingi tundmatu ja (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> firma kohta? |
Sul on õigus, ega ma selle serveri haldamisega küll hakkama ei saa.. peab palkama spetsi, kes asja jagab, kuid see läheb juba liiga kalliks.
Aga ajan ikka endiselt taga Eestikeelse cPaneliga kvaliteetset veebimajutust pakkuvat firmat
Kas peale ülalpakutud firmade on veel siin Eestimaal kedagi
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
06.06.2009 22:50:20
|
|
|
aga seleta ära, miks just cPanel... pigem vastab sinu vajadustele (lihtne, loogiline ja eestikeelne) justnimelt seesama zone.ee halduspaneel... kui pead cPanelit lihtsaks ja väikseks, siis soovitan soojalt, anna enda tegemised mõnele targemale üle ja kui inglise keelega ka hätta jääd, siis on asi vilets, sest isegi kui sul on eestikeelne cPanel, siis tahaks näha, kes ka kogu dokumentatsiooni on ära tõlkinud...
minu soovitus - võta kuuks ajaks endale Zone, kui tõesti ei meeldi, oled katsetamisega ju 100.- võrra vaesem ja kogemuse võrra rikkam. mina siinkohal ennustan, et kogu su cPaneli jutt on pärast seda kuud aega juba ununenud
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
06.06.2009 23:42:25
|
|
|
vahurest kirjutas: |
Virtuaal klienditugi on kuidagi uimasevõitu ja paistab, et uued kliendid neid ei huvita..  |
Nalja teed või? Uimane?
Üks lihtne näide lähiminevikust ...
Eile kella nelja paiku andsin uue kliendi domeeni registreerimise avalduse sisse. 5 minutiga oli kasutajakonto loodud. Järgmise 0,5-1 tunni jooksul oli juba ka domeen töökorras! Oli see nüüd nende teene või oli EEneti poistel lihtsalt julmalt vaba aega käes, aga oline kliendile öelnud, et vast siis järgmine nädal juba domeen töötab. Aga näedsa ... jälle pean oma sõnu sööma.
Suutsin domeeni registreerimisel seoses arveldusperioodiga teha ka ühe väikese vea. Palusin see ümber muuta ning vastus (ja vajalik muutus) oli olemas ca. 2-3 minutiga.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
07.06.2009 11:46:37
|
|
|
vahurest, kardan et su isikliku serveri puhul jääks sul haldamisega rohkem probleeme kui kusagil mujal. Sellist serverit nagu sul vaja on sa kusagilt ilmselt ei saa. Zone, Virtuaal ja Zerver on siiski esmaklassilised teenused. Zerverise kahjuks uusi kliente praegu ei võeta. |
Good one, Zerver ja esmaklassiline
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
07.06.2009 15:22:43
|
|
|
SiMka kirjutas: |
vahurest, kardan et su isikliku serveri puhul jääks sul haldamisega rohkem probleeme kui kusagil mujal. Sellist serverit nagu sul vaja on sa kusagilt ilmselt ei saa. Zone, Virtuaal ja Zerver on siiski esmaklassilised teenused. Zerverise kahjuks uusi kliente praegu ei võeta. |
Good one, Zerver ja esmaklassiline  |
Kui valida Eesti esmaklassine server siis valiks pikalt mõtlemata Veebimajutus.ee, mis on Eestis Nr.1, kuid kahjuks neil cPanel puudub.
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.06.2009 15:42:30
|
|
|
vahurest, wha? Mis ajast veebimajutus esmaklassiline on?
SiMka, kui midagi kurta on, tee seda viiskalt ja PS kaudu
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
07.06.2009 15:46:47
|
|
|
Aga milleks? Tegu on ikkagi foorumiga ning foorumi ülesanne ongi ju arvamuste avaldamine
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
07.06.2009 16:13:50
|
|
|
Veebimajutus.ee, mis on Eestis Nr.1 |
vahurest, wha? Mis ajast veebimajutus esmaklassiline on?  |
Ei julge küll vahurest moel nii julgelt väite, et tegu oleks nr. 1 teenusepakkujaga.
Samas aga siinsamas foorumistki vaadates jääb mulje, et Elkdata näol on tegu igati kvaliteetse ja kauaaegse tegijaga.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
07.06.2009 16:24:57
|
|
|
Eraser kirjutas: |
Samas aga siinsamas foorumistki vaadates jääb mulje, et Elkdata näol on tegu igati kvaliteetse ja kauaaegse tegijaga. |
Kauaegne on nad turul küll. Kuid kuna mõningane kokkupuude on nendega olemas siis kvaliteedi hindeks annaksin 10-neses süsteemis 6+ 8)
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
07.06.2009 16:27:38
|
|
|
Veebimajutus.ee, mis on Eestis Nr.1 |
vahurest, wha? Mis ajast veebimajutus esmaklassiline on?  |
Ei julge küll vahurest moel nii julgelt väite, et tegu oleks nr. 1 teenusepakkujaga.
Samas aga siinsamas foorumistki vaadates jääb mulje, et Elkdata näol on tegu igati kvaliteetse ja kauaaegse tegijaga. |
Mul oma koduleht seal juba pikka aega ja ei ole veel mingeid probleeme olnud, klienditugi on ka väga abivalmis ja kättesaadav igal ajal..
Kodulehe majutuseks on Elkada minule väga sobiv ja töökindel, kuid e-poe jaoks ei sobi. E-poe faile, pilte jms. on vaja pidevalt muuta ja täiendada, kuid administreerimisliides on neil minujaoks liiga keeruline.
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
07.06.2009 18:49:20
|
|
|
Kodulehe majutuseks on Elkada minule väga sobiv ja töökindel, kuid e-poe jaoks ei sobi. E-poe faile, pilte jms. on vaja pidevalt muuta ja täiendada, kuid administreerimisliides on neil minujaoks liiga keeruline.  |
ot: |
Võin ma küsida, et mis e-poe süsteemiga on tegu? Küsin just sellepärast, et huvitab, mis e-poe süsteem vajab niipalju veebiserveri adminiliidesesse pöördumist. Enamikud e-poe süsteemid, mille otsa mina olen komistanud, saavad hakkama omaenda adminiliidesega või siis äärmisel juhul FTP-ga. |
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.06.2009 23:51:25
|
|
|
Kodulehe majutuseks on Elkada minule väga sobiv ja töökindel, kuid e-poe jaoks ei sobi. E-poe faile, pilte jms. on vaja pidevalt muuta ja täiendada, kuid administreerimisliides on neil minujaoks liiga keeruline.  |
ot: |
Võin ma küsida, et mis e-poe süsteemiga on tegu? Küsin just sellepärast, et huvitab, mis e-poe süsteem vajab niipalju veebiserveri adminiliidesesse pöördumist. Enamikud e-poe süsteemid, mille otsa mina olen komistanud, saavad hakkama omaenda adminiliidesega või siis äärmisel juhul FTP-ga. |
|
Minu eelneva küsimise peale ütles ta ju et ta e-pood ei kasuta cPaneli libraryt. Seega see ta iseklik kiuks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
11.06.2009 14:30:57
|
|
|
Vist on õige teema. Ilgaljuhul...
Suur tahe üles seada mänguserver (Team Fortress 2). Vaatasin siin-seal ringi ja uurisin pakkumisi. Väljamaine Multiplay pakub üsna okei hinnaga 32-slotist purki. Ja siis avastasin, et Tantumi poisid pakuvad ka mänguservereid ja hind on sama. Minu küsimus siit: on keegi sealt mänguserverit rentinud või oskab üldiselt kommenteerida Tantumi kvaliteeti?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
11.06.2009 15:31:24
|
|
|
ander kirjutas: |
Minu küsimus siit: on keegi sealt mänguserverit rentinud või oskab üldiselt kommenteerida Tantumi kvaliteeti? |
Mänguserveri kohapealt ei oska miskit kosta. Olen ise antud kohta ikka päris pikalt kasutanud (ja ka teenuse kvaliteet oli tasemel), kuid nüüd peab hakkama kurvastuseks tõdema, et kvaliteediga hakatakse seal järjest tihemini ämbrisse astuma.
Peaks olema ikka nii, et ajajooksul tulevad kogemused ja teenuse kvaliteet paraneb, kuid hetkel olen kaalumisel kas oma kodinad sealt kokku korjata või vaadata ja loota veel.
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
12.06.2009 00:06:00
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 00:58:08, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
12.06.2009 08:30:41
|
|
|
Kuna siin promo raskelt tehakse, siis reklaamin ka oma teenusepakkujat - www.bitfolk.com
Unmanaged VPS blabla. 8 naela kuus on täiesti okei hind. Hetkel on sold out kõik, kuid minu andmetel peaks varsti üks masin juurde tulema. Võite end järjekorda panna, kui huvi.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
nn3_
HV kasutaja

|
12.06.2009 16:58:25
Re: Otsin teenusepakkujat!!! |
|
|
cPanel on pikemas perspektiivis hostingu kvaliteedi kohalt täiesti ebaoluline.
Ärirakenduse jaoks Zone.ee, enamus teisi kipuvad nö "koolilaste hostingud" olema.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
12.06.2009 17:24:52
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 23.04.2014 00:58:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
vahurest
HV vaatleja
|
12.06.2009 21:31:47
|
|
nn3_ kirjutas: |
cPanel on pikemas perspektiivis hostingu kvaliteedi kohalt täiesti ebaoluline.
Ärirakenduse jaoks Zone.ee, enamus teisi kipuvad nö "koolilaste hostingud" olema. |
Minu teema oligi sellepärast algatatud, et ehk oskab keegi soovitada mõnda serveriteenuse pakkujat, kus adminniliideseks oleks cPanel.
Mitte ei saa aru, miks mulle seda Zonet koguaeg pakutakse, seal ei ole ju cPaneli
Mulle ei meeldi Zone logo, sellepärast ma nende teenust ei kasuta, olgu ta kui super-puper või mida iganes (Peaks arusaadav olema)
Mulle meeldib kasutada cPaneli ja muid administreerimisliidese paneele ma kasutada ei taha (Peaks ka arusaadav olema)
Peaks vist nüüd selge olema, või mida või mis keeles ma siia veel peaks kirjutama, et mulle Zonet ei pakutaks
|
tagasi üles |
|
 |
|