MX vs ATV saad sõita ja sõidu ajal hüpete peal trikke teha. Kui mängisime nii, et mina esimest korda ja teine mees, kes muidu quadiga võistlemas käib ja muidu konsooliga ei mängi, tema ka esimest korda, siis mina sain pähe Minu jaoks midagi erilist ei olnud. Pühapäeval Kose-Risti krossirajal oli ägedam _________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510
Eile sain Little King's Story kätte, täitsa kaif asi on
mismoodi ta kaif on? ehk räägid mängust lähemalt? _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Osad ennustajad (põhiliselt see Pachter, kes alati mööda paneb) arvavad, et umbes 2010 tuleb Wii HD, aga mina selle peale lootma ei jääks. _________________ TALUSILDID
Vanquish, aga osta siis kasutatud, ei pea nii palju pappi välja käima ja "hävid" vähem, kui uus peaks tulema _________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510
Need for Speed: NITRO, Wii eksklusiiv...
video screenshotid _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Wii omanikud, on teil mingisuguseid mänge veel soovitada? Praegune buy-list on selline.
Spoiler
Trauma Center: New Blood
Tales of Symphonia: Dawn of the New World
Super Paper Mario
Super Mario Galaxy
Rune Factory Frontier
No More Heroes
Mario Strikers Charged
Mario Party 8
Mario Kart Wii
MadWorld
Zelda: Twilight Princess
Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time
Okami Wii
Deadly Creatures
Smash Bros Brawl
WarioWare: Smooth Moves
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.