Kellelgil siit on Yu-Gi-Oh: World Championship 2009: Stardust Accelerator, Bleach: Dark Souls või JUMP!Ultimate Stars?
Kõike mänge ma soovitan tõmmata-osta, kuigi Yugiohil soovitan ka action replayga kõik kaardid lahti teha
Muidu kui on, võiks wifitada natuke.
Sügavalt kahtlen, et kellelilge siin foorumis need mängud peale minu meeldivad.. <.<''
Minu tehtud JUS review:
Kõigil kellel on DS ja flash cart, tõmmake Jump! Ultimate Stars! Mäng on väga omapärane kaklusmäng, ning seal on kõikide nende animede-mangade tegelasi:
* Black Cat
* Bleach
* Bobobo-bo Bo-bobo
* Buso Renkin
* Captain Tsubasa*
* Cobra*
* D.Gray-man
* Death Note
* Dr. Slump
* Dragon Ball
* Eyeshield 21
* Gintama
* Hokuto no Ken*
* Hoshin Engi*
* Hunter × Hunter
* I"s*
* Ichigo 100%
* Jigoku Sensei Nūbē*
* JoJo's Bizarre Adventure
* Jungle King Ta-chan*
* Katekyo Hitman REBORN!
* Kinnikuman*
* KochiKame
* Majin Tantei Nōgami Neuro*
* Midori no Makibaou*
* Muhyo to Rouji no Mahoritsu Soudan Jimusou*
* Naruto
* Ninku*
* One Piece
* Pyū to Fuku! Jaguar
* Rokudenashi Blues*
* Rurouni Kenshin
* Saint Seiya*
* Sakigake!! Otokojuku*
* Shaman King
* Slam Dunk
* Taizo Mote King Saga*
* The Prince of Tennis
* Tottemo! Luckyman*
* Yu-Gi-Oh!
* YuYu Hakusho
English patchi saab googlest väga lihtsasti leida, kuna mäng on Jaapani keeles, ja offical Inglise versiooni pole, ega ei tulegi.
Mängul on wifi, ja see erineb muust kaklusmängudest sellepärast, et seal ei vali sa ennem mati teglease, vaid teed paki komade ehk manga paneelidega. Pakk koosneb 4x5 kastidest täidetud kastiga ds alumisel ekraanil.
Help koma (1 kast) - Annab mingit asja, nt. elusi, jõudu vms. juurde
Support koma (2-3 kasti) - Kui keegi on mänginud Naruto: Ultimate Ninja Storm või Marvel VS Capcom siis see on assist, kui sa pöidlaga ta peale vajutad siis ta tuleb hetkeks välja, ja kas lööb vastast, healib sind või teeb midagi muud sellist
Battle Koma (4-8 kasti) - See on tegelane, kes sa oled, sa saad temaga liikuda, lüüa jne.
Nupud:
A - Hüppamine
B - Nõrgem Rünnak
X - Special Rünnak, võtab 1 SP bari
Y - Tugevam Rünnak
Select - Taunt, special action, kas lihtsalt ajab vastast närvi, või annab elusi või SP bar juurde
Start - Paus
D-Pad - Liikumine
L - Saad selle peale ühe battle koma või support koma panna, vajutades kas vahetab teiseks battle komaks või toob supporti välja
R - Saad selle peale ühe battle koma või support koma panna, vajutades kas vahetab teiseks battle komaks või toob supporti välja
Pilte mängust:
Paki Tegemine
---
Võitlus _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
The Legendary Starfy
The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Fossil Fighters
Professor Layton and the Diabolical Box
Mario & Luigi: Bowsers Inside Story
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky
Style Savvy
Glory of Heracles
Golden Sun DS
Picross 3D
sukelduja, unustasid C.O.P.: The Recruit http://www.cubed3.com/news/12476 _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kas oleks hea vahetada oma psp komplekt pokemon limited tutikas kiles nds-i vastu??
Kui tegemist Pikachu Edition'iga (see on niii ilus; eriti mustade "hingedega" versioon) siis tasub _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
homeworld1, kuna sa juba nii küsid, siis osta PSP. PSP on igal juhul etem
Minu vajadustega sobib DS Lite rohkem. Ka DS'le saaks järgi kirjutada (+ see ja +too mäng), aga vanemate konsoolimängude piramiseks on PSP kahtlemata parem. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Ning üks küsimus veel, kas nintendo ds mängud on ikka inglise keelsed , olen vaadanud paljusid videoid mängudest , ning need enamus on jaaapani keeles .
how many 13.year.olds are going to type PENIS in their first play
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kohast ma võiksin leida Y otsaga kruvikeeraja, et DS lahti kruttida? Nimelt üks nupp ei ole nõus korralikult töötama ja tahaks vaadata mis viga võib olla, äkki tolmu täis või midagi.
Garantiisse pole vist mõtet selle pärast minna?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.