praegune kellaaeg 20.06.2025 00:55:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
the_second
HV vaatleja
|
02.06.2009 11:42:22
wireless |
|
|
probleem seisneb selles et mu arvuti ei taha kuidagi näidata wireless connection ikooni, samas ka jama sellega et kunagi nagu töötas, nüüd ei worki, milles jama võiks olla?
draiverid installitud
Seade ei töäta arvutil ei taa kuidagi wifi seadmega ära ühendada, on of paneelil on dünaamiline lüliti, see on olnud pool aastat mul punane kuna lülitasin välja ja kasutasin juhet, nüüd tahtsin kontrollida ja ei tööta, tõeliselt jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.06.2009 13:05:10
|
|
|
Ehk avaldad oma arvuti täpsema mudeli ja andmed? Õigekirjale võiks ka veidi tähelepanu pöörata, kuna muidu on sust väga raske aru saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
02.06.2009 15:04:08
|
|
|
nupp sisse lülitatud ja ikka ei toimi? Kas Network connectionite all on wireless connection? Äki mingine oma soft mis ei luba windooso enda oma kasutada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
toataim
HV kasutaja
|
04.06.2009 11:46:09
|
|
|
tundub, et on HP Pavilion, mul oli dv6003ea . Et kui garantii, siis garantiiisse saata.
mul endal oli ka sama probleem ja kuna garantiid polnud, siis
otsin USB adapteri, et wifit saada.
mul olid sellised sümptomid:
wireless connectionit ei näita ja nupp püsib punasena.
wlan ka ei näita ikoonina alll.
ma soovitaks garantiid, kuna ise tegin enda raalile formati ja tulemust uut ei saanud.
probleem eksisteeris.
_________________ ...midagi võiks siin olla.... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|