praegune kellaaeg 19.06.2025 15:32:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
person
HV vaatleja
|
02.06.2009 09:50:45
Probleemid solo e-mailidega |
|
|
Mul on juba aegade algusest olnud e-maili aadress solo.delfi.ee-s, aegajalt on seal olnud üpris suuri jamasid, kuid enamasti on asjad lahenenud. Hiljuti tegin ehmatava avastuse. Umbes kahe nädala jooksul on kõik mulle välismaalt tulnud e-mailid loobitud lihtsalt tühjusse. Kuna osa e-maile on kohale tulnud, siis pole osanud ka midagi kahtlustada. Solo on välja filtreerinud kogu yahoost, hotmaililt, aolilt tulnud posti, samuti ru, fi, ja uk-lõpulised meilid. Ei mingeid hoiatusi või klientide informeerimist. Kujutage ette, kui Eesti Post loobiks teie kirjad lihtsalt prügikasti. Kirjutasin Administraatorile kirja, kuid loomulikult, tasuta teenus, ja kõigil on täiesti kama. Samas, kui inimesed teaksid, kuivõrd mitteusaldusväärne on Delfi postiteenus ja kasutaksid muid alternatiive, väheneks ka Delfi klikkide arv, järelikult ka reklaamitulud. Ja kas üldse eksisteerib usaldusväärset meiliteenust Eestis?
Halana see nüüd välja kukkus, kuid, olgu see hoiatuseks ka teistele. Mulle tekkisid seoses selle looga suured probleemid, osa neist on parandamatud. Elektronpost mille puhul peaks iga kirja puhul üle helistama, kas said ikka kätte, on igaühe õudusunenägu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
02.06.2009 10:07:19
|
|
|
Kasuta näiteks gmaili.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
02.06.2009 10:21:12
|
|
|
Gmailiga on see häda, et kui kiri veebis läbi lugeda, ei tõmba klient seda enam alla, ja nii võib mõni oluline asi ununeda. Või ma ei oska Gmaili seadistada...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.06.2009 10:37:01
|
|
|
person kirjutas: |
Mul on juba aegade algusest olnud e-maili aadress solo.delfi.ee-s, aegajalt on seal olnud üpris suuri jamasid, kuid enamasti on asjad lahenenud. Hiljuti tegin ehmatava avastuse. Umbes kahe nädala jooksul on kõik mulle välismaalt tulnud e-mailid loobitud lihtsalt tühjusse. Kuna osa e-maile on kohale tulnud, siis pole osanud ka midagi kahtlustada. Solo on välja filtreerinud kogu yahoost, hotmaililt, aolilt tulnud posti, samuti ru, fi, ja uk-lõpulised meilid. Ei mingeid hoiatusi või klientide informeerimist. Kujutage ette, kui Eesti Post loobiks teie kirjad lihtsalt prügikasti. Kirjutasin Administraatorile kirja, kuid loomulikult, tasuta teenus, ja kõigil on täiesti kama. Samas, kui inimesed teaksid, kuivõrd mitteusaldusväärne on Delfi postiteenus ja kasutaksid muid alternatiive, väheneks ka Delfi klikkide arv, järelikult ka reklaamitulud. Ja kas üldse eksisteerib usaldusväärset meiliteenust Eestis?
Halana see nüüd välja kukkus, kuid, olgu see hoiatuseks ka teistele. Mulle tekkisid seoses selle looga suured probleemid, osa neist on parandamatud. Elektronpost mille puhul peaks iga kirja puhul üle helistama, kas said ikka kätte, on igaühe õudusunenägu. |
Mida sa ikka loodad e-posti teenusest, mille kirjeldus on selline:
tsitaat: |
Solo on Delfi tasuta e-mail, mis võimaldab kõiki tavalisi e-posti funktsioone. Solo teenus toimib printsiibil "on nagu on" ning kasutaja probleemikirjadele vastatakse 1 kord kuus.
NB! Et saada korrektne vastus teie küsimusele siis palun lugege enne kirjutamist läbi kordumakippuvad küsimused et ennetada puuduliku küsimuse saatmist! |
person kirjutas: |
Gmailiga on see häda, et kui kiri veebis läbi lugeda, ei tõmba klient seda enam alla, ja nii võib mõni oluline asi ununeda. Või ma ei oska Gmaili seadistada... |
Tõmbab küll alla. Mul on kasutuses Outlook Express. Sirvin ka Opera ja IE-ga (ja Opera Miniga) e-maile ning seal kuvab e-maili nii kaua, kuni olen selle Outlook Expressi tirinud (veebis ma oma e-maile ei hoia). Sealjuures ei oma tähtsust kas kiri on loetud või mitte.
Mine Settings => Forwarding and POP/IMAP ja seadista Gmail endale sobivaks
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
virus152
HV vaatleja

|
02.06.2009 12:18:36
|
|
|
Mina ei ole Eesti domeeni alt ühtegi normaalset meiliteenust leidnud. Everyday mail.ee näiteks kleepis 10. klassis minu kodutööle külge sex shop'i reklaami. WTF?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|