Nonii, 24minti veel ja siis saab juba Gametrailersi E3 Specialit näha ei jõua oodata enam 8)
Edit:
Batmanis saab jokkerina mangida ainult PS3 peal
Aliens vs Predator trailer kohe
Marvel Ultimate Alliance 2 trailer oli suht kova
DJ Hero paris kova uus guitar hero, dj pult tuleb kaasa
Supreme Commander 2
Need for speed shift uus trailer oli teema tahaaan
Mass Effect 2 (Shepard pole surnud ) _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 29.05.2009 10:01:38, muudetud 2 korda
Mina küll ei usu et see NFS midagi head on, suht alla käinud imo Ise aga ootan täiega seda DJ herot _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mess oleks suur ja lai ning rahvast nagu vanadel aegadel
Mängudest:
Age Of Empires IV
Gran Turismo 5 (damage?cars?tracks?bodykit tuning?)
Forza 3
Grand Theft Auto 4 Vice City?
Heroes Of Might And Magic VI
Carmageddon 4? lootus sureb viimasena
Assassins Creed 2 gameplay
GTR 3?
Half Life 3 või Episode 3
Half Life remake
Gothic IV
Operation Flashpoint 2 gameplay
Colin Mcrae Rally DiRT 2 gameplay
Aliens Vs Predator gameplay _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 29.05.2009 10:25:36, muudetud 1 kord
PlatoonSgtElias, Aga see firma läks ju kinni kes seda aoe seeriat tegi? Ensemble Studios või mis ta oli...
Ah ja ise ootan kõige rohkem:
Mafia 2
FF13
Brink
TES V ( ? )
Fallout New Vegas
Cryteki CE3 mäng (crysis 2?)
Mass Effect 2
Dragon Age
Lost Odyssey 2
GTA 4: Gay Tony
Red Dead Redemption
Max Payne 3
Andykas, läks? Microsoft peaks ikkagi taga olema ju. TES V kindlasti ei näe kuna neil mingi uus suur projekt käsil, väike teaser oli GT kodukal.
Üks asi, mis mind häiris NFS videos oli, et kas kutt vahetab mõttejõuga käike autos? või kõik autod automaat kastiga? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Age Of Empires IV
Gran Turismo 5 (damage?cars?tracks?bodykit tuning?)
Forza 3
Grand Theft Auto 4 Vice City?
Heroes Of Might And Magic VI
Carmageddon 4? lootus sureb viimasena
Assassins Creed 2 gameplay
GTR 3?
Half Life 3 või Episode 3
Half Life remake
Gothic IV
Operation Flashpoint 2 gameplay
Colin Mcrae Rally DiRT 2 gameplay
Aliens Vs Predator gameplay
GTR3 lähiajal kindlasti ei tule. Hetkel on SimBinil käsil Race On (2008 aasta wtcc koos mõnede ameerika radade ja autodega)
Square Enixi poolt tulemas MMO PS3/PC - Link
Sony E3 on võimalik ka HOME'ist vaadata - Link
Square Enixi poolt uus Front Mission PS3/X360/PC ja uus IP : NIER PS3/X360'le - Link
EPIC'u poolt uus PS3 eksklusiiv tulemas - Link ( The game will be utilizing the more refined Unreal Engine 3 than found in Gears of War 2 )
Kuulukaid on aga arvan ,et ei.
Samas "valhalla" emaplaatidega pidi tulema õhem xkast. Samas, siis oleks hetkel seda kuulukat ka kajastatud nii Bonus Roundis, IW's jne. kohtades aga nope.
Äkki on ta jällegi jäänud psp GO ja ps3 slimmi kuulukatega seoses tagaplaanile, who knows ?!?!
Ei tea kuidas see hdd sinna slimmi ära mahuks, dvd drive on ka juba päris suur kobakas jne.
Ega ma ei taha ka seda slimmi eriti, see praegune on väga hea suurusega, ja mingid 50mm fanid võivad päris julmalt üürata.
Ei tea kuidas see hdd sinna slimmi ära mahuks, dvd drive on ka juba päris suur kobakas jne.
Ega ma ei taha ka seda slimmi eriti, see praegune on väga hea suurusega, ja mingid 50mm fanid võivad päris julmalt üürata.
sessuhtes, et keegi ei käsegi sul uut osta ju, aga see ei tähenda et teised seda teha ei võiks.
ma pakun, et jah, kui nad kõik xboxi osad jätaksid samaks, ei õnnestuks neil mingil moel slim versiooni välja anda, kuid selles ju asi olekski, et nad arendaksid boxi niipalju edasi, et sinna sisse saaks mahutada väiksema hdd, dvd drive'i jm. ning peamine, paneksid vaiksemad ventikad sisse.
no mind ennast küll ausalt öeldes häirib millist häält need xboxi ventilaatorid teevad ning ma pakun et see ei ole just üks xboxi ostma panevatest hiilgepunktidest.
no mind ennast küll ausalt öeldes häirib millist häält need xboxi ventilaatorid teevad ning ma pakun et see ei ole just üks xboxi ostma panevatest hiilgepunktidest.
Praegustest fanidest ei anna kuidagi vaiksemaid ja väiksemaid sisse panna. Mida väiksem fan seda kõvem müra.
Ja praegu ma küll fani müra üle ei kaeba, dvd rom on palju suurem müra tekitaja. See slim ei anna ju tegelikult midagi juurde.
no kui sul just nidec'id sees ei ole, siis kõvakettalt mängides on ka seda ventilaatorite müra ikka päris korralikult kuulda...
no mina ei tea, ega's ma väga mingit slim varianti tahagi niiväga, kuid tahan et MS laseks välja siis praeguse seisuga kõige vaiksemate ventidega threesixty, mille poes ka ära tunneks.
Need pildid ise on juba paras üllatus. Ja FF13 trepp on amazing. Kogu see tühjus seal on mõnusalt salapärane ... Capcomi kastid ning mitte piuksugi Nintendost. Väga lahedad pildid _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Imelik tõesti, et nii varakult juba näidati trailereid jms. Aga uued announcmendid ja gameplay videod on veel ees.
FF13 trepp ja Mafia 2 ad olid vägevad
BTW Mis kellast see värk pihta hakkab Eesti aja järgi?
Imelik tõesti, et nii varakult juba näidati trailereid jms. Aga uued announcmendid ja gameplay videod on veel ees.
FF13 trepp ja Mafia 2 ad olid vägevad
BTW Mis kellast see värk pihta hakkab Eesti aja järgi?
Vaata teema esimest posti , seal ülekande ajad kirjas!
mu arust kuju disain täitsa kena ja neil piltidel võis olla ka mingi pooltoode, mis ei olnud näiteks veel pinnatöötlust saanud või mis iganes... samas knock-off'i kohta jälle liiga hästi tehtud imho.
ahjaa... 1h30min veel
edit: 9:03
crecente: Halo reach, alan wake, forza 3 left 4 dead achievements all have 360 achievement pages now
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.