Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavys
HV vaatleja
|
28.05.2009 16:04:03
Canon MP tindiprinterid. |
|
|
Sattus mulle tasuta kätte üks isend "prügikastist " Canon MP150 tindiprinter (sama ka MP140),scanner,koopiamasin ja mitmepäevase interneti surfamise tulemusena jõudsin järeldusele ,et ma ei soovita isegi vaenlasel Canoni MP printereid enam osta.
Nimelt on see ühekordse kasutamise printer millel puudub koopiatint ja kogu seade keeldub töötamast kui üks värvidest otsa lõppeb,isegi raudvaraline reset igakord ei aita.Kusjuures tindid on kallimad kui kogu uus masin?! Mina aga soovisin vaid kasutada scannerit ja isegi seda ei saa - kui ORIGINAAL TÄIS tindipotte ei ole!!! On keegi sellest Canoni saastast ka jagu saanud peale kirve ja haamri? Mõnedel firmadel paistab tõesti huvitav suhtumine olema 2-3 sada lehekülge trükkida ja kogu kombain prügimäele või arvatakse tõesti et inimene tormab ülikallist tinti ostma.Kahju on ainult scanneris sest see on ju uhiuus. ja kohe prügikasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
30.05.2009 16:46:11
|
|
|
Seesama "reeglistik" kehtib väga paljude tindiprinterite puhul, Canon ja see mudel pole midagi erilist. Võimalikult odavalt lükatakse masin müüki ja hiljem teenitakse ostmisel "kingitud" osa tindimüügiga tagasi. Need on nagu need (üli)odavad moblad, mida mitmeaastase ja võimalikult kuluka kliendilepingu sõlmijatele pakutakse
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
30.05.2009 16:51:34
|
|
|
algsed tindipotid on reklaamkogusega. Järgmised tindid on küll kallimad kuid kestavad korralikult.
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
4 :: |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
30.05.2009 17:48:35
|
|
|
ise olen kasutanud ja kasutan praegu canonit ja ei soovitaks vaenlaselegi teiste tootajte tindisülgajaid.
Jah, on küll täiesti puuksukukkunud mudeleid , kuid enamik pakuvad ikkagi kasutamisrõõmu pikadeks perioodideks.
See, et Sa lootsid "prügikasti" sobrades kiiret ja hoomamamtut profitit lõigata ning pidid pettuma, on täiesti Sinu personaallõbu ning ei anna õigust hinnatud brandi tervikuna maha teha 8)
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.06.2009 08:05:28
|
|
|
Endal just see isend ja töötab skannerina väga edukalt ka siis, kui tinti sees pole. Mingi muu jama sul siis.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tihver
HV veteran
|
15.06.2009 08:22:26
|
|
|
Mul maal Canon MP360 ja sellel on küll tindid täiesti olematu hinnaga, must + värv kokku alla 100 krooni.
_________________ Kõik lihtsad probleemid on juba lahendatud ... |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.06.2009 12:58:20
|
|
|
Kust krt sa nii odavalt saad?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.06.2009 19:27:59
|
|
|
Minul Canon MP110 mis peaks siinse jutu järgi siis see kõige väetim olema.Alles eelmine nädal sai ostetud must tint(Koopia mitte originaal):
Optijet C20 Photopoint-st 39.- eest
Prindikvaliteet on 5+ .Värviline maksis vist 69.- kui mälu ei peta(Optijet C21).Vaatasin ka originaali hindu.Oomipoes saab tellimise peale 111.- must tint ja värvilise hinda ei mäleta
Printida saan vabalt ka ühe(koopia) tindipotiga.Olgu ta täis või pooltühi.Skannida lubab igas olukorras seega ei tea mis probleem sul oli.
Muidu minusugusele väiksele printijale MP110 täitsa piisab.Skännib igati 5+ .Ainus mis häirib on müra.Õnneks silent mode aitab
Driverid toimivad nii Vista x86/x64 kui ka Windows 7 x86/x64
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|