Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 15.04.2009 19:29:23 vasta tsitaadiga

Ise küll ei leia, et liiga palju majandamist on kaardil. Kui enne oli eraldi alasid, kus tuli majandada, siis nüüd on suuremad regioonid, kus sees on lihtsalt rohkem mässamist. Läinud on ka tüütud diplomaadid, keda ma M2TWs tihti aastateks kusagile Musta mere kanti unustasin.

Kas asjade rohkuse üle nurisejad kasutavad ikka linnade, külade, sadamate läbivaatamiseks vastavat nuppu või otsite neid iga kord kaardilt uuesti üles?

No offence Wiltz, aga su jutust tuleb välja nagu eelmisena oleks sa mänginud Medieval Total Wari, mitte Medieval 2 Total Wari.

Mina olen mängu arenguga igati rahul ja ootaks samuti vaid väikest AI parandamist. Hetkel veidi lihtsalt asi unarusse jäänud, kuna ei viitsi iga käigukorra vahel tervet minutit oodata ... ehk pärast prose-emaplaadi uuendust läheb suurema hooga lahti jälle.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.04.2009 22:20:08 vasta tsitaadiga

ei kujuta hästi ette, mismoodi minu jutust selline asi saab välja tulla icon_eek.gif mänginud olen kõiki TW nö. põhimänge ja mingit 1 või 2 expansionit vist põgusalt. eks mõnevõrra erinevad olid nad kõik, aga ühegi eelmise puhul ei olnud sellist tunnet, et kurat, nüüd on asi päris ümber tehtud. ja mulle meeldis, et ei tehtud basic asju ümber, kuna need toimisid ideaalselt esimesest osast peale!
empire on suuremalt jaolt nagu mingi teine/uus mäng hoopis, isegi 3D lahingud on kuidagi teistsuguseks muudetud, kuigi pealtnäha oleksid need nagu varasematega üsna sarnased. ja ausalt öeldes tuleb mainida, et see sõjaväe ülidetailseks ajamine 3D's on ka jõudnud juba varem selle piirini, kust enam detailsemaks ja täpsemaks ei ole mõtet minna...medieval 2 oli selles osas küll täiesti piisav. olgem ausad, kes see vahib neid mehikesi üksikult 3rd person view'ga maks. sisse zoomitult lahingu ajal? icon_lol.gif ja samas minumeelest see, mida tegelikult võiks arendada graafika poole pealt on umbes samal tasemel kui esimestes mängudes icon_confused.gif
nojah, anyway...mina mängin sellest asjast ainult natuke üksikuid lahinguid ilmselt, kampaania peale ei viitsi aega raisata seekord. aga head vallutamist teistele, kes kampaaniat punnitavad icon_razz1.gif thumbs_up.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 16.04.2009 16:06:57 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
muudkui aga läheb käsiheitluseks. siis võib mingi 5 minuti jooksul vaadata kuidas ükshaaval enda ja vastase unitist mehed surevad. ainult, et lõpuks on miskipärast ikka enda omad need, kes kuidagi imevarakult ära route'vad icon_lol.gif
Kui vaenlane kinni käsitsivõitluses kohe saadan neile ratsaväe kaela. See paneb nad kiiresti kodust mõtlema, et kas poleks aeg juba lahkuda.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 16.04.2009 18:57:44 vasta tsitaadiga

veider, et on mul on siis kõigi teistega võrreldes nii erinev mängukogemus.
mida mina olen tähele pannud (teistele, juba varem kirjeldatud asjadele lisaks) on see, et ratsanikud ei ole selles osas enam kaugeltki selline jõud, nagu nad on olnud varem. mäletan kuidas paar korralikku ratsu üksust oli kunagi selline jõud, mis murdis vabalt 4-8 vastase jalaväe üksust ja hiljem tappis veel meeletul hulgal kõikvõimalikke "jääke" ja riismeid. selles mängus ei ole erilist efekti ei charge'misel ega isegi mitte seljatagant ründamisel. visuaalne efekt on muidugi võimas, nagu mingi suur pauk käiks kokkupõrkel, aga siis langeb vastasel näiteks 60'st max 10-15 tüüpi ja ülejäänutega edasises kähmluses saab minu ratsu üksus lihtsalt surma või heal juhul routib pool gruppi lihtsalt minema icon_lol.gif ratsud on minumeelest üks mõttetumaid üksusi selles mängus. püssimehed võtavad neid maha ka nii mänglevalt, et lausa kahju on vaadata.

ja ma ei saa aru, kas suurem osa tüüpe mängib siin lahinguid kus vastane on alati underpowered ja/või hästi inferior unititega ja/või väga halvasti valitud sõjaväega? (mitte, et campaini tehes oleks suurt valikut vastase üle)
oma kogemus on single lahingutest, hard raskusega ja võrdselt valitud väega omale ja vastasele. vastasel küll mehi tavaliselt rohkem, kuna mina eelistan odavamaid/väiksemaid skirmishide uniteid pigem.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.04.2009 22:44:06 vasta tsitaadiga

eelmises Total War II mängisin ma hispaaniaga ja omasin omastarust kõige kõigemat ratsaväge (selles suhtes et kõik asjad olid põhja aretatud) ja see piixu kari ei saanud kunagi millegagi hakkama v.a tagant ründed mis õnnestus ju alati ratsaväega ja pidigi õnnestuma kuna loogika oli selline. Eest peale saatsid oli asi 0. Siin mängus aga on see ratsavägi suht ihunuhtlus. Nii kui su vendadele tagant sisse sõidavad on asi perses. Lihtsalt mehed enam ei ole korralikult rivis ja ei saa eest peale tulevat vastast nottida. + hobese otsas olevad tondid üldiselt nopivad päris palju mehi maha enne kui ma neile abivägesid saadan või oma ratsud peale. Aga kui ruudu kujulises formatis vennikesed on siis on see ratsavägi suht kasutu thumbs_up.gif

ehk siis mul seni sellised kogemused hoopis. Ehk siis esimest korda hakkasin seal mängus ratsaväe peale üldse raha raiskama. Enne tegin tugeva jalaväe ja vibud (kindluse puhul kahurid kah sekka) ja lihtsalt ühe ja sama väega marsissin peale + vahest ka piigid kui vastasel oli kombeks mingeid ratsusid vms jurasid kasutada. Ratsaväge kasutasin vähesel määral vaid vastaste tagant torki miseks et ees olevatel oleks kergem neid maha võtta.

AGA AI bugid võiks fixitud saada....

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 17.04.2009 06:36:17 vasta tsitaadiga

Proovi ratsaväega läbi vastase ridade joosta, kui jäävad kinni siis rebi uuesti lahti neist ja ründa uuesti.
Väga tõhus on thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 17.04.2009 17:11:26 vasta tsitaadiga

proovitud, efekti põmst natuke on...selles mõttes, et parem kui niisama kohapeale ärplema jääda. aga samas on esiteks üsna kehva lahti rebida, mingid pooled tondid jäävad ju "sisse kinni" icon_lol.gif teiseks saab charge'des ratsusid surma miskipärast üsna palju. kolmandaks, see on üsna suur sebimine ühe üksuse kallal + selle pidev jälgimine siis. kui üksuseid on mingi 15 tükki siis võib nii väga keeruliseks ja kiireks minna.
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 19.04.2009 13:19:22 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mänginud olen kõiki TW nö. põhimänge ja mingit 1 või 2 expansionit vist põgusalt. eks mõnevõrra erinevad olid nad kõik, aga ühegi eelmise puhul ei olnud sellist tunnet, et kurat, nüüd on asi päris ümber tehtud. ja mulle meeldis, et ei tehtud basic asju ümber, kuna need toimisid ideaalselt esimesest osast peale!

Kõige suurem muudatus tuli kaasa mänguga Rome TW, kus toodi välja täiesti uus kampaaniakaart. See on jäänud kõigis järgnevates mängudes samaks. Seal tuli ruutudega arvutatud liikumisega läbitav vahemaa, mis põhines armee koosseisul: ratsavägi liikus kõige rohkem, siis jalavägi ja kõige lühema vahemaa sai läbida piiramisvahenditega. Shogun TW ja Medieval TW kasutasid provintsist provintsi liikumist.

Lahingu kaardid on jäänud muutumatuks Shogunist saati. Lihtsalt on asju paremaks vahepeal tehtud.

On jah olnud pisemaid muudatusi, kuid paljude muudatuste taga on olnud vastavad ajastud. Too konkreetseid näiteid, mille järgi sa otsustasid, et tegemist on täiesti uute asjadega. Ainuke, mis mul tuleb pähe on see, et provintse on Euroopas vähem, kuid samas on ka kaart palju suurem.

angel, sa pole lihtsalt ratsaväemehaanikale pihta saanud. Katseta 1on1 rünnakuid. Väga oluline on ratsaväe kiire pealerünnak, mitte lahingusse jalutamine. M2TWs olid alguses väikesed ratsaväe puugid, kuid need paigati kiirelt ära. Ratsaväe suutlikkus korralikult rünnata kadus ära linnalahingutes. Avatud väljal tegi ratsavägi esimese rünnakuga jalaväest vähemalt 50% vuugi, kui polnud just tegu odameestega. TW-centeris on kasutaja frogbeast... või midagi sarnast, kes tegi erinevatele TW-dele väga head kasutusjuhendid. Loe neid vahelduseks.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 30.04.2009 05:27:02 vasta tsitaadiga

Päris korralik patch tuli siis täna.
või noh eile, tuleb ikka ära magama kobida...
Spoiler Spoiler Spoiler

2 asja mida ise olen täheldanud on et Naval invasion töötab ja samuti pakub AI nüüd ka "Peace Treaty". Performance on ka märgatavalt parem ja kõige suurem pluss minu jaoks et lõpuks on mul sound korras thumbs_up.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 29.05.2009 00:22:49 vasta tsitaadiga

mida siis peale hakkate kui suvalisel hetkel end turni/AI käikude ajal viskab mäng windoozasse välja? kas seda viga üldse patch parandab või on mingid muud meetodid mööda minemiseks?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.05.2009 14:30:33 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Empire: TW - 23 juurot.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
TeddyBbeer
HV vaatleja

sõnum 30.05.2009 15:14:38 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Quantity: Out of stock
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.05.2009 16:12:24 vasta tsitaadiga

TeddyBbeer kirjutas:
Scart kirjutas:

Quantity: Out of stock

No palju õnne, ära osteti juba! icon_razz1.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 23.06.2009 00:38:47 vasta tsitaadiga

Patch 1.3 väljas!

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 14.07.2009 15:05:12 vasta tsitaadiga

peab uuesti installima ja proovima ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
clm
HV kasutaja

sõnum 23.09.2009 09:58:44 vasta tsitaadiga

Krt. Grand Campaigni Prantsusmaaga pelatud. Terve euroopa ja tükk ameerikat minu käes. 200 turni tehtud, ja enam ei lae save game üles. Lihtsalt crashib desktopile. Proovin igat varianti loadida, täpselt teatud hetkel jookseb asi kinni.

Kas patche on ka mujalt kui steamist tõmmata ? Eraldiseisva installina vms ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 23.09.2009 10:21:28 vasta tsitaadiga

Mängisin just eile ka prantsusmaaga kümmekond turni.

Mõnedele algajamatele näpunäideteks:

1) Ära nori esialgu tüli suurriikidega. Kui mängid Prantsusmaa/Hispaania/Inglismaana, siis sinu esmane (ja kõige ohutum) target on piraatide väikesaared (Leeuwarden, Trinidad) ja indiaanlased (kes kuulutavad sulle nagunii kohe sõja, kui sul Põhja-Ameerikas kolooniad on.
2) Ürita hoida kõigi suurriikide suhtumist vähemalt "indifferent" tasemel. Kasuta state gifte, kui vaja. Kaubanduslepe soojendab ka suhteid ja hoiab neid sind ründamast seni kuni sa ise seda tahad. Maailm on nii suur, et madistamist jätkub nii ameerikas kui indias, ei pea kohe Londoni või Pariisi peale marssima.

Kui oled Prantsusmaa, siis:
1) Esimesena kuulutab sulle sõja Holland. See peaks juhtuma hoolimata kõigest, isegi kui üritad seda igati ära hoida. Selleks puhuks pead kindlustama French Guyana (ja kuna seal saad teha ainult ühe üksuse per turn, siis seda ei tohi ära unustada). Dutch Guyana on seevastu lihtne saak, sest sinna on keeruline lisajõude tuua ja kes seal piirkonnas peale jääb, see jääb... Sellega saad Lõuna-Ameerikasse kaks kaubasadamat, millega on väga hea teha kaubalaevastikku Brasiilia juurde saatmiseks.
2) Kaitse oma Vahemere sadamat Barbary States'i rünnakute eest. Nad saadavad tihti väikese 2 kahuriga laeva. Piisab sellest kui parkida paar prikki sadama ette ja iga vaenlase lähenemisel vali "intercept". Praktiliselt pooltel kordadel saad "auto resolve'iga" laeva endale. Tasub võtta raha, mitte laev (mingi 300 ühikut), sellega saad oma laevastikku vajadusel ilusti parandada ja jääb ülegi. Ühesõnaga, sadama kaitsmisest saab omaette tuluallikas.
3) Järgmine kes sind ründab, on irokeesid. Kanadas tasub militia ja line infantryga segamini teha ka native üksuseid, eriti hobuseid, sest nende range on suurem ja hobused on vibumeeste vastu parim relv. Suurtükid on efektiivsed ainult siis kui vastane ründab, sest vähemalt esialgu on sul mitteliikuvad suurtükid.
4) Inglaste ja 13 koloonia pärast ära väga muretse, neil on piisavalt tegemist USA-ga juba esimese paarikümne turni pärast, sina aga võid samal ajal rahulikult laiendada oma territooriumi indiaanlaste arvel.
5) Ära jäta kindlustamata Newfoundlandi. Inuiidid kuulutavad sulle nagunii sõja ja sinna lisavägesid on keeruline saata.
6) Kui oled piraatidega hakkama saanud, siis edasi on juba tee tuttav - saada kaubalaevastikud igale poole, laienda territooriumi Ameerikas tšerokiidega sõdides ja kui raha ja energiat on, ürita kanda kinnitada Indias. Nii võid toimetada isegi kuni 60 turni ilma, et Euroopas oluliselt sõdima peaksid. Kui Euroopa kaardil midagi teha tahad, võid ära võtta näiteks Põhja-Aafrika, mis nagunii olid prantsuse kolooniad.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
clm
HV kasutaja

sõnum 23.09.2009 10:57:12 vasta tsitaadiga

Hmm. Ise pranslastega mängides. Ei mäletagi, kes alguses kohe enemy oleks olnud. Hakkasin oma valduseid ida poole laiendama. Niikaua kui Poland-Lithuania vastu tuli. Neil suht asjalik impeerium oli. Mingi aeg võeti austria ja paar teist riiki veel tagasi. Relvastus arenes, suurem vägi kokku ja uuesti kallale. Ei jäänud neil midagi alles.
Siis oli pm pool euroopat käes. Ja nii suure väega polnud raske piirid Tallinnast Madridini lükata.
Venelastel on pidevalt mingi vajadust estonia vahetada mingi krimmi v sihukese huinjaa vastu. icon_lol.gif Kuupeale saatnud nad.
Üldiselt kasutan battle autoresolve. Proovinud ka väge ise juhtida, kuid nagu siin keegi varem maininud oli, siis mul vahivad ka mõned tegelased niisama. Annan käsu kätte, nokivad nina ja ei tee midagi.
Mingi hetk Prussiat rünnates, sain need rocket granaded or smthng relvastusse. Päris tore lahing oli. Mingi künkataga raketipositsioonid paigas.. mingi 10 tükki vist. Vastaste armee jalutab minu poole. Andsin korra tuld nendest. Õhus lendasid põlevad ja plahvatavad raketid, mille järel vastased sammupealt ringi pöörasid ja metsa poole liduma hakkasid icon_lol.gif
Hetkel kõige võimsam riik venemaa ja ottoman empire kõrval. Keegi nokkida ei julge igatahes.
Sweden on kaval vist omaarust. Trade agreement ja 1000 <-> trade agreement. Siis mingi aja pärast tühistasid ära. Siis tahtsid jälle lepingu sõlmida.. nii et ma jälle mingi 1K+ pappi köhiksin neile. icon_lol.gif Saatsin pikalt. Ärimehed krt.

Nüüd ei saa aga mängu käima enam.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 23.09.2009 11:07:57 vasta tsitaadiga

Mul on autoresolve'iga korduvalt juhtunud, et olen kaotanud, kuigi igasuguse loogika kohaselt peaksin võitma. Sellepärast väga ei julge katsetada seda, kui just jõudude ülekaal väga minu kasuks ei ole.
Autoresolve'iga on ka kaotused isikkoosseisus suuremad kui nad võiksid olla.

Näiteks võrdse lahingu korral võid taktikaliselt mängida asja nii, et tapad vastaste generali ära ja siis neil juba keps väriseb ja võit on sinu. Aga seda taktikat autoresolve näiteks ette ei näe. Indiaanlaste vastu olen päris mitu korda nii kaotusseisust lahingu võitnud, et ühe ratsaväeüksusega nende tahaliini jõudnud ja siis pärast generali tapmist paneb kogu nende suur vägi jooksu.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 23.09.2009 21:00:21 vasta tsitaadiga

The Warpath Campaign

http://www.totalwar.com/empire/campaigns/index.php?t=EnglishUK

7 eurot oli vist hind kui ma ei eksi.

EDIT:

Viimane patch 22 sept. on save game loadimise jah võimatuks teinud. Kuradi uskumatu...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Empire: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.