Koduleht
Volvo lasi promomiseks omale tasuta mängu teha SimBin poolt. Mäng ise meenutab Race07 game aga vähe kehvema klaviteediga.
Heli on kehvem ja füüsika on nõks arcaadelikum. MP tugi on olemas.
Spoiler
Põhjus, miks ma mängu esile tõin on see, et käimas on ka väike võistlus, kus kohad 1-10 saavad nänni.
1. koht: jooks Pirelli rehve.
2. koht: Mingi plakat uuest Volvo S60 Conceptist.
3. koht: Mänge SImBin firmalt ( Race07, STCC Game )
4. koht: Mänge GamersGate -lt ja konto saab 50 000 Blue Coinsi.
5. Koht: Poster jälle
6-10 koht: Volvo S60 Concept 1:43 vähendatud mudel.
Hetkel käimas Ghothenburg Race 26 Mai - 09 Juuni 2009
Parimad ajad on 0.47 üeal , endal 52peale ,ma ei tea kuda nad saavad 5 sekundit kiiremad olla :/
no aru ei saa kuidas on võimalik mingi 48 sõita...
edit: keegi teab, kas siis kui MP'd mängid, on võimalik kuidagi TC'd jm sellist jama maha võimalik võtta? ainus mida saan muuta on käigukast - automaadiks või manuaaliks. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
edit: keegi teab, kas siis kui MP'd mängid, on võimalik kuidagi TC'd jm sellist jama maha võimalik võtta? ainus mida saan muuta on käigukast - automaadiks või manuaaliks.
edit: keegi teab, kas siis kui MP'd mängid, on võimalik kuidagi TC'd jm sellist jama maha võimalik võtta? ainus mida saan muuta on käigukast - automaadiks või manuaaliks.
Need peaks vist juba maas olema
mkm, kui kurvist minna ja gaas põhja vajutada siis ei juhtu midagi ja on kuulda sellist põrinat vms, mis on näiteks samasugune gtr evolution'i TC häälega. Kohapealt minnes ei käi ka ratas ringi... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Noh mine tee Single playeris ringe ja pane tasemeks PRO, abid kõik maas. Sama teema.
Arvan ,et mäng ongi lihtsamaks tehtud, et Klaveriga vennad saaksid ka mängida. Tegemist ikkagi promoga.
ee, competition on pita. ainukene muudetav seadistus on automaatne gearbox ja autoclutch.
alla 53s aega ei saanud, ilmselgelt pole automängud minu tugev külg.
kuidas neid järske kurve otstes võetakse? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
kiire aja nipp on vist lõikamistes, eriti esimeses kurvis. Kui tuled suure hooga ja koguaeg üritad rajale tagasi keerata, siis ei tule seda et aega ei loeta, sest lõikasid. Teistes kurvides samamoodi. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Mnjah ma hakkan järgmiseks võistluseks harjutama.
S60 parim aeg on hetkel seal 1.42.xxx, mul on 1.46.092.
Sellest on hea, et saad kiire venna ghosti alla laadida ja vaadata, kus vajaka jääb.
time trialis sain 49.5 millegagi ära, peab veel kõvasti harjutama, aga olen juba aru saanud kust veel võimalik sekundeid võita. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
klaviatuuriga sain mingi 52.082 kätte mingi sekundi saaks ehk maha kui kõik kurvid nüüd ühel ringil ideaalselt välja tuleks.
Tahan rooli!!
HV kardisarjaga seoses niipalju rooli ja gaasi/pidurit ringrajal tallanud, et klaviatuuriga ei oska sõita kuidagi enam. G-force'id ka puuduvad _________________ Imperfection is perfect
keegi siis replayd ei viitsi näidata?
ja võistlus on abidega ning kindla autoga, muid pole selles valguses väga mõtet võrrelda... _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Laadisin ka mängu alla ja natuke aega mängisin ja ausalt öeldes oksele ajab mäng
Meenutab 90-ndate mänge kus ei oldud graafikasse panustatud ja noo auto füüsika-seadusi pole üldse olemas. Võrrelge seda mängu näiteks Colin Mcrae 04 või 2005' ndaga. Colin Mcraes 04 käitub auto peaaegu täpselt nii nagu reaalses elus (2005-ndas on natuke ulmeks tehtud - liiga hea juhitavus ja saba viskab raskemini ette).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.