praegune kellaaeg 20.06.2025 10:59:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
machoman
HV vaatleja

|
27.05.2009 18:25:26
ruuter mis võtaks wifit vastu ja saadaks edasi |
|
|
Olukord on selline, et üks ruuter saadab ühenduse minu kodu juurde ja oleks vaja ühte seadet, mis samal ajal kui võtab vastu, saadaks selle edasi minu sülearvutile. Praegu on selle ühe seadme asemel mitu seadet, linksys bridge WET11, kust juhe läheb wifi ruuterisse. Samuti oleks vaja et see uuem ruuter toetaks printerit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
28.05.2009 10:18:41
|
|
|
Nii-nii. Ja mida meie peame nüüd tegema? Sulle selle seadme kinkima või müüma või mida?
Mis mõttes "ruuter toetaks printimist"? Praeguse Wifi ruuteri sisse on printer ehitatud või?
Ole teemapüstitusega konkreetsem ja jaga rohkem infot, siis aidatakse sind ka pädevamalt.
Loe seda kah: http://linux.ee/~kala/smart-questions.html
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
28.05.2009 23:24:19
|
|
|
Mida ma tahan teada ja oma arust küsisingi et kas on olemas seadet mis võtaks Wifit vastu ning käituks veel oma korda wifi ruuterina. Juba esimeses postis kirjutasin oma olukorrast et praegu on mul kaks üsna vanat seadet selle asemel. Et ikka asi oleks selgem siis veel kord kas on siis selline seade olemas. Ise vaatasin ja uurisin wifi access pointe. Aga nende valik on nii firmade kui ka tootede hulgas üsna suur ja ei tahaks ise hakata pimesi ostma.
Ja ma ütlesin et ruuter toetaks printerit, mitte printimist, seega palun järgmine kord paremini läbi lugeda mu tekst. Mida ma selle all mõtlesin oli see et ruuteril võiks olla USB auk kuhu käib printer, et siis võrgus seda printerit jagada.
ise otsisin aga ei julge veel midagi mingeid seadeid välja valida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
29.05.2009 00:55:53
|
|
|
DD-WRT-ga Linksys saab repeater mode'iga ilusti hakkama. USB pesi neil paraku pole. USB'e olen kohanud ASUS'e ruuteritel, millele peaks ka saama DD-WRT peale ajada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran

|
29.05.2009 11:03:58
|
|
|
printeri jagamiseks võrgus võib ju kasutada printserverit kah
_________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|