kas ikka saab full mängu eest rohkem?
hetkel amazonist GH:Metallica 47$ alega (orig hind 60$) - 49 laulu
1 laul maksab PSStorest vist ~1,2$
Metallica Death Magnetic plaadi 10 laulu maksid vist ~13$
ja kui oleks valik suur saaksid täpselt enda maitse järgi "oma GH" kokku
No aga plaadiga ostes pead sa ju ostma ka seda, mida sa üskikult ei ostaks. Puhtalt selleks, et saada neid lugusid, mida sa tahad, pead maksma juba kena kopika nende arvelt, mille poole muidu ei vaataks ka. _________________
Sai siis umbes 2 nädalat tagasi Guitar Hero World Touri band bundle ostetud. Eile märkasin, et kitarri strum bar jätab juba noote vahele :S . Küsimus siis, et kas garantiisse ja peab viima terve komplekti ja kas kellelgi on kogemusi kui kaua see aega võtab. Või äkki on võimalik ise midagi parandada? Internetist korra nagu mingit guide oleks näinud. _________________ PSN: J44nuzk4
Mul oli ka strum bariga selline jama. Aga lõpuks ei töötanud üldse enam. Viisin garantiisse ainult kidra. Mingi nädal kaks võtab aega.
Nüüd pean uuesti viima, sest whammy bar ei tööta enam:D ja complex partide juures vms on koguaeg suvast punane all.
Üpris palju olen juba kitarridega garantiis käinud.
Njah... jama.. Õnneks mul üks Les Paul kah vedeleb siin. Ja see kusjuures mingi 9-10 kuud vana ja siis ka kasutatuna ostetud ja töötab väga hästi.. . Kui aint kitarri saab viia siis polegi kõige hullem. Ja btw aitähh vastuse eest _________________ PSN: J44nuzk4
Ma ise olen mõtlema hakanud et võiks teise kidra juurde osta. Siis saab bändi bassi juurde.
Kui keegi siit müüb ülearust kidrat X360-le siis võib mulle teada anda.
Deem tundub et ma ei saagi sinna vana vigala üritusele minna aga loodan et 5ndal ostuöö ikka toimub sest sinna igatahes saab . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
eino tere talv... et gh turniirile minna peab maksma 500 _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
GH võistlus toimub väljaspool festivali ala kooli võimlas (vaata 2 lehte eespool Lorieni posti). Nii, et neid "hirmkalleid" festivali pileteid tõenäoliselt ei peaks nagu ostma.
Kuna tegevus vist toimus afterparty raames siis äkki pead veel ära ootama, millal hirmsate nägude ja juustega onud lava peal oma laulud lõpetavad - nii et äkki mõni peab emme kaasa võtma (kuna lapsed peale 23:00 üksi väljas ei tohi olla)
Hei hei! Tõepoolest ei pea selleks et GH turniilile pääsema ostma festivali passi! Tõenäoliselt tuleb afterparty hinnaks 75 krooni nendele, kel pole festivali piletit ja 50 krooni neile, kel on! _________________ Live and let die.
\,,/
Ma nii ehmatasin juba. a millal afterparty on? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Täna tegin GH:WT -s Single Careeris kidraga ( medium ) kõik need esinemised ära , kuid ütleb et career ainult 86 % läbi. Mingit kirja ka ei tulnud et career oleks läbi.
Mis teha?
Harjutamise asi, mine training ja practice ja võta mingi kergem lugu ette ning vali kiiruseks slow või slower. Mingiaeg peaks käe liigutamine iseenesest toimima hakkama.
Harjutamise asi, mine training ja practice ja võta mingi kergem lugu ette ning vali kiiruseks slow või slower. Mingiaeg peaks käe liigutamine iseenesest toimima hakkama.
esimesed 2 gigi teen hardiga ilusti ära,aga järgmised on netu...
fakk, näidake kedagi kes ja kuidas on GH:M Slayeri "War Ensemble" mediumi peal ära mängind - mission impossible
no kollane-roheline lihtsalt ei liigu niimoodi
Hard raskus ongi suht kirves ja veider selles suhtes, et mingi satsi saad kenasti tehtud, aga järgmine on peldik Praktiliselt sama asi aitab, mine practice ja tee lugu aeglasema kiiruse peal läbi. Ma sain lõpuks muse'i ja slipknot'i lood sedasi tehtud, aega läks muidugi, hehe.
Hard raskus ongi suht kirves ja veider selles suhtes, et mingi satsi saad kenasti tehtud, aga järgmine on peldik Praktiliselt sama asi aitab, mine practice ja tee lugu aeglasema kiiruse peal läbi. Ma sain lõpuks muse'i ja slipknot'i lood sedasi tehtud, aega läks muidugi, hehe.
mind aitas tehnika proovi proovi proovi ja proovi veel... Kuskil 2h proovisin ning ära tegin GH WT ja esitaja OASIS
sain ka mina selle ja mulle tundub et voksi osa on kas a) kuidagi teistmoodi/paremini kui World Touris, ehksis see delay ei ole nii surm, ja tunneb paremini mis laulan või b) lihtsam sest esimest korda saan experdiga üsna lambist 85-90%. vb muidugi ka, et tunnen lugusid paremini ja sobib mu häälele, aga veider ikkagi, enne on ikka experdiga kohe fail tulnud.
rohkem kui pool, usu mind.
kui vähegi rütmikad meeldivad siis see band box on väga mõistlik investeering. kui võtta, et see on ca 3 mängu (okok, HV tüübid teavad küll tegelt et ca 10 mängu) hind, siis lusti on selle jagu. ise pole küll kahetsenud seda ostu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.