Kust tead, et see hea on.
Ma loodan südamest, et E8700 tuleb uue hea steppinguga ja harjukeskmine teeb 6,5GHz ära.
Arvata on, et Vivi-le meeldib see veel vähem. _________________ Ära siia kliki
Keegi räägiks kuda normaalsed voldi valikud saab Gigabyte X48-DQ6 plaadiga? Praegu F6 bios peal ja annab ainult + numbrite järgi, väga närve sööv kuna ei tea täpselt palju pannud olen ja kudagi väääga vähe valikuid üldse biosis. CTRL+F1 vajutades nagu midagi teeks aga rohkem sätteid ei avane. On kellelgi kogemust? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, pane uuem BIOS peale, kui on. Ctrl+F1 vajutasid ikka BIOSi "algmenüüs"?
Otse valituid pingeid sa ei näegi. Pead nende +0,x valikutega leppima. Hardware monitori all peaks täpsemalt näha olema...EDIT: või siis mitte...
Mul üle poole aasta tiksunud Q9550 ja GA-X48T-DQ6 wanawoll lükkas rohkem kui 4GHz peale asja, aga kuna kettaid hiljem lisatud jms siis olen takti natuke langetanud (ainult süsteemiketas oli üle 4ghz, suurema hunnikuga sai võetud paarsada mhz allapoole). Peaks olema kobe asi. Muidugi ei tea kaugele see kangem prose läheb ddr2, kuna mul 1800mhz ddr3 mälud.
palju on võimalik kätte saada E8400-ajalt ilma voldi tõstmiseta ?
See sõltub ka prose FPO-st ja steppingust....mõni läheb rohkem mõni vähem...minuteada _________________ Endast uuematele/vähem tehinguid teinud inimestele, ei saada raha ega kaupa ette...
Seda enam kui pole isegi ID-kaardiga autentimist.
cdrom, ei. Jutt käis "def" pingest. E0 seeria omad lähevad 4GHz olenevalt prosest 1,18-1,25V. VID on neil aga umbes 1,21-1,23V kandis, niiet lähevad ka väikema, kui def pinge juures 4GHz ära
cdrom, ei. Jutt käis "def" pingest. E0 seeria omad lähevad 4GHz olenevalt prosest 1,18-1,25V. VID on neil aga umbes 1,21-1,23V kandis, niiet lähevad ka väikema, kui def pinge juures 4GHz ära
Mis peaks olema normaalne volt E8500-l @ 4Ghz. Biose järgi ladusin ma 1,4125 ja CPU-Z järgi jäi see 1,38 kanti, mis on suht minimaalne volt, millega windows üles tuli ja üles jäi, aga torture testides ikka stabiilseks ei jäänud. Kas tõesti tahab ta nii palju volti või on hetkel asi tooli ja klaveri vahelises tihendis?
Tegemist siis stepping C0 prosega. Olen lugenud et E0 mehed siin vabsjee 1,23 ja ka vähema voldiga stabiilseks saanud @4Ghz
Formula peaks olema piisavalt norm plate, vähemalt 24/7 ja sellise FSB jaoks.
Mis prose FPO# on?
Mul on olnud kaks C0 E8500 ja mõlemale piisas 4GHz jaoks vähemast, kui 1,32V-st.
Paremast prosest on isegi üks screen alles: http://ceemic.pri.ee/45nm/e8500_4ghz.jpg
mul e8500 c0 mudeliga ja asus p5q pro plate peal 4 GHz jäi stabiilseks (prime95-s 1 tunni jooksul erroreid ei visanud) 1,3825 voldiga. _________________ Ehitusteemalised arutelud:
https://www.ehitusfoorum.com
Mis peaks olema normaalne volt E8500-l @ 4Ghz. Biose järgi ladusin ma 1,4125 ja CPU-Z järgi jäi see 1,38 kanti, mis on suht minimaalne volt, millega windows üles tuli ja üles jäi, aga torture testides ikka stabiilseks ei jäänud. Kas tõesti tahab ta nii palju volti või on hetkel asi tooli ja klaveri vahelises tihendis?
Tegemist siis stepping C0 prosega. Olen lugenud et E0 mehed siin vabsjee 1,23 ja ka vähema voldiga stabiilseks saanud @4Ghz
Pole midagi imestada. Mul oli eelmisel aastal vana C0 E8400, mis 4 GHz peal stabiilsuse jaoks tahtis 1.41 V saada (CPU-Z) näit. niiet leidub ka selliseid juuste. 3,8 GHz oli 1.33V muide.
Q9550 @ 4ghz on AIR projekt //
Asjad on järgmised
Asus p5e3 premium // gtx 280 // 3x1gb corsair dominator 1600MHz // WD Raptorid // Corsair 1kw //Antec P182SE//
Yritame saada Q9550 4GHz peale tösta kasutades öhkjahutit TR True 120 ja AC Creamicut.
multi: 8.5
fsb strap to NB: 333MHz
fsb: 471
mälud: 8-8-8-20
cpu voltage: 1.425v
dram voltage: 1.7v
Edit: mida Te fsb strap to NB soovitate panna?
Vahemik:
200-266-333-400 ja AUTO
konimatsu, Olen sulle küllaga hääd õpetust jaganud ja miks ise edasi ei nokkinud
Kui 3800 saime telefoni teel tööle siis see 200MHz leida on nohu,kõik oleneb kui palju on jopanud prosega ja kui stabiilseks ta jääb
Strapi võid proovida 333 nagu viimati panime ja loomulikult lasta 400,alumised on ebavajalkud sellise kloki juures
Strap on see kiirus millega mälu suhtleb prosega.
Mina lajataks praeguses seades FSB kohe 500 ära ja saadki teada kui kobe prose on
Knight Raideri tulukesed jooksevad
Vista pall/kera tuli ette
desktopp oo tuli yles
nüüd laseme orthost occt ja nuclearust _________________ Om Kriya Babaji Nama Aum
viimati muutis MacRein 31.05.2009 19:01:54, muudetud 1 kord
Pane 8x500 hoopis prooviks Ma ise ei saanud üldse 24/7 stabiilseks @ 4Ghz 8,5x st sain aga mitte pingel mis oleks sobilik olnud Hetkel 8x500 jookseb 1.34v biosist ja loadis 1.31V@ CPU-Z
Samas mul prose E0 ja plate ka vähe teine
Pane 8x500 hoopis prooviks Ma ise ei saanud üldse 24/7 stabiilseks @ 4Ghz 8,5x st sain aga mitte pingel mis oleks sobilik olnud Hetkel 8x500 jookseb 1.34v biosist ja loadis 1.31V@ CPU-Z
Samas mul prose E0 ja plate ka vähe teine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.