praegune kellaaeg 25.06.2025 21:05:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
etc_tsiki
HV vaatleja

|
25.05.2009 12:21:42
|
|
|
Proovin nüüd paljudele Teie küsimustele vastata nii kuis meelde tuleb ja nati juurde rääkida.
Minu mäletamist mööda pole trialil levelcap piiratud, kuigi on piiratud AH, meili vahetus, trademine.
LOTRO PVP kohta niipalju, et peale MORIA tulekut pole seda geari/varustuse kohapeal eriti upgradetud. Max leveli charid käivad seda funni pärast tegemas.
Kuuldused käivad, et selle PVP osas tuleb update, kuid mis ja kui palju seda pole kuskilt veel räägitud.
LOTRO klassidest rääkides siis jah igal klassil on oma koht mängus, kuigi üks nendest klassidest on paljudele mängijatele täiesti arusaamatu(Warden), milleks seda üldse vaja on. Aga jah eks see ole rohkem maitse asi.
LOTROs pole pointi charil kui see on lihtsalt kiirelt läbi jooksnud, et kiirelt saada max lvl kätte ja raidi minna. Nimelt selles mängus on üsna tähtsal kohal selle lorega kaasas käimine ja Bookide tegemine. Olles kiirelt läbi jooksnud max levelini siis jääb sul puudu boonustest, mis upgradevad su mängitavat klassi. Kui hiljem oled sellest aru saanud siis pead hakkama seda lore teemat arendama, mis aga tähendab meeletut ajakulu.
Moriast niipalju, et ala on seal suur ja MORIAsse sisse iga tegelane ei saa. Õiguse sinna sisenemiseks tuleb olla lvl 48 ja peab olema tehtud teatud questi rida.
Alates legendary relvadest, mis leveldavad koos sinuga ja upgradevad oma statte vastavalt sinu soovile. Üldiselt tegevust seal jagub. Isegi kui oled max level käeas ei tähenda see seda, et tegevus otsa saaks, kuna võimalus su enda varustust paremaks muuta on suur. Tegevust jagub ka moria instates ja raidides. Viimase Book7 tuli ala juurde, mis on MORIAst väljaspool teisel pool mäge nii nagu filmis, kui nad sealt lõpuks välja jõudsid. Suvel pidi tulema jällegi uus upgrade Book8 ga, mis toob jällegi uusi asju juurde. Keskmiselt tuleb tegevust juurde iga 2-4 kuu jooksul bookide näol.
Ise mängin guardianit(lvl 60) ja pole suutnud võtta hoogu, et hakata leveldama mingit alti. Nimelt sellepärast, et mul charil on tegevust piisavalt ja ei ole aega aldi leveldamiseks. Max lvl geari raidid, legendary asjade ülesse ajamine, crafting instanced, repi max saamised teatud kohtades(saad valmistada häid varustusi) jne. võtavadki selle aja.
Eestlastest mängijate vanus on 18-50, millest enamus on 25+. Tore on ka see, et seda tite ila mis WOWis OOC ja Trade channelis on pole seda seal.
Nii et ja, eks proovige trialit, kui sobib siis welcome to LOTRO
http://bwo.clubetc.ee/
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.05.2009 13:38:02
|
|
|
etc_tsiki kirjutas: |
Olles kiirelt läbi jooksnud max levelini siis jääb sul puudu boonustest, mis upgradevad su mängitavat klassi. Kui hiljem oled sellest aru saanud siis pead hakkama seda lore teemat arendama, mis aga tähendab meeletut ajakulu. |
Kokkuvõttes ei tohiks ju erilist vahet olla, lihtsalt hiljem kõrgema leveliga on lihtsam
Muidugi olen üsnagi kindel, et hiljem neid facerollida pole pooltki nii huvitav kui õigel ajal ära tegemine.
crafting instanced |
Ehk räägid lähemalt?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
25.05.2009 16:22:04
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Olles kiirelt läbi jooksnud max levelini siis jääb sul puudu boonustest, mis upgradevad su mängitavat klassi. Kui hiljem oled sellest aru saanud siis pead hakkama seda lore teemat arendama, mis aga tähendab meeletut ajakulu. |
Kokkuvõttes ei tohiks ju erilist vahet olla, lihtsalt hiljem kõrgema leveliga on lihtsam  |
Mõtled jah, et teed kiirelt 60 ära ja siis hakkad mingeid tegemata asju ära tegema, aga võta näpus, ega ikka ei viitsi küll
Ise tegin selle vea, kuni level ~30neni nautisin mängu täiega. Kõik oli uus ja huvitav jne. Sealt edasi läks juba üpris leveldamiseks kätte ära ja kui lõpuks 50 kukkus, siis ei viitsinudki väga midagi peale instance'de teha.
Viimati kui trailist midagi kuulsin(paar klassivenda proovisid), siis level cappi tõesti pole, aga nagu tsiki ütles siis AH(browsida saab ja tegelt vist isegi osta, aga meili ei saa vaadata), meil ja trade on piiratud.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
etc_tsiki
HV vaatleja

|
25.05.2009 16:37:49
|
|
|
Crafting instace kohta niipalju, et kokku on neid kolmes alas, igas alas kaks st. kokku kuute crafting instancet.
1) Nendes saad sa korjata nodi, mis on su craftimisele vajalik
2) Igasse instancesse minnes saad ka kolm questi, mille reward on coin/badge/token
Neid instance farmitakse tokenite pärast rohkem. Teatud arvu omades on sul võimalik valida rewarde(mõned neist üsna haruldased)
Aga millised täpselt? Selle jätan teie avastamise rõõmuks
Mainin veel seda, et need crafting instaced on kõik solo.
Ega polegi nagu rohkem midagi lisada.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
26.05.2009 08:49:14
|
|
|
LOTRO klassidest rääkides siis jah igal klassil on oma koht mängus, kuigi üks nendest klassidest on paljudele mängijatele täiesti arusaamatu(Warden), milleks seda üldse vaja on. Aga jah eks see ole rohkem maitse asi. |
Tankimiseks Lisaks totaalselt teistsugune mängimisstiil võrreldes teiste klassidega. Eriti guardianiga, kuigi täidavad sama ülesannet.
LOTROs pole pointi charil kui see on lihtsalt kiirelt läbi jooksnud, et kiirelt saada max lvl kätte ja raidi minna. Nimelt selles mängus on üsna tähtsal kohal selle lorega kaasas käimine ja Bookide tegemine. Olles kiirelt läbi jooksnud max levelini siis jääb sul puudu boonustest, mis upgradevad su mängitavat klassi. Kui hiljem oled sellest aru saanud siis pead hakkama seda lore teemat arendama, mis aga tähendab meeletut ajakulu. |
Sorry, kuid siin oled natuke terminitega mööda pannud. Lorega kaasas käimine pole just kõige olulisem, book-idega ei kaasne suurt mingeid boonuseid. Vol 1-s vist oli ainult book 6( ? ), mille tulemusena said "loa" minna Angmari idaossa, ülejäänud raamatud võisid rahulikult vahele jätta, mingit vahet polnud. Vol 2-s oli esimene raamat see, mis tutvustas legendaarsete relvade süsteemi ning selle lõpus said "loa" siseneda Moriasse. Kõikide Moria raamatute lõpetamisel kaasnes veel üks legendaarne skill, kuid ka ilma selleta elas suht kenasti ära.
Mida sa silmas ilmselt pidasid, on virtue'de grindimine ning kui seda kõike korraga hakata tegema, võtab see üsna kaua aega. Kuid seda on tunduvalt lihtsam teha, kui oled max level.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
27.05.2009 11:48:40
|
|
|
Ilma pointita grind sööb ära mängumõnu, ehk mida suurem sa oled ning mida jobumat tegevust teed seda vähem sa mänguga viitsid ka tegeleda.
Selleks ma lõpetasin ise WarHammeri (aga võibolla polnudki see minu stiilis mäng) Ise olen LOTRIO ENG-RP serveris nüüd (Esimene valik), level 29.
Siiani pole aru saanud ausaltöelda kas see mäng mulle meeldib või mitte - üks on kindel - pilt on väga detailne ning nende viineri taoliste tegelastega olen ka ära harjunud (alguses tundus päkapikk nagu Sardell kui ringi jooksis). Kuid detailsus - eriti animeeritud piibutoss (laevad, rõngad jne) on päris stiilsed - ning ruumide sisutus on erineva - erinevalt näiteks WarCraftist. Nõrgem lüli on sotsiaalne osa. Sest mäng on piisavalt vana - et kellegi on sõber ning sellel omakord sõber jne mis lõppeb aga sellega, et Instad lihtsalt jookstakse läbi ning ise sa sellest erilist lõbu ei saa (näe) aga teisiti ka ei saa.. sest Random grupi kokkuajamine võtab liiiiga palju aega. Aga prof. meeldib mulle - haiglaselt palju võtab sebimine aega Loodan, et Crafting ei osutu lõpuks mõtetuks.
LISA:
Eile tasakesi põhjalas kobistades ning level 30ni jõudes. Tuli vastu mulle üks molu vahtis mind ning küsis kui palju mul raha on ma vastasin.. et on nii 1 Kulla kanti. Selle peale sai vastuseks ega ma ei imesta kui su varustust vaatasin selleks ajaks peaks sul olema vähemalt 5-s kulda.
Ehk mis häid ideid või pakkumisi on Champion klassile ?
Kohe öeldi, et ma peaks kasutama 2 kirve asemel 2te mõõka kuna tekib (+hit chance) mis on kahte relva kasutades eriti tähtis.
Siis enamus asju on mul Might statiga aga see vist ei ole eriti oluline kuna asi käib rohkem Common Damage peale ehk arvatavõib kahekäe relvade peale.
Kas kahekäe mõõkadele omane on Hit Chance stat ? Ehk, The likelihood that your Melee or Ranged attack will not miss your target. Improved with Agility Kuid seega pean ma tõstma ka Agilityt !?
Peale selle lugeisn, et Heavy armour polegi nii oluline sest enamus Heavy Armoury statte baseerubki Mightile vaid parem oleks hoopis Medium miks, kas tõesti sellepärast, et seal on levinum Agility stat ning tänu sellele peaks hoopis Mediumit hakkama kandma - kuid meleena vaatamata sellele, et ta on AOE melee kas ma peksa ei saa kergemini  Sest enamusajast ma nagunii võitlen 1 VS 1 vastu !
Kui tähtis omadus on Fate ? Et kui tähtis on mulle In Combat moral regeneration ? Või parem jätaks selle stati välja ning kasutaks mingi muu statti oma varustuses ?
PS. ma olen Päkapiku rassist seega Agility on mul teistega võrreldes alguses kõige madalam.
Mis on põhilised skilid mida.. Chempion kasutab oma võitluses ise kasutan
Active Skillina - Ardour
Siis Fervori tõstmiseks - Swift Strike ning Wild Attack
Kui Fervor on piisavalt kõrgeks tõusnud siis Relentless Strike
Kui vastane sureb ning mul veel piisavalt moraali kasutan Second Wind et edasi võidelda.
Kas mõõkade puhul peaks hakkama kasutama hoopis seda Flurry
Ja kui mõttekas skill on Restores some Morale on successful hit. , Dire Need ning Brutal Strikes
Kust ma saaks Horns of Valour või Runic Use - siiamaani ei ole kasutanud neid !?
Head ideed on oodatud et kuidas mängida Chempi õieti.
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
etc_tsiki
HV vaatleja

|
28.05.2009 09:20:40
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
LISA:
Eile tasakesi põhjalas kobistades ning level 30ni jõudes. Tuli vastu mulle üks molu vahtis mind ning küsis kui palju mul raha on ma vastasin.. et on nii 1 Kulla kanti. Selle peale sai vastuseks ega ma ei imesta kui su varustust vaatasin selleks ajaks peaks sul olema vähemalt 5-s kulda.
Ehk mis häid ideid või pakkumisi on Champion klassile ?
Kohe öeldi, et ma peaks kasutama 2 kirve asemel 2te mõõka kuna tekib (+hit chance) mis on kahte relva kasutades eriti tähtis.
Siis enamus asju on mul Might statiga aga see vist ei ole eriti oluline kuna asi käib rohkem Common Damage peale ehk arvatavõib kahekäe relvade peale.
Kas kahekäe mõõkadele omane on Hit Chance stat ? Ehk, The likelihood that your Melee or Ranged attack will not miss your target. Improved with Agility Kuid seega pean ma tõstma ka Agilityt !?
Peale selle lugeisn, et Heavy armour polegi nii oluline sest enamus Heavy Armoury statte baseerubki Mightile vaid parem oleks hoopis Medium miks, kas tõesti sellepärast, et seal on levinum Agility stat ning tänu sellele peaks hoopis Mediumit hakkama kandma - kuid meleena vaatamata sellele, et ta on AOE melee kas ma peksa ei saa kergemini  Sest enamusajast ma nagunii võitlen 1 VS 1 vastu !
Kui tähtis omadus on Fate ? Et kui tähtis on mulle In Combat moral regeneration ? Või parem jätaks selle stati välja ning kasutaks mingi muu statti oma varustuses ?
PS. ma olen Päkapiku rassist seega Agility on mul teistega võrreldes alguses kõige madalam.
Mis on põhilised skilid mida.. Chempion kasutab oma võitluses ise kasutan
Active Skillina - Ardour
Siis Fervori tõstmiseks - Swift Strike ning Wild Attack
Kui Fervor on piisavalt kõrgeks tõusnud siis Relentless Strike
Kui vastane sureb ning mul veel piisavalt moraali kasutan Second Wind et edasi võidelda.
Kas mõõkade puhul peaks hakkama kasutama hoopis seda Flurry
Ja kui mõttekas skill on Restores some Morale on successful hit. , Dire Need ning Brutal Strikes
Kust ma saaks Horns of Valour või Runic Use - siiamaani ei ole kasutanud neid !?
Head ideed on oodatud et kuidas mängida Chempi õieti. |
Champi ma ise leveldanud olen natukese, seega su spellide kohta ma eriti palju rääkida ei oska.
Kui oled dwarf siis sul on axe kasutamise boonus st. et kasuta suurema dps saavutamiseks 2x axet kui on võimalik.
Samas hevy armori kasutamine annab sulle võimaluse paremini ellu jääda, kuigi enamuse hevy armoril on might statid siis ära lase eriti sellest murendada ja levelda julgelt edasi. Soovitus ka selline: kui oled Snowburn servus siis küsi eestlaste käest nõu ja olen kindel et nii mõnigi saab sulle craftida hea geari vastavalt su levelile.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
fonograaf
HV vaatleja
|
28.05.2009 10:47:47
|
|
|
paar kiiret vastust.
kõigepealt see lühike wardeniteema. etc_tsiki kirjutas, et ei tea, milleks wardenit vaja on, mitte sellepärast, et ta ei tea seda, vaid sellepärast, et wardeni mehaanikaga on suured probleemid, isegi veel 43ndal levelil on tõsiseid kahtlusi, kas see klass töötab enne 50+ lvlit täisväärtusliku klassina. tankiks saab ta alles pärast 48lvlit (muutused algavad lvl 41-42). enne mõningate kindlate gambiitide saabumist on tal tõsiseid probleeme nii agro hoidmise kui elus püsimisega (kui vastaseid on rohkem) ja tema dps on olematu (eriti mitme vastase vastu). warden hakkab hommikul trolli tapma ja juba õhtuks on troll surnud. selle killimisajaga oleks troll küll iga teise klassi maha löönud melees, aga samas on see kohutavalt ebaefektiivne viis midagi teha. keeruliseks ei muuda teda mitte gambiitide hulk, vaid täiesti eripärane ebaefektiivsus + mõned tõsised progemisvead (näiteks delay nupuvajutuse ja selle gambiidiaknasse ilmumise vahel). ok, see on pikem teooria, niiet küllalt sellest praegu.
ja chambile vastuseks.
mehaanikas pole kahe 1H relva ja 2H relva osas mingit vahet, kõik statid mis mõjutavad ühte mõjutavad täpselt saamoodi ka teist. mõõõgad suurendavad kergelt to hit boonust, aga on palju väiksema tipudamagega kui kirved või meissid, mis on oluline kaotus suurte aoe manöövrite juures. kirvele on peale pandud natuke suurem miss-chance, see kompenseerib kirve omadust tekitada armorivähendust. humanil on mõõgaboonus, dorfil kirveboonus. kõik see ütleb, et dorfchambile on kirves parem ja üldiselt on kirves parem ka humanchambile. offhandis kasutatakse mõõka selleks et tõsta löögikiirust, sest enamik chambi skille on mainhandi põhised ka dualwieldingus. 2H relv chambi käes on üldiselt suur raiskamine ja palju vähem dpsi kui 2 1H relva. mediumarmorist hoidu nagu katkust, see oli küll arulage soovitus mis sulle anti. pitspesus keset meleecombatit ja ilma mitigatsioonideta (kui sa ei ole just mitigeeriv klass nagu burglar või warden). chambi põhitöövahend on fervor ja selles sa ei bloki/parry/eveidi. enamasti on sinu ainus kaitse nii kõrge armorklass kui võimalik (+ hpd muidugi).
sarvesid teeb woodworker, need on aoe stunnerid, ja ruune teeb juveliir, need vähendavad natukese powerikulu mõnedes skilliridades, saab neid oksjonhallist ilmselt või kanalil küsides, et tahaks osta (aga enne oleks hea teada, mis on hinnad oksjonis). või kui oled snowbourne'i serveris, siis tule küsi eestlaste käest nõu.
kuna ma ise champi ei mängi (ainult lvl38 testchamp eldaris) siis eestlastest näiteks lauramaria laurelinis või felradir snowbourne'is oskaks detailsemat nõu anda.
stattidest veel kokkuvõtvalt.
might suurendab löögitugevust ja common mitigationit, tõstab parry/blocki.
agility vähendab miss chance'i ja tõstab meleecriti %. tõstab parry/evade'i.
vitality tõstab mitmeid mitigatsioone, suurendab hpsid, ja noncombat moraalregenni.
fate suurendab incombat morale/incombat power regenni ja väga vaevaliselt ka taktikal skillide critti.
will tõstab noncombat power regenni ja fear resistancit ning poweripunktide hulka. ja on kahjuks sisuliselt surnud statt, kaunilt planeeritud kuid mängumehaanikas peaaegu ei osale, isegi mitte taktikalklassidel, kellele kõik itemid püüvad seda statti pähe määrida. tõsine disainiapsakas. (ja palun, ärge hakake vastu vaidlema, kui tore ja vajalik statt see siiski on. ei ole. sa pead valima, mille peale sa mängid, ja willi arvelt ükskõik millise teise stati vähendamine on kahjulik, sest iga muu statt osaleb mängumehaanikas kordi rohkem kui will, selles asi)
blockwork orange
snowbourne
zirka/drakkar (kui keegi tahab mängu sees nõu küsida)
_________________ pärast mängu on enne mängu |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
28.05.2009 15:15:47
|
|
|
Ma olen ise Laurelin serveris... Kuna ma eelmine kord WOW-i alguses tegin vea ning valisin low - populate serveri siis seekord ma plaanisin seda viga mitte korrata , ehk esimene ettejuhtuv.
Kas keegi Eestlastest ka sellest serveris "pesitseb" ?
Mis on mitigation ? Ma olen seda nime nii mõnedki korrad kuulanud - vaadanud aga mis kasu sellest on ?
Miks kõvemate kollidega hakkab pilt tõmblema ja muutub uduseks aegajal - kas mulle pantakse peale mingisugune aura ?
Fate on üks Stat mis (minu tasemejuures) alati koos teistega ei käi - alguses oli mul usk, et ta on hea - kuna tõstab skille ning incombat regen - küismus aga selline, et kas ma peaks regeni ära unustama ning rohkem panustama DAM-ile või HIT-ile, ehk Might ning Agilityle !?
Kuna main hand on suuremat "%" andev relv siis peaks olema see AXE koos Mightiga ? Ning secodn hand möök koos Agilityga, et tõsta speedia ja hitti ?
Praegu kasutan levle 32 Heavy Dwarf-Iron armourit ja öeldi, et nii saasta varustusega ei liiguktaks keegi ennast
Kas mängus on mingeid käia-kivisid või õlisid mida peale määrida ? Kuidsa ma saan kivikestest Sharde - keegi ütles, et Criti on vaja- millist Criti - kas kellegi Juveliiri või siis kirka kritti ? Neid Sharde on vaja armoursmithil - turviste vms tegemiseks.. ju..
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
28.05.2009 15:45:52
|
|
|
mitigation ehk siis eesti keeles leevendus kaitseb sind ( ehk siis vähendab sissedaavat damagit). See "aura" on fear ehk sa kardad, mida kõrgemaks level seda suurem probleem see on ( on olemas ja potione ja värke selle lühiajaliseks vähendamiseks). Selleks et teada saada mis statte sa vajad oleks hea teada ka mis klassi sa pelad.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
28.05.2009 16:12:33
|
|
|
Chempionit - ikka Chempionit
Aga hmm.. Fear - see punane kriips mis teiseltpoolt Moraali kriipsu vastu hakkab liikuma !? Ma mõtlesin, et lihtsalt punane osa tähendab väiksemat elupunktide arvu ja kõik.
Mitigration.... millega ta seotud on Armouriga - või kui mõni Skill tõstab seda - kas ta tõstab kõiki sind kaitsevaid Statte ? Block, Parry, Moral jne ?
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
28.05.2009 16:39:54
|
|
|
Ma olen Laurelinis Championi kohta ei oska suurt kaasa rääkida. Aga kui seda mängima hakkaks, panustaks might/vit/agility peale.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
28.05.2009 16:54:43
|
|
|
sektor1, champina panusta ikka jah mighti, vitality ja agility peale. Kuna champil poweri probleemi tavaliselt pole siis willi ja fate eraldi taga ajada pole mõtet, seda koguneb mängu käigus iseenesest piisavalt.
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|
 |
fonograaf
HV vaatleja
|
29.05.2009 10:46:18
|
|
|
Ma olen ise Laurelin serveris... Kas keegi Eestlastest ka sellest serveris "pesitseb"?
laurelinis rangerite gildis on eestlasi, näiteks champ lauramaria. ja pn teisigi. aga laurelin on rp server, seal pannakse kõvasti rõhku rollimängule, st, seal on oluline et sa viitsiksid õhtuti näiteks prancing pony kõrtsis istuda, seal juttu ajada, pilli mängida, ja rääkida nagu sa oleksid sinu tegelane, ilma tegelaseväliseid teadmisi jutus kasutamata. loominguline asi, aga ei sobi tunde poolest kaugeltki igaühele.
Mis on mitigation? Ma olen seda nime nii mõnedki korrad kuulanud - vaadanud aga mis kasu sellest on?
mitigation tähendab damagevähendust mingi parameetri kaudu. block/parry/evade lihtsalt nullivad löögi. mida kõrgemad sul need on, seda rohkem lööke täiesti tühja läheb. -%common damage mis tuleb valdavalt armorist, vähendab sissetulevate commondamage löökide punktisummat. aga tuleb arvestada, et vähegi korralikumad mobid teevad kõike muud damaget ka, mitte ainult commonit. selle vastu aitavad igasugused teised parameetrid, mida saab tõsta traitidega (näiteks fidelity annab shadowdamage vastast defensi). -% melee damaget on selle poolest kuldne parameeter, et see vähendab kõigi melees tulevate damagete %. heal tankil on see tavaliselt aetud kuskile -13% peale. see tähendab, et lõigatakse maha ka melees tulev shadow/acid/poison etc -13% jagu. chambi mure on see, et fervoris on tema mitigatsioonid väga kehvad, kuna kogu b/p/e on välja lülitatud. aga pole fervorit, pole ka chambi peamist tööriista, damaget. niiet tuleb ajada kõrgeks neid kaitseid, mis ei ole b/p/e. tank seevastu peab olema b/p/e masin. sama asi käib burglari kohta, ainult ilma blokita.
Fate on üks Stat mis (minu tasemejuures) alati koos teistega ei käi - alguses oli mul usk, et ta on hea - kuna tõstab skille ning incombat regen - küismus aga selline, et kas ma peaks regeni ära unustama ning rohkem panustama DAM-ile või HIT-ile, ehk Might ning Agilityle!?
fate on väga vajalik stat, kuna ta mõjutab nii icpri kui ka icmri (incombat morale/power regen). ainult et kiires faidis ei jõua need eriti palju aidata, st, chambile pole see maailma kõige olulisem stat. minstrelile/kaptenile samas on see peaaegu põhitöörist, viletsa icpriga minstrel tähendab kiiresti surnud gruppi. aga icpri/icmri tuleb püüda tõsta nii palju kui võimalik asjadega millel on peal puhtalt stat icpr/icmr. ja siis feidiga baasile lisa anda. selle mõte on, et kui sa saad peale debuffi, mis võtab maha feiti nii et vähe pole, jäävad puhta icpri/icmriga numbrid puutumatuks ja töötavad edasi.
Praegu kasutan levle 32 Heavy Dwarf-Iron armourit ja öeldi, et nii saasta varustusega ei liiguktaks keegi ennast
lvl 31 dorfiroonist heavy armor on igati heade stattidega. aga sul arvatavasti on krittimata versioon. asjad, mida kasutad, olgu soovitavalt lillade põhjadega sellel levelil, kollane põhi tähendab valdavalt tõesti krittimata rämpsu. krititud asi läheb vahel kuni poole paremaks. jälgi olikorda oksjonhallis, kui ei ole mõnd sõpra kellel oleks armorer masteris sulle vajalikul levelil
Kas mängus on mingeid käia-kivisid või õlisid mida peale määrida ? Kuidsa ma saan kivikestest Sharde - keegi ütles, et Criti on vaja- millist Criti - kas kellegi Juveliiri või siis kirka kritti ? Neid Sharde on vaja armoursmithil - turviste vms tegemiseks.. ju..[/quote]
krittida peab saama ainult see kes armorit sulle masterdab (või arenda ise see craft endale välja). shardil pole kritiga midagi pistmist, see on lihtsalt item, mida nimega ja spetsiaalselt tugevaks tehtud moobid dropivad. aga seda on vaja singlecrit retseptide jaoks. sharde kasutavad kõik crafterid singlecrit asjade jaoks. retseptid jagunevad kaheks, tavalised ja singlid. kui singli ära teed siis retsepti enam pole, tavalisi tee palju tahad. ja mõistagi on singlid paremad.
_________________ pärast mängu on enne mängu |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
29.05.2009 14:19:28
|
|
|
Ohh.. tänud. Ma lisan Laurmaria omale FL-sti. Ise olen seal Bombori...
Aga RP kohapealt ma ei oska eriti midagi kosta - sest seal asjad vist jagunevad - kes ikka tahab oma joont ajade see ka ajab. Ainult mõnikord olen kohanud tõsiselt võetavaid RP kilde, oma auru laseb välja ka arvatavasti see, et reaalselt "pahat poolt" ei ole (ehk inimesi).
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
07.08.2009 21:30:26
|
|
|
Tahaks küsida natuke Clockwork ja Snowbourne kohta. Mängisin just triali, et vaadata mis toimub üldse ja käisin Clockwork majakest ka vaatamas, kahjuks sisse ei lastud Igatahes päris huvitav maja tundub ja tuli isu uuesti mängida aga enne tahaks natuke rohkem teada saada.
Kas snowbourne on suht populated server lotris? Enne mängisin ühes teises aga deletisin kõik kuna ei viitsinud enam lihtsalt edasi mängida seal.
Kas Clockwork Orange on eestimaine gild? Selles suhtes, et kõik memberid on eestlased või on ka välismaalasi? Kas mingi leveli nõue on ka, et gildi astuda?
Lotro oleks mõnus ajaviide jälle kui saaks mingisse gildi, et ei peaks üksi ringi uitama vaikuses. Mõnus chill mäng imo, ainuke mäng kus ma levelimisega ei rushinud, sest nautisin maailma ja silmailu
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan700
HV kasutaja
|
09.08.2009 09:49:19
|
|
|
Nii, sattusin ka selle mängu otsa. Kohekohe olen tegema hakkamas trial accounti. Ega kellelgi pole mõnda refer a friend linki vms, mille kaudu oleks võimalik regada ?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.08.2009 18:09:06
|
|
|
clockwork on eestikeelne guild ..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
09.08.2009 21:08:15
|
|
|
Kas Elendilmiris ka miskit eestlaste kogukonda on?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
27.08.2009 11:20:56
|
|
|
veso kirjutas: |
Tahaks küsida natuke Clockwork ja Snowbourne kohta. Mängisin just triali, et vaadata mis toimub üldse ja käisin Clockwork majakest ka vaatamas, kahjuks sisse ei lastud Igatahes päris huvitav maja tundub ja tuli isu uuesti mängida aga enne tahaks natuke rohkem teada saada.
Kas snowbourne on suht populated server lotris? Enne mängisin ühes teises aga deletisin kõik kuna ei viitsinud enam lihtsalt edasi mängida seal.
Kas Clockwork Orange on eestimaine gild? Selles suhtes, et kõik memberid on eestlased või on ka välismaalasi? Kas mingi leveli nõue on ka, et gildi astuda?
Lotro oleks mõnus ajaviide jälle kui saaks mingisse gildi, et ei peaks üksi ringi uitama vaikuses. Mõnus chill mäng imo, ainuke mäng kus ma levelimisega ei rushinud, sest nautisin maailma ja silmailu  |
Snowbourne on vägagi populated server, isegi kõige pimedamates kohtades võib kohata teisi mängijaid rääkimata linnadest jne, ja clockwork on puhas eesti gild kus räägitakse eesti keeles leveli nõuet pole, lihtsalt et koondada eestlseed, ja Lotro on tõesti mõnus ajaviide, peale aastast pausi tulin ka ise nüüd tagasi ja peab ütlema,et parim MMORGP üldse
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollola
HV vaatleja
|
28.08.2009 00:12:47
|
|
|
Palju BWO'l liikmeid on?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
31.08.2009 00:51:27
|
|
|
ise ka Snowbourne peal.
Sai ka pärast 8-9 kuulist pausi jälle toksima hakatud.
Endiselt kõige ilusam mäng, mis hetkel väljas.
eestlasi pole eriti kohanud, kuid samas ei pug'i ka eriti....nii et , )
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
01.09.2009 08:42:56
|
|
|
ollola kirjutas: |
Palju BWO'l liikmeid on? |
Raske öelda, kui palju neid liikmeid on, aga 115chari on umbes kokku. Suvel aktiivsemaid mängijaid ehk kahekümne tuuris. Suve lõpuga seoses olukord kindlasti elavneb.
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|
 |
jamaylem
HV kasutaja

|
08.09.2009 00:50:00
|
|
|
Kuidas see trial aeg seal toimib, teed konto ja korras? Ise olen teinud kaks kontot ja kohe pole yksi toole hakanud. Esimese kontoga sain isegi mingi paev sisse aga järgmine päev sai 14 päeva aktiveerimisest mööda. Mäng ise on hea aga tahaks natuke rohkem proovida ennem ostu.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
08.09.2009 12:50:43
|
|
|
Tegelikult ei saaks sa peale 14 trialit olukorda endale siiski selgeks teha. Mina ja mõned mu tuttavad on endale pildi ette saanud 30 päeva möödudes..
Kinnid, ehk Kildid - või nn sotsiaalne osa on seal mängus suht "broken" rahval ei ole koos midagi teha - pole eesmärki. Kuna PVP puudub (või peaaegu puudub) ei ole vaja ennast kaitsta kellegi eest (kas siis spottide def vms). Kuna LOTRO-s on saanud WOW sõimusõnaks (nii GlobalLFF kui ka OCC Channelid on vastavat möla täis (Ning valdavalt mölavad need kes wow-ist ei tea midagi) ei ole seal ka kilde kes on nn Hard Raid Kildid. Kui aga sellele viimasele osale kriips peale tõmmata ongi väga raske leida mõtet taolistele Grind tüüpi MOO-dele.
Ma usun, et peale seda teksti tuleb palju juttu selles kuidas see mäng polegi SELLINE - või et ma olen sattunud valesse mängu mis pole minu jaoks vms. Ning et neil on VÄGA HEA Mid/Soft RP Kild....
RP on kahjuks mu jaoks selline nurgas XXX peksmine Sest üldiselt pole Loreanis väga palju tõsiselt võetavaid RP kilde.Kus oleks tõesti huvitav olla ja juttu rääkida või koos kusagile midagi tegema minna (Et seda osa toetada ongi Turbine välja mõelnud DEEDid Mobide Grindimiseks või Spottide leidmiseks - kahjuks neid viimaseid väga ei kasutata). Low RP kildid saavad KinHousis kokku ja siis.. seistakse et keegi lampi rääkima hakkaks - tüüpiliselt peab rääkima "õuntest" ei ole aga ühist teema aretust või pingelise õhkkonna teket. Ah jaa.. või näitavad oma maju - mis on suht igavad....
Ehk siis mängul on positiivsed pooli nagu
Pilt (vist parim (ka WAR-ist imo)
Classid ja Rassid ei ole nii ära segatud nagu wow-is (ehk saad olla individuaalne)
Saad koguda trofeesi ning enda välimust muuta individuaalseks (värvid, riided, erienvad mobid - kolme erinevat tüüpi outfit millega ringi käia (baas outfiti statid loevad).
Toimivad festivalid ning vahemängud Turbine poolt (hooajaliselt - midagi ilusat wow-ist), et kuidagigi üle elada igavust.
Patcid mis toovad lagedale peale mõnda kuud uusi booke.
Elukutsed on huvitaaks tehtud nad on seotud omavahel ning sa ei saa lampi midagi teha. Ehk tuleb vaeva näha....
Mänguraha on siiski suht stabiilne ning tal on väärtus.
Pole hacke, pode ja muud crappi mis mängu ebavõrdseks teeks...
Negatiivsed pooled.
PVP peaaegu puudub (ehk üks põhjus miks ginrdida ja olla kelleski parem). Kuulsin, et üks litsentsi tingimus Turbinele oli, et ta ei tohi teha TEIST osapoolt Tolkieni maailma (seega tegi ta mingi "olluse" väikesele alale).
Suurem osa elukutseid on mõttetu - vähemalt need mis teevad esemeid (mitte toitu ja pudeleid), sest iga teine instances saadud vidin ületab nädalaid tehtud eset (Prof-kildi supreme staatuses eseme tegemine võtab just nädalaid aega)
Madala tasemelistel (ehk esma alustajatel) on väga raske lõpetada Fellowship queste (mis esmamängijatele on väga tähtis, et paremale järjele saada), sest rahvas ei viitsi neid teha - vaid kiiruga jooksevad alad läbi (Loomulikult lootus on, et mõni uitav max level võtab su sappa.
Tavalised instad on JAMAD sest mingid pinevust, strateegijat või meeskonnatööd seal küll ei ole (ainult Hard Mode raidide kohta ei saa seda öelda). Sest kui mõnda instasse sisenedea on ta suht läbi jooksmise teema... Vähemalt mina küll ei näinud sellist väljakutset nagu wow-is.
25 Mehelised raidi on ILGE LÄBU. Kuna vanad mängijad ei taha mängida neid (nende jaoks nüridateks muutunud kohtasid)kohtasid siis random suured grupid käivad seal ainult Zergi mängimas. Lõpuks võid sa avastada, et peale 3 - 4 tundi ei ole te eriti edasi liikunud. Su grupp millega sa alustasid on mitu korda elanud läbi täieliku reformi ning kõik irisevad kui vale otsuse nad tegid, et nad üldse selle Raidiga ühinesid.
Paljudel mängijatel on väga palju ALTE. Seega võid sa järsku avastada, et Kin kellega sa ühinesid on just enamjaolt täidetud Altidega kes käivad sees et X asju grindida ning kes pole eriti huvitatud mis toimub Kildi siseselt. , kui sa aga ühened ADULT Kildiga ning ei avalda neile oma vanust arvavad paljud, et neil on õigus sulle jalaga mitte pähe vaid kõripeale astuda ning proovivad teha kõik, et sa nende kitsas maailmas nende jaoks vajalikest reeglitest kinni pead... või nad lahterdavad sind "Riiukukeks"
Questide teksid on ka seal tüüpilised.. ehk MMOde kohaselt jamad. Lugesin kuni level 34 - 35 ni ning avastsaid, et enamjaolt nad kordavad endeid ning midagi tarka nendel NPC-del pole küll öelda. Enne lugege regioonide kokkuvõtet netist kui seda jura Booke võiks lugeda aga küll..
Esmastele mängijatele minu poolsed soovitused
Mängige Bardi, Kaptenit või äärmisel juhul Tanki (Ehk Guardiani) kõik teised charid on huvitavad... aga kui te pole raid kinnis siis max leveli peale kohta saada random grupi on suht väike. Ma tean - ja selleks lõpetsain chempiga mängu ning alustasin Bardiga... Kui te ei usu - lugege GlobalLFF-d ja te näete kui palju teisi klasse otsitakse (Gurpi otsimise süsteme seal ei tööta - nii nagu WOW-is (Minu arust WAR on ainuke kus ta mingilgi määral töötab).
Olge kas kokad - mis peaks olema kergeim elukutse ning toitu läheb ikka vaja või siis Joogi keetijad ehk Scholarid aga see on jälle raskeid - sest raamatuid leiate peamiselt ainult varemetest.
Ning mis peamine - proovige vastu pidada MORIANI, ehk proovige level 50+ saada ning materdage Morias ringi. Mu arust väga ilus kohta - ning Tolkieni hõnguline.
See ei ole mõne kibestunud pubeka tekst siin - sest ma ikka login ja käin sees...
Aga selles mängu sotsiaalse osa peab igaüks enda jaoks leidma - eriti aga mis puudutab kinne. Ma võin vabalt ringiuitaate tüüpidega rohkem plärada ja seda va Co-OPi teha kui Kinni totidega. See käib ka RP kohta. Sest "Kepslevast Ponist" saan ma tihti palju rohkem RP-d kui kinni chatist lugedes.
Aga väga huvitatud olen ma lugema, et mida teie teete - et teie jaoks see mäng oleks huvitavam (ning ootaks rohkem sellised level 60 mängijate arvamusi, sest esmamängijale (nagu ka mulle oli) iga kivi, kohta ja ala üpris kaunis avastus/elamus.
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|