Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kuidas kindlaks teha, et pealt ei kuulata märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
adept+
HV vaatleja

sõnum 09.09.2003 12:27:30 kuidas kindlaks teha, et pealt ei kuulata vasta tsitaadiga

Tahaksin oma arvutis kindlaks teha, kas sinna on installitud mõni keylogger programm, selline mis fikseerib klahvivajutused, ehk siis nuhib välja kus ma käinud olen ja mida kirjutanud(Olen arvutis alati puhastanud history ja eemaldanud cookied, lisaks adaware6-ga puhastamine).
Otsisin Start ->Search funktsiooniga sõna keylogger. Vaid Containing Text andis faili USER (dat fail 1 MB). Asub C kettal Windows kaustas. Ilmselt on see windowsi süsteemifail, mitte mõne paha programmi fail? Kui minu arvutisse on selline programm paigaldatud, siis kindlasti on see ka osavalt peidetud.
Palun abi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomek
HV kasutaja

sõnum 09.09.2003 18:57:30 vasta tsitaadiga

Soovitaks SpyBot'i või mõnd viirusetõrje programmi. Ja ega sest keyloggerist erilist kasu ei ole kui sul mõnda troojat masinas ei ole (info on vaja ka kuidagi uudishimulikule inimesele toimetada ja vaevalt ta viitsib kogu aeg arvuti taga olla, kui sina online oled). Kas ja millised pordid avatud on saab teada promt aknas käsuga netstat -a
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 3
tagasi üles
sf
Kreisi kasutaja
sf

sõnum 09.09.2003 23:30:45 vasta tsitaadiga

Ja kui hirm ikka tõsine, tasuks isegi mõni personaalne tulemüür töös hoida, näiteks Kerio.
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 10.09.2003 01:34:14 vasta tsitaadiga

Vaata ikka seda ka, ega keegi pole klaveri juhtme külge mõnda lutikat sokutanud icon_lol.gif
tagasi üles
wesi
HV vaatleja

sõnum 10.09.2003 01:37:30 vasta tsitaadiga

user.dat failis on kasutaja registrisätted. Edasi võid sama otsingut registris proovida.
tagasi üles
none
HV kasutaja

sõnum 11.09.2003 22:32:26 Re: kuidas kindlaks teha, et pealt ei kuulata vasta tsitaadiga

adept+ kirjutas:
Tahaksin oma arvutis kindlaks teha, kas sinna on installitud mõni keylogger programm, selline mis fikseerib klahvivajutused, ehk siis nuhib välja kus ma käinud olen ja mida kirjutanud(Olen arvutis alati puhastanud history ja eemaldanud cookied, lisaks adaware6-ga puhastamine).
Otsisin Start ->Search funktsiooniga sõna keylogger. Vaid Containing Text andis faili USER (dat fail 1 MB). Asub C kettal Windows kaustas. Ilmselt on see windowsi süsteemifail, mitte mõne paha programmi fail? Kui minu arvutisse on selline programm paigaldatud, siis kindlasti on see ka osavalt peidetud.
Palun abi.

Kas sul on miski kindel alus karta, et sind pealt kuulatakse?
Tegelikult ei pea see programm olema ainult arvutis vaid võib olla ka mõnes võrgusõlmes. Näiteks mitme korteri peale jagatud netiühendus ja mõni vennake jooksutab oma masinas snifferit. See kus sa käinud oled paistab näiteks välja ka tulemüüri logidest, proxy logidest jne.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
adept+
HV vaatleja

sõnum 12.09.2003 11:29:40 Re: kuidas kindlaks teha, et pealt ei kuulata vasta tsitaadiga

>Kas sul on miski kindel alus karta, et sind pealt kuulatakse?
Jah, leidsin arvutist spysweeperiga vastava programmi, mis näitab passworde, mida kirjutatakse vormidesse jne. Kokku oli igasugust kahtlast kraami 24 nimetust.
Mul on ADSL kodutöö, ehk siis püsiühendus. Ei ole jagatud teiste arvutitega.
tagasi üles
raits
HV vaatleja

sõnum 12.09.2003 13:36:44 vasta tsitaadiga

Tulemüür on sul ikka peal?
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 19.11.2003 16:02:57 vasta tsitaadiga

vahest on sul kunagi olnud.mul on spy bot.kord panin arvuti otsingusse keylogger ja leidis 1faili see oli mingi spy-bot-i backup.kas saata see kus krt või jätta alles?muidu mul on nortoni karantiinis 98 viirust need on bäkupid.kas need ka maha lasta?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  kuidas kindlaks teha, et pealt ei kuulata
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.