BF1943 hinnaks peaks 15 taala tulema _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
BC2 multiplayer video _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
CorsairX, mulle ei jäänud silma, et siia oleks see video juba postitatud, samuti ei öelnud ma, et tegu oleks ingame videoga. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
woah see video päris hea, shock padid on tagasi
ei suuda ära oodata millal uuemas kuues konsoolil tapelda saaks 8) _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
BATTLEFIELD 1943 PC EDASI LüKATUD AASTASSE 2010..!
No mida asja..Vähe, et PC mehed ei saa demo-si ja nüüd veel see ka no andke minna..WTF _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
BATTLEFIELD 1943 PC EDASI LüKATUD AASTASSE 2010..!
PC rahvas sai üle jälle kergelt... masendav
Lükaku endale piixu. Selleks ajaks kui see välja tuleb on see nii aegunud et need kes praegu sellest puudust tunnevad (mina nende hulka ei kuulu) igatsevad järgmine aasta seda veel vähem.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.