AVP2 graafikal pole häda midagi, veel millalgi sai seda uuesti otsast lõpuni jälle läbi pelatud. See, kuidas ehitised jne on Aliens 2 filmist maha kopeeritud ja helid filmist võetud on lihtsalt raske ja ilus töö.
Xenomoprhid on õnnestunud teha hirmsaks seetõttu, et kui hästi on nad välja mõeldud. Nende elutsükkel tehakse juba filmis endas kohe selgeks, mitte et mingisugunegi taldrik tuleb taevast alla, elukad karglevad välja ja läheb meeletuks tapatalguks tulnukad vs humankind.
edit: The game is set 30 years after the events in Aliens (the movie), on a planet where Colonial Marines are trying to root out a serious xenomorph infestation.
viimati muutis SKG 23.04.2009 12:27:41, muudetud 1 kord
Paindlik ja vyle alien on siiski k6ge surmavam, kui osata 6ieti myngida. Need pildid on ylisarnased Aliens Colonial Marines piltidega.
Need avp2 multiplayer ajad tulevad meelde, kui predaator kasutas diski (xiiti) ja sina kui kaval aäeäeelioaeaelionaaaelion tuled kaugelt nurga tagant välja ja hüppad suure kaarega tõprale kallale .)
avp2 sakkis kolmesajaga, liiga väikesed kiirusevahed + valgust liiga palju.
avp1 oli the thing. alienid lasid täie itsiga mööda lage ringi ja slashisid mariine möödavuhisedes. korraks pimedusest välja ja kohe hirmsa hüppega tagasi.
ot:
avp1 tehti mingi graafikahäkk lõpuks, nii et see töötab nüüd kaasaegsete masinate peal ka \o/ _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ma ei olekski teaserit teinud , kuna poleks osanud .
Ei nojah teaser teaseriks aga 3 sekki on ikka vähe , isegi teaseri kohta , aga samas parem kui mitte midagi .
In the all-new Aliens vs. Predator players will have the chance to take the role of the three infamous species; the Colonial Marine, the Predator and the Alien. Each of the three species has its very own distinct story-driven single-player campaign mode that interweaves with the campaigns of the other two species. Aliens vs. Predator will also feature unique 3-way online multiplayer, allowing gamers to pit the three species against each other in the ultimate battle for survival and for the right to be crowned the deadliest species.
On planet BG-386 a colonist mining group discovers an ancient pyramid containing a dark and horrible secret. Across the stars a race of warriors is alerted to the discovery of their pyramid and a hunting party is dispatched to ensure that it remains sealed at all costs, whilst deep inside the ruined pyramid a malevolent intelligence awakes from centuries of dormancy.
The Marines story is an incredible fight against the odds, and the horrors lurking in the dark. Beset on all sides yet armed to the teeth, the Colonial Marine represents humanitys last stand with the firepower to fight back.
As the Alien, players will discover what its like to be the most murderous and lethal creature in the universe, with the ability to traverse any surface with awesome agility in order to get close enough to unleash its deadly teeth and claws.
A master of the hunt, the Predator grants the player a suite of exotic weaponry and equipment with which to stalk its unknowing prey. Earn the greatest honour by ambushing prey up-close and butchering them for a gory trophy kill.
Sega of America confirmed today that Aliens vs. Predator will be demonstrated during E3 2009. The company also reiterated that several titles it previously announced for the show would still be in attendance.
Kõva video , tahaks juba pelada seda .
Mu praegusel arvutil see ilmselt jooksma ei hakka kahjuks . Aga noh mis teha , igas mõttes arhailine raud mul kah .
Sorry aga see vend kes mängis ei teinud üldse head tööd .Samal ajal kui tema laserkahuriga kaugemal asuvaid tulnukaid kõmmutas rappis üks tulnukas teda selja tagant .Seda on näha rohelisest verest mis ekraanile koguneb.Isiklikult oli minuarust linnalahingust parem dunglilahing siin:
See küll Xkasti ja piiesstrii peal aga PC peal peaks veel parem graafika olema
Ainus mis mind häirib on see,et tavavaates on need punased randid vaateväljas.Ausalt mul on alati(tänu teistele mängudele) selline efekt neid punaseid rante nähes,et peategelane(antud juhul predator) saab haiget .Samas heatvision ja alien vision on überlahedad 8) .Ma vist mängingi enamus mängu läbi nendega.Tavavaadet vast eriti ei kasutagi.
Sorry aga see vend kes mängis ei teinud üldse head tööd .Samal ajal kui tema laserkahuriga kaugemal asuvaid tulnukaid kõmmutas rappis üks tulnukas teda selja tagant .Seda on näha rohelisest verest mis ekraanile koguneb.Isiklikult oli minuarust linnalahingust parem dunglilahing siin:
See küll Xkasti ja piiesstrii peal aga PC peal peaks veel parem graafika olema
Ainus mis mind häirib on see,et tavavaates on need punased randid vaateväljas.Ausalt mul on alati(tänu teistele mängudele) selline efekt neid punaseid rante nähes,et peategelane(antud juhul predator) saab haiget .Samas heatvision ja alien vision on überlahedad 8) .Ma vist mängingi enamus mängu läbi nendega.Tavavaadet vast eriti ei kasutagi.
Tegu oli E3 2009 jaoks ehitatud demoga.Mine tea.Äkki on lootust ka PC demole 2010 esimestel kuudel
Äkki ta tahtis, et oleks näha, kuidas verd lendab
Üldiselt ei pidanud ma silmas kuidas ta mängis, vaid milline mäng oli ikka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.