Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
triintriin
HV vaatleja
|
21.05.2009 18:40:04
Norman lasi jalga |
|
|
Ostsin novembris Fujitsu Siemensi läpaka ja sellega kaasa sain ka Normani viirusetõrje 3ks aastaks. OMAARUST oli tal mul ennem siin all paremas nurgas olemas, aga nüüd pole. Nii palju, kui ma siin ise jamasin, siis start-ist võttes on Normani kaustas olemas Internet update ja Norman security suite valikud, muud midagi. ei uninstalli ega midagi. Computeri all on olemas ka mingi suurem kaust, aga midagi sealt avada ei anna(mitte notepad, aga muud failid). Nii.. Igatahes üritasin tõmmata alla uue siis, sest selle koodiga peaks ju käima põhimõtteliselt asi minema, aga seda ei lase laadida: ennem ei saa, kui vana maha laetud. Aga uninstalli ei ole ja niisama kustutada ka ei ole julgenud, sest mingid jubinad pidavat ju alati alles jääma. Kuhu Norman kadus ja kuidas ma ta tagasi saaksin??
Probleem kerkis esile tegelikult sellest, et ma ei saa asju kustutada. Nimelt kui seda teha üritan, jookseb see värk kokku ja kustutada ei saa, just kustutamiseks vajalik kaust. Seega kui üritan a la mingit laulu kustutada, siis msnis saan ikka edasi olla. Äkki oskab keegi hoopis sellele mingit lahendust pakkuda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.05.2009 18:55:52
|
|
|
Uskuda v6ib, et adminstraatorina pead sees olema, siis saad uuendada ja uninstallida.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.05.2009 10:37:42
|
|
|
C-kettal Program Filesi all Norman Antiviruse vms. kausta pole? Kindel, et mõni viirus sul Normaniga 1:0 ei teinud?
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
1 :: |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
triintriin
HV vaatleja
|
23.05.2009 11:00:08
|
|
|
program filesi all on küll Normani kaust olemas. Mingeid applicationeid ei tundu seal ainult küll olevat..
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.05.2009 11:51:29
|
|
|
Keegi proff sul vahepeal uninstalli pole teinud programmile?
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|