Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
20.05.2009 13:15:10
Voicechat programm? Alternatiiv skypele |
|
|
Oleks vaja voicechat programmi, mis tagab stabiilselt hea kõne kvaliteedi. Eelistatud loomulikult programmid, mis ei eelda rääkimise ajal nupu all hoidmist nagu Ventrilo, eraldi public või renditud serveri kasutamist.
Seni olen kasutanud ventrilo, teamspeak ja skype ja misket google voicechat programmi. Vent ja teamspeak ei sobi, kuna nõuavad serverit. Skype on tore, aga kahjuks on heli kvaliteet liiga ebastabiilne. Google voicechat programmi sai üks aastake tagasi proovitud ja sel momendil oli heli kvaliteet kahjuks kohutav.
Kui oskate soovitada mõnda sobivat alternatiivi Skype'le, siis igasugune tagasiside oodatud :)
PS! Palun mitte lisada kommentaare stiilis "osta endale uus mikrofon" või "mul töötab skype superhästi, miks sul ei tööta?". Mul on korralik mikrofon ja mul töötab skype ka superhästi, kuid mitte alati.
Tänud vastajatele!
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
20.05.2009 13:24:18
|
|
|
Kardan, et tulenevalt interneti loomulikust ebastabiilsusest, ei saa pidevat selget ühendust ühegi tarkvaraga. Kõik sõlmede jm. taga.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
20.05.2009 14:18:33
|
|
|
Ikka saab. On õiget tehnoloogiat lihtsalt vaja. Kunagi sai ka skype's ise paremat kvaliteeti nauditud (ühendus ja mikker mõlemal vestluspoolel samad). Kuid ärgem laskugem detailidesse, skype arutelu jaoks on teised teemad.
Endiselt ootaks soovitusi voicechat softi kohta.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
21.05.2009 17:58:26
|
|
|
Kui oled asja eest nõus maksma küsi Elionilt voip'i.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
27.05.2009 10:46:35
|
|
|
google go
Ootaks siiski konkreetseid tasuta softi soovitusi.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.05.2009 10:49:38
|
|
|
wiki list on küllalt konkreetne. ma ei suuda mõelda ühtegi, mida seal listis poleks. sordi tabel litsentsi järgi ja hakka proovima.
neid ei ole nii palju. seda enam, et sul on ilmselt suhteliselt subjektiivsed nõudmised
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|