Lol GH mikrist on ka kasu. Ostsin täna mingi pasa 35 eeguse mikri ja no ei läind tööle. Siis tuli mul meelde et mul on ju GHst saadud mikker, panin PCsse sisse ja töötab ja omfg mis selge ja puhas hääl tuleb o__o. Eelmisega aint rögises ja ragises. Woot. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Suht raske on seal midagi asjalikku teha, mis ka uploadimist ja mängimist väärt oleks. Seega minu jaoks pointless. Võib-olla mõne jaoks hea tõesti, kes oskab.
See les paul oli see tavaline, mis gh3-ga kaasas oli? Põhimõtteliselt võiks ma enda oma ära müüa, aga tasub ka sellega arvestada, et võrreldes world touri kidraga, on ta ikka üks paras saast. _________________
Hard Rock Laager ja Progames esitlevad: Guitar Hero turniir Hard Rock Laagri ametlikus afterparty majas!
Esmakordselt Eestis korraldatakse ametlik Guitar Hero turniir, kus oma oskusi on võimalik proovile panna nii üksinda, kui ka terve ansambliga! Valida on rohkem kui 100 loo hulgast (Guitar Hero: World Tour ning Guitar Hero: Metallica loode vahel) ning parimad saavad ka väärt auhinna! Kuna võistlusel on pandud rõhk justnimelt sellele, et osaleksid võimalikult palju ansambleid (ehk kahe kitarri, trummide ja lauluga), siis on Progamesi poolt välja pandud ka väärikad auhinnad! Parim ansambel turniiril saab endale 500 kroonise kinkekaardi ning lisaks veel 1500 krooni väärtuses nänni ning Progamesi kliendikaardi. Teise ja kolmanda koha saanud ansamblite auhinnad on järgmised: II Koht 200 kroonine kinkekaart + 1000 krooni väärtuses nänni ning samuti Progamesi kliendikaart. III Koht 100 kroonine kinkekaart + 500 krooni väärtuses nänni ning muidugi Progamesi kliendikaart.
Lisaks saab 1 üksiküritaja rahva lemmiku tiitli. Mis tähendab seda, et kui keegi on kas kitarri või trummimänguda selgelt kõigist üle, saab ta preemiaks 200 kroonise kinkekaardi + 300 krooni eest nänni ja Progamesi kliendikaardi!
Kogu üritus toimub kahel päeval, millest teasel päeval on ametlikud võistlused ja esimene päev on mõeldud n.ö. lahti mängimiseks ja harjutamiseks laval. Kuupäevad : 3-4 Juuli 2009. P.S. Kohapeal on võimalik soetada ka erihinnaga Progames-i tooteid/mänge.
Kui ametlikku uudist sa tahad? Kuna mina olen korraldaja siis minu suust on see 100% ametlik uudis Pean veel pressiteate Progamesiga kooskõlastama ja siis läheb see HRC foorumisse üles ning ka laagri eriajalehtedesse, mis varsti tulekul... _________________ Live and let die.
\,,/
Aimata oli, et Lorien on korraldaja, tsekkasin kohe HRC ja HRL ja ProGamest - ei olnud kriipsugi - sestap ka ametliku teadaande küsimus. Igati tervitatav üritus
Seda on tõenäoliselt lõbus vaadata (kui endal pilt veel ees) ja näha kuidas parimad mängivad.
Ise osalema ei kipu kuna Slayeri "War Ensemble" on siiani mediumi peal võimatu
Ma usun, et n.ö. võistlusloodeks ma väga raskeid asju ei vali Aga koha peal on plaanis teha kindlasti list, nagu heavy karaokel, et mida keegi tahab mängida/proovida. HRL koduleht on meil nagu ta on praegu...ja HRC-sse ma viskan teate üles, peale Progamesilt kinnituse saamist. Küsisin eraldi, et kas ma HV-sse võin esimesena info üles visata...võite arvata mis vastus oli _________________ Live and let die.
\,,/
Hommik. Kitarr on sellise kujuga nagu siin http://www.mywii.com.au/img/news/Guitar-Hero-World-Tour-Wii-Controllers-1.jpg Aga konsooliks, mida kasutame on PS3. ertr2, kui Sul on PS3-ga ühilduv kitarr, siis ma ei näe põhjust, miks sa ei võiks enda oma kasutada. Raskusastmega on nii, et kuna on vaja välja selgitada 3 parimat bändi, nihkub ka raskustase selliseks, et miski liiga lihtsalt ei tule, aga ka mitte liiga keeruliselt. Ning alati on võimalik seal niisama jämmida enda soovitud raskusastmega _________________ Live and let die.
\,,/
Kindlasti kohal!! Kus see afterparty koht on btw? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 22.05.2009 16:18:12, muudetud 1 kord
Wow päris kaugel toimub a lol me käisime maal sama kaugel kui noor olin _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Niih, olin eemal mõned päevad Afterparty, nagu ka siis HRL, toimub Vana-Vigalas, mis tegelikult ei ole üldse kaugel Tallinnast. Arvestades veel et see siiski esimene kord, kui keegi midagi sellist eestis teeb! Ja see toimub siis HRL festivaliala lähedal VV kooli võimlaruumides. PeZ, täpsustuseks, HRC on klubi, mis teeb HRL-i Aga bändide kohta saab infot siit http://laager.hardrockclub.ee/ Panen nüüd info üles ka HRC lehele...
Kuda on sinna kõige lihtsam minna, ma suht noob sellistes asjades. Kohale tahaks ikka minna. kas see bussijaam sõidutab ka sinna? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
No üks variant on HRL-i eribussile end kirja panna. Ning Vana-Vigalasse peaks ka buss sõitma...Märjamaale kindlasti, mis on suht lähedal seal. Lisaks sõidan ise väga palju Tln-VV vahet ürituse ajal, sest ansamblid on vaja ka kohale tuua ju _________________ Live and let die.
\,,/
Tundub et GH Metallicat ma niipea ei saa nii et yeah. Raha läks mujale rohkem . Eks siis uurin kuda sinna saab. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Turniiri kordamine sõltub selle edukusest Nii et kui piisavalt palju rahvast tuleb ja huvi on suur, siis kindlasti toimub selline üritus veelkord! _________________ Live and let die.
\,,/
Ilmselgelt on üritusel sümboolne pilet ja jms. all pidasin silmas täpseid kellaaegasid ja võistluse reegleid ja muid täpsustavaid küsimusi. _________________ Live and let die.
\,,/
Loodetavasti tegeleb keegi mingisuguse filmimisega sellel üritusel. Loomulikult veaks ennast ise kohale, et parem elamus saada, aga see jääb tõenäoliselt ära tänu finantsi puudumisele
Siinne rahvas juba kindlasti gh3 igatipidi hardi/expert'i peal läbi teinud 5+? Ise olen gh3e mingi kuu või paar mänginud, teen vaikselt esimesi edusamme hardi peal (just sain viimase 8. satsi laulud lahti) kuna mediumi peal päris palju 100% ja kõik 5 tärni peale mängitud (va ttfaf ).
Äkki on kellelgi mingisuguseid nõkse jagada, kuidas näpud orani pealt sinise kaudu kollase peale saada korduvalt käima nagu seda ühes laulus vaja on? Mingi harjutus vms Teistpidi tundub et näpud käivad, aga sedapidi ei saa kuidagi käima wtb uued käed/sõrmed
Äkki on kellelgi mingisuguseid nõkse jagada, kuidas näpud orani pealt sinise kaudu kollase peale saada korduvalt käima nagu seda ühes laulus vaja on? Mingi harjutus vms Teistpidi tundub et näpud käivad, aga sedapidi ei saa kuidagi käima wtb uued käed/sõrmed
Ma pakun et see lugu oli One. Võib olla on sellest abi.
Mnjamh lugu mida ma silmas pidasin esialgu on muse'i knights of cydonia. The One'ini pole veel jõudnud, see soolo tundus eriti karm
Madalamast kõrgemasse (näit roheliselt mööda punast kollaseni) pole niivõrd probleemiks kui vastupidi, muse'i loos on alguses hunnik madalast 3 nooti üles ja peale seda osa tuleb hunnik vastupidiseid triplet'e ja seal ma suht failin, hehe. Tegelikult tuletas see video meelde, et seal peaks kah saama kõige madalamat all hoides ja teisi klõpsides vaheldumisi, tuleb proovida.
Galloping triplets videod juutuubis näitasid, et eksperdi pealt on veel rohkem fun, orani pealt punane sinine jne. geez _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Cults of Personality on hardi peal kah tegija, eriti veel siis kui see vahepealne äärest äärde klimberdamine välja tuleb Tundus kuidagi kergem kui Knights of Cydonia. Galloping tripletsi vastu aitas käe asendi muutmine If that makes any sense
Aga vaikselt ikka areneb, eneselegi ootamatult tuli eile lambist slow ride 100% fc ilma et oleks otseselt proovinud seda saavutada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.