Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minake
HV veteran

|
21.04.2009 12:30:23
|
|
|
kergitan v2he teemat j2lle, selline mure, et rullik paneb n2kku... k2is korra paranduses juba eelmine aasta november, viga oli siis selline, et alla keris ja yles mitte. telefon oli t2pselt 5 n2dalat garantiis, oleks 1 p2ev rohkem olnud siis oleks raha tagasi saanud seaduse j2rgi a nad t2pselt tegid 5 n2dalaga korda. oki nüüd eile k6ik funkkas, tegin backupi ja kuulasin veel muusikat ning k6ik oli tip-top, hommikul 2rkasin yles ja rull ei keri enam yles ega ka alla, vajutada sellele saab siis valib küll midagi menyyst a kerimine ei funkka... nüüd proovin uuesti tarkvara peale panna ja kui see ka ei aita siis ilmselt elisasse j2lle... huvitav kas nende t66 nagu mingit garantiid ka omab? see pole normaalne ju kui iga 6 kuu tagant k2i rulli vahetamas ei ole kuidagi piinanud ega muid loomkatseid selle isendiga teinud.
kuidas teil kogemused on? on veel kellelgi rulliga probleeme olnud, mingi tyypviga sellel mudelil?
edit: tarkvara uuendus aitas 6nnex... a veider ikkagi, et asi nii lollix l2x...
edit2: panin telefoni laadima ja nüüd asi j2lle ei t66ta tuleb j2lle garantisse minna...
M.
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
21.04.2009 16:18:58
|
|
|
Tüüpviga see rullik.
Kõikidel.
W950, M600, P1, W960...
Endal õnneks P1-el mida kasutan igapäevaselt töötab
Aga W950-netel läks katki, kõigil, M600-l katki, W960-l katki.
Aisa, valetan, ühel P1-hel ka katki.
_________________ ------ |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
23.04.2009 12:02:59
|
|
|
viisin selle elisasse tagasi ja kribasin avalduse, et soovix raha tagasi (tarbijakaitse soovitas kuna juba sama viga 2x) n2is mis vastataxe mulle sealt, igatahes kakelda nendega veel ilmselt tuleb, kui juhtub selline asi, et pakutaxe asendusex midagi kas tasux seda w960i telefoni v6tta? s6ber kes neid nutitelefone juba ammu kasutab ja just ericssoni omi, ütles, et rullik on jah n6rk koht a, et ta nii kiiresti l2bi l2heb nagu minul, et 8 kuud ja siis 5,5kuud on ebanormaalne ju siis 2kki sattus lihtsalt paha isend mulle
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
23.04.2009 21:08:22
|
|
|
endal ühel 2 kuuga läinud.
Tüüpviga neil, juhuse asi, kas joppab või mitte,
W960 on mõnna
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
25.04.2009 10:22:53
|
|
|
Steff. kirjutas: |
Mul pole küll mingeid probleeme olnud kunagi wifiga, kuid netis on silma hakanud üks mod.
Wifi Mod UIQ3 |
Sain uue telefoni garantiist, aga nüüd on mure, et kuidas ma selle modi peale saan, ma ei leia seda kausta ülesse, kuhu see panna tuleb, äkki keegi aitab?
Kristo.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
5 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
25.04.2009 10:34:44
|
|
|
kristoka, Kas seal failis juhend puudub?
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
25.04.2009 11:10:43
|
|
|
No öeldakse "Copy to C:\resource\apps", aga mina seda kausta ei leia kuskilt ülesse .
Kristo
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tux
HV kasutaja
|
25.04.2009 19:13:33
|
|
|
kristoka kirjutas: |
Steff. kirjutas: |
Mul pole küll mingeid probleeme olnud kunagi wifiga, kuid netis on silma hakanud üks mod.
Wifi Mod UIQ3 |
Sain uue telefoni garantiist, aga nüüd on mure, et kuidas ma selle modi peale saan, ma ei leia seda kausta ülesse, kuhu see panna tuleb, äkki keegi aitab?
Kristo. |
Kui ka ei saa, ei ole midagi. Ma panin omal peale - mitte mingisugust vahet ei olnud, kas oli peal või mitte. Võib-olla sul on lihtsalt hea mõelda, et sul on kõvem wifi kui sul see peal on(psühholoogiline efekt )
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
29.04.2009 22:55:34
|
|
|
Deem, nädala aega ja peetis, täna hakkasin softi ülelaskma, kalas veits.. Ja kui oli ca. 90% siis ütles, et update failed. Nüüd tahan uuesti panna, algus nagu toimib ja siis kui hakkab otsima, mis soft on, siis ütleb, et see ka failed.
Mis oleks võimalused korda tegemiseks? Ehk teate kedagi soovitada, kes odavalt ära teeks. Asjaga on kiire. Telefoni on vaja.
Kristo
EDIT: Kui keegi teab lahendust, siis minu msn on minaise_17@msn.com, oleks abile väga tänulik.
Avastasin XXS programmiga, et polegi mingit softi telefonil hetkel peal, sealt pannes flässima, siis jääbki seda tegema. Ca 2 tundi juba teinud .
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannomeez
HV vaatleja
|
30.04.2009 21:05:54
|
|
|
Tere,
mul selline huvitav asi P1ga, et teatud aja tagant annab mingit vaikset tooni. Toon sedavõrd nõrk, et vaikses ruumis on kuulda ja seda ta teeb juba paar kuud. Toonide ajavahed ei ole reeglipäerased, vahel iga 5 min tagant vahest kord tunnis. Jubedalt häirib see asi. Kas keegi on sellega kokkupuutunud? Softi uuendus ka ei aitanud. Ja rulliku jama ka veel muidugi, alla kerib, ülesse mitte. Kas keegi Tele2 garantiisse on viinud sellist telefoni rulliku murega, kui on siis mida tehti ka ja kaua aega kulus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
15.05.2009 10:50:13
|
|
|
nii, oma loole siis l6petusex see, et sain elisast telefoni eest raha tagasi, ericssonist oldi telefon ilmselt n6us tagasi ostma, igati kiiduv22rt ja respect nii elisa kui ericssoni suhtes, kahju, et asjad nii l2xid a mis teha, soetasin endale selle asmele nokia n95 8gig versiooni, hetkel rahul, n2is mis edaspidi saab
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
hans
Nii ränk on olla.
|
15.05.2009 23:59:50
|
|
|
Scroll hakkas jupsima, krt küll
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
deepmaan
HV kasutaja
|
16.05.2009 11:10:56
|
|
|
jannomeez kirjutas: |
Tere,
mul selline huvitav asi P1ga, et teatud aja tagant annab mingit vaikset tooni. Toon sedavõrd nõrk, et vaikses ruumis on kuulda ja seda ta teeb juba paar kuud. Toonide ajavahed ei ole reeglipäerased, vahel iga 5 min tagant vahest kord tunnis. Jubedalt häirib see asi. Kas keegi on sellega kokkupuutunud? Softi uuendus ka ei aitanud. Ja rulliku jama ka veel muidugi, alla kerib, ülesse mitte. Kas keegi Tele2 garantiisse on viinud sellist telefoni rulliku murega, kui on siis mida tehti ka ja kaua aega kulus? |
see piiks peab tähendama 3g ja tavalevi muutumist, ehk siis kui mast vahetub teeb piiksu, seda siis ainult 3g ja tava vahel. vähemalt mina peale 3g väljalülitamist piikse enam ei täheldanud.
Rullik vist kipub ajajooksul enamustel pekki minema, mul vahest toimib suurepäraselt, vahest ülesse kerides viskab paar astet alla jne, aga mida ikka tahta 1,5 aastat vanalt telefonilt.
_________________ pildid |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightscrib
HV kasutaja
|
27.06.2009 15:32:26
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Tre,
Kellele huvi pakub siis panen üles ühe zip faili kus siis GDesk 0.32 install ja theme-idega(minu moditud M600iPhone theme kah seal):
http://equ.pri.ee/gdesk/GDesk032a.zip
Install käib suht lihtsalt. Tõmba zip alla paki arvutisse lahti ja kopeeri lahtipakitud zipi sisu telefoni mälukaardile kuskile kataloogi (tee kasvõi gdesk nimeline kataloog näiteks). Installi kõik installkataloogi all olevad .sis failid. Käivita Gdesk ja vali menüüst Load design. GDeski menüüsse saab tavaliselt kui kuskil vaba ala peal klõpsata.Designid on siis .gdd failid ja asuvad theme kataloogi all. Võib olla, et mõna ikooni all rakendust pole, sest sinu telefonis ei pruugi seda installitud olla. Aga kõike saab seal asendada, üle disainida. Lisaks võib Optionite alt panna peale mõned seaded nagu Replace Main, Full Screen, Hide title caption, Enable Menu Accel. Ja voila asi käib
Mõned videod kah mis annavad aimu milline tulemus välja näha võiks:
http://www.youtube.com/watch?v=cfOUULBh8rQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=c5VrWAGiGbI
http://www.youtube.com/watch?v=qdSX4yuuZQQ
GDeski koduleht:
http://gdesk.wetpaint.com/
Equ |
Suht ilus tundub, mõtlesin ,et panen ka peale ,aga...ei lase installida neid faile, ütleb: "Komponendid ei läbinud turvakontrolli. Ei saa installida"
Ja üksikasjade all on kirjas ,et setifikaat oli oma kasutusajal aegunud vms...
Et siis milles viga?
Aitäh.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
27.06.2009 16:11:51
|
|
|
No kui sertifikaat on aegunud, siis vähemalt S60 peal aitab kuupäeva tagasi keeramine. Äkki UIQ peal on sama.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightscrib
HV kasutaja
|
27.06.2009 17:53:32
|
|
|
woo456 kirjutas: |
No kui sertifikaat on aegunud, siis vähemalt S60 peal aitab kuupäeva tagasi keeramine. Äkki UIQ peal on sama. |
Tänud
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
07.07.2009 19:56:26
|
|
|
Proovisin seda meili värki tööle saada, meil on mul regatud hot.ee'sse. Tegin netis selle sony ericssoni kodulehe peal ära ja saatis mingid failid telefonisse, peaks ju justkui töötama, aga kui panen ta tegema "too ja saada" siis ilmeb mõne ajapärast kiri "Allalaadimine nurjus, kuna konto serveriseadetes on vead."
Kuidas ma selle tööle saaksin?
Kristo
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
08.07.2009 01:26:33
|
|
|
incoming ja outgoing serverit vms ei pea sisse toksima sinna? Ma kunagi tegin ja minuteada oli nagu outlookiga, panin andmed sisse ja töötas. Ma miskit kusagilt lehe pealt ei teinud, võtsin postkasti seadistused vms ja sealt näppisin.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceVice
HV kasutaja

|
08.07.2009 17:35:08
sony ericssoni telefoniga arvuti juhtimine |
|
|
ostsin siis oma lauaarvtile ka seel bluetoothi vastuvõtja. telefon ja arvuti leidsid üksteist üles aga probleem, et mobiilis ei leia seda remote controlli üles googlest ei leidnud ka oma silmadele midagi loodan et keegi oskab puust ja punaselt ette öelda milles probleem.
tahtsin seda Digi ajakirja õpetust järgi proovida
|
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
12.07.2009 17:47:49
|
|
|
Kui keegi firmwarei ära vahetaks mul oleksin nõus paar õlut andma
PS!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceVice
HV kasutaja

|
15.07.2009 16:33:47
Re: sony ericssoni telefoniga arvuti juhtimine |
|
|
iceVice kirjutas: |
ostsin siis oma lauaarvtile ka seel bluetoothi vastuvõtja. telefon ja arvuti leidsid üksteist üles aga probleem, et mobiilis ei leia seda remote controlli üles googlest ei leidnud ka oma silmadele midagi loodan et keegi oskab puust ja punaselt ette öelda milles probleem.
tahtsin seda Digi ajakirja õpetust järgi proovida |
oskab keegi midagi kosta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
15.07.2009 21:16:19
|
|
|
Ei saa täpselt aru, mis sa selle remote controlli all silmas pead ehk siis mida sa teha üritad. Kui niisama tahad faile vahetada arvuti ja telefoni vahel, siis ei tohiks midagi rasket olla. Seadistad selle arvuti bluetoothi ära, et telefone ära tunneks ja küsides sisestad sinna parooli jne.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
16.07.2009 11:39:38
|
|
|
iceVice, kui ma veel õigesti mäletan siis Symbianid ei toeta hiire/klaviatuuri emuleerimist.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|