ma just tahtsin Pusnale sama juttu kirjutada mis terry :S
äärmiselt dick move
: (
1. Asukoht on teiselpool eestit, mis tähendab et enamikule siit suhteliselt kättesaamatu.
2. Ma ostaks selle niikuinii ise ära, Flacko saaks selle minult ainult sellepärast et ma tean, et ta kogub konsoole.
3. Mul on endalgi huvi retrokonsoolide vastu, mistõttu ei tahagi eriti müüa.
Kurb, et selline mulje teile jäi. _________________ haiguise
viimati muutis Pusna 21.04.2009 00:16:26, muudetud 1 kord
See mulje jäi ilmselt sellepärast, et sa ei avaldanud, mis hinnaga seda müüakse, küll aga julgustasid Flackot ütlema, kui palju ta oleks (maksimaalselt) valmis selle eest maksma.
viimati muutis vabarna 20.04.2009 17:16:53, muudetud 2 korda
mina küll nii teist ei arvanud, härra Pusna. Ta ei teinud midagi valesti. MSNNi teel leppisime juba kokku mis ja kuidas. Ärge olge nii kurjad. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
See on tore, et äri sujus. Avalik suhtlus tähendab (kahjuks või õnneks), et seda näevad kõik, sellest võivad kõik osa võtta ja selle kohta võivad kõik midagi arvata. Seekord ka nii juhtus.
Eiei veel pole midagi toimunud, ma ise saan alles 5ndal maksta niiet aega on. Ta ise seal peipsi kandis, ma ei saakski ise sinna minnagi _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Noh, pole hullu, ega niisama isegi tehnikateaduste tudengitele väljenduskunsti aluseid ei õpetata. Threadi lugejale väljendasid sa ennast nagu tõeline tropp, aga seda enam on mul heameel avastada, et tegelikult sa selline ei ole _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Damn ma ise nägin Sega Saturnile Sonic Jami a see lõpeb 4h jooksul . Peab palgapäeval uuesti otsima
Aga üks väike mure on ka, see konsoolidega seotud ja ma tõesti ei tea kuidas õige on. Eriti sinna seadusega pahuksis ka ei saa panna sest ma ei tea ta HV nime, aga jama selles et ma laenasin ühele tüübile DSi ja PSP, kes oli haiglas. ja nüüd juba mitu kuud püüan teda kätte saada et ta need krt ära tooks mulle a ta koguaeg unustab ja siis veel mobla on tal mingi sõbra käes, võimatu kätte saada. Ta isa käes on mu asjad a miks peab see nii faking keeruline olema. Ise ka lubas veel isale ütelda a midagi. Nii pahane olen. kas on mul õigus küsida mingit raha selle viivitamise eest? Minu konsoolid ju siiski! Enam ma kunagi ei laena ühtki asja, kui niivisi tehakse, persse mul seal üle 20 mängu. Alguses ma usaldasin teda .... ja nüüd nii... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Terry! Ma ostsin sulle selle Zelda ära 8) . Ahh kui hea on teistele head teha, tegi natukenegi tuju rõõmsamaks. Selline mõnus toetamistunne on, ma tean kui väga ta neid gameboy asju tahab siis kui seda Zeldat nägin, ma pidin seda tegema, tahan teda toetada et ta saaks niipalju GBA ja GC asju kui võimalik ja veel parimaid mänge ka. Täpselt sama on ka minu ja mu Sonicu värgiga, kõik Soniculine is MINE!! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Püüan siin väikest blogi aretada, ma pole veel kindel kui tihdealt ma seda updaten, aga noh, vaatab kui palju aega mul on. Praegu kirjutan oma ajaloost kuidas minust gamer sai ja mis mänge sai mängitud kui ma väike Flacko olin
Üks lahe artikkel, mis annab paadunud retromängude fännidele väikese laksu vastu hambaid: Five Reasons Theres Never Been A Golden Age of Gaming. Ühtlasi nendib autor ka minu kunagi õhkuvisatud mõtet, et videomängude mängimine on suht sama, mis mänguasjadega mängimine. Veel ka seda, et nö core gamerid vinguvad ühtepidi, et casual mänge on liiga palju, kuid samas panustavad ise kõige vähem videomängude turu arengusse. Meenutab kangesti GTA CW ja veriste Wii mänugde käekäiku. GTA'd piratakse väidetavalt nii, et vähe pole.
Veel: Kuna mind on täna tabanud ootamatu postitamise düsenteeria, siis ma jätkan samas vaimus: teemal välismaa Video Game Stores
Siin on videotäiendus mu varasemale urisemisele piraatluse laastavatest tagajärgedest Eesti tänasel konsoolimaastikul. Üks UK'lane, kes elab Blackpoolis, umbes Tartu mõõtu linnakeses Inglismaa looderannikul, on teinud mõned slaidivideod kohalike videomängu poodide sisust. Olen kolme sellisesse Liverpoolis sattunud ja need on tõesti ägedad, eriti arvestades, kus kohas need asuvad. Kes hoolega vaadata viitsib, näeb, kui palju retro ja second hand kraami seal ühe väikese poe kohta leidub ning selliseid poode on samas linnas mitu.
Kes hoolega vaadata viitsib, näeb, kui palju retro ja second hand kraami seal ühe väikese poe kohta leidub ning selliseid poode on samas linnas mitu.
Just näiteks Belgias olen ka näinud just väikelinnas neid... ja hunnikute viisi on vana konsooli/retro kraami mis suurelt osalt veel kiles... Eeldan, et terve lääne Euroopa on neid täis... osa poodnikke paneb asju ka netti ülesse, ebay's näiteks mõnel Sakslasel üüüber kollektsioonid müüa...kahju, et saksa keel pole tugevam külg.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.