Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Creative5
HV kasutaja
|
10.05.2009 14:26:04
Q: Ordi läpakad |
|
|
Ikka ja jälle kuulda jutud, et Ordi on Ordi. Mis temast ikka. Ei ole just kõige populaarsem ja levinum sülearvutite seas. Miks? Miks eelistatakse siiski Ordile HP või mis iganes firmasi? On jah plast korpus ja väljanägemine on mitte just silmahakkav. Või tehnilise poole pealt tip-top?
Jah võite isegi aru saada, et ise Ordi kasutaja. Tehniliste näitajate poolt saab suht odavalt kätte, hinnavahe on ikka kaugelt näha.
Ühesõnaga miks Ordi läpakaid ei kiideta? Loodan, et teema õiges kohas on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
thyposes
Kreisi kasutaja

|
10.05.2009 14:34:02
|
|
|
Ordi kohta erilist ei tea öelda kuid tean et nad kasutavad läpakate puhul Compaly või Quanta toorikuid. Ja Compaliga pole mul küll halbu kogemusi olnud.
Eks ta odava kraami kohta vast ikka on suht bang for the buck pakun.
Compaly toorikuid kasutavad ka kallid firmad nagu Voodoo ,Sager ja Savrow. Pakun et paljudgi teised.
_________________ DeepMix Moscow Radio http://www.deepmix.eu |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
10.05.2009 15:19:35
|
|
|
asuse barebone kasutavad kah, ja tegelt on see et kui ise korralikult arvutit hoiad siis kestab ta ka, kui palju vead ja kasutad ja kotis kannad siis tõesti kuluvad kiiremini ära kui ala hp vai ibm, aga hinna ja jõudluse suhe on kohe kindlasti paremini paigas kui kallimatel firmadel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
10.05.2009 20:36:57
|
|
|
Kes ei ole mõnda aega paremat kasutanud, ei oska paremat tahtagi ja on oma pilliga rahul
Kui korra juba paremat asja omanud, siis nii kergesti tagasi ei lähe ja saad hinnaerinevusest ka aru.
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
10.05.2009 20:47:02
|
|
|
thyposes kirjutas: |
Ordi kohta erilist ei tea öelda kuid tean et nad kasutavad läpakate puhul Compaly või Quanta toorikuid. Ja Compaliga pole mul küll halbu kogemusi olnud. |
Pole siiani ühtki Quantat näinud
Põhiliselt Compal, Clevo, Asus, vähem kohtab Mitac'it ja Uniwill'i
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
10.05.2009 22:34:52
|
|
|
VR53 kirjutas: |
Kes ei ole mõnda aega paremat kasutanud, ei oska paremat tahtagi ja on oma pilliga rahul
Kui korra juba paremat asja omanud, siis nii kergesti tagasi ei lähe ja saad hinnaerinevusest ka aru. |
Ma olen Compaq'i kasutanud pikemalt (eelmise aasta suvel) ja no jõudluselt jääb lõvasti Ordi omale alla kuigi hind on üpris kirves väänatud. Ainuke hea asi oli korpus. Vääna nii palju kui tahad aga naksuma ei hakka.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.05.2009 22:51:56
|
|
|
aga ega la"ppar polegi m6eldud jalgpalli ma"ngimiseks. Jalgpalli ma"ngitkakse ikka palliga!
Samuti to"o"taVad la"pparid ka siis, kui tolm ja k6rged temperatuurid eemal hoitakse. Mina puhastan enda la"ppareid va"hemalt 2-3x aastas tolmust.
Ja seet6ttu to"o"tavad mul nii 7 aastat vana Toshiba, 5 aastat vana Acer ja 3 aastat vana ML. Ja mitte yks neist ei na"ita mahasuremist.
Postitatud mobile device
viimati muutis tahanteada 10.05.2009 22:52:57, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
10.05.2009 22:53:00
|
|
|
eh, ma olen kasutan nii ibm äriklassi kui ka hp äriklassi ja väga palju erinevaid läpakaid ja seega oskan ja saan vabalt võrrelda neid, sellele ei saa vastu väita et hinna ja jõudluse poolepealt vastast leiab, hetkel kasutan z97v asuse barbone ja olen väga rahul, jõudlust on rahaeest rohkem kui küll lisaks kogu selle võimsuse juures peab aku 4h ikkagi plus üks esimesi korpusi mis sellise jõudluse juures suudab väga kenasti jahedaks jääda veel, ainuke asi on tõesti et see plastik mis käte all sellel on näha juba kulumist kui olen läpakat kasutand miskine 4 kuud nüüd vist.. =)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|