Tõmbasin ka ise nvidia lehelt drivud. Küll mitte need, millele tomorrow linkis (need ei toeta minu videot), kuid olid ka mingid win7 driverid minu video jaoks, paraku küll beta staadiumis veel. Ning kui püüan ka Nvidia CP'd avada, sisi viskab errorit ning asi lahti ei tule. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
kuna ma ühelegi küssale vastust ei saanud, kordan ennast (palun vabandust):
1) miks win7 FIND nii kuramuse aeglaselt töötab? püüan 100gb c-kettalt faili nime järgi otsida ja enne kui üldse mingit tulemust näidatakse, kulub kohutavalt aega. ja otsimise lõpuni jääb siis veel jupp maad. milles probla?
See on kordades parem kui windowsi sisseehitatud otsimootor. Kui index valmis ehitatud, leitakse otsitav koheselt.
kuna ma ühelegi küssale vastust ei saanud, kordan ennast (palun vabandust):
1) miks win7 FIND nii kuramuse aeglaselt töötab? püüan 100gb c-kettalt faili nime järgi otsida ja enne kui üldse mingit tulemust näidatakse, kulub kohutavalt aega. ja otsimise lõpuni jääb siis veel jupp maad. milles probla?
See on kordades parem kui windowsi sisseehitatud otsimootor. Kui index valmis ehitatud, leitakse otsitav koheselt.
et siis kuidas
start menüüs on juba indexed searchi jaoks pesa, ainult trüki ja kohe leiab _________________ ☠
hm mul ka sama dilemma.... ei leia lihtsalt nvidia control panelit ülesse. Tavaliselt oli teise kliki all... nüüd enam pole... ka control panelist ei leidnud ega ka screen resolutioni advanced seadete alt...
Alguses olid ühed vista x64 driverid peal... nüüd lükkasin uusimad w7 enda driverid peale... ikka sama null. suht müsteerium
EDIT: ka nvidia driver helperi teenust ei näe service'ite nimekirjas.... oli vist ju vanasti selline asi?
hm mul ka sama dilemma.... ei leia lihtsalt nvidia control panelit ülesse. Tavaliselt oli teise kliki all... nüüd enam pole... ka control panelist ei leidnud ega ka screen resolutioni advanced seadete alt...
Alguses olid ühed vista x64 driverid peal... nüüd lükkasin uusimad w7 enda driverid peale... ikka sama null. suht müsteerium
EDIT: ka nvidia driver helperi teenust ei näe service'ite nimekirjas.... oli vist ju vanasti selline asi?
Installisin windows 7 rc ja drivereid ei pidanudgi eraldi otsima , isegi id kaart hakkas täiesti ise tööle 8)
Windows 7 center on kah väga asjalik olnud . Rammi õgib kah vähe, niiet vist hakkan seda kasutama.
Kui kerge/aeglane/võimalik on upgradimine?
Hetkel peal 7077 ehk vanem? "RC". Sain aru, et hetkel on ametlik RC ka olemas ja uuendaks kui see on tehtav ja mõttekas.
On ikka küll. 7077 on vanim build, mida saab kenasti upgradeda. Väikese näpuharjutusega saab ka vanematelt buildidelt. Endal upgradetud edukalt 7077->RC (64-bit), kui ka 7056->RC (32-bit).
hmm... see win7 xp mode... inteli progejunn ütleb et mu cpu ei toeta virtualizationi. kui suur tõenäosus on et see mul siiski tööle hakkab? null?
keegi proovinud sellist asja mitte supportiva prosega?
hmm... see win7 xp mode... inteli progejunn ütleb et mu cpu ei toeta virtualizationi. kui suur tõenäosus on et see mul siiski tööle hakkab? null?
Protsessor PEAB toetama virtualiseerimist. Paraku on Intel väga lollisti seda enda protsessoritele jaganud. Säästuprotsessoritel seda ei ole, aga samas mitte ka q8xxx quad core-idel.
Kindlalt on olemas E8xxx ja q9xxx seerial.
Jah. Küll aga näis Intel oma veast aru saavat ning peaks vorpima säästuvariantidest uusi revisione, millel VT ka küljes on.
Kujutan ette, kui segaseks Inteli tootenimekiri selle peale muutub. Igast protsessorist on xx00 versioon ja siis tekib veel juurde mingi xx50 või xx20. Näiteks Q8350.
Jah. Küll aga näis Intel oma veast aru saavat ning peaks vorpima säästuvariantidest uusi revisione, millel VT ka küljes on.
Kujutan ette, kui segaseks Inteli tootenimekiri selle peale muutub. Igast protsessorist on xx00 versioon ja siis tekib veel juurde mingi xx50 või xx20. Näiteks Q8350.
Pole ilmtingimata selline keiss, lihtsalt olemasolevatest prosedest tehakse uus revision mudelinime muutmata. Vahe peaks ära tabama revisioni numbri (R0, M0 jne), sSpec`i ja/või tootenumbri järgi.
Näiteks sSpec`i järgi ilma VT ja koos VT-ga:
E5300 = SLB9U vs SLGTL
E5400 = SLB9V vs SLGTK
E7400 = SLB9Y vs SLGW3
E7500 = SLB9Z vs SLGTE
Q8300 = SLB5W vs (ei ole teada veel)
Proset ostes on Inteli retail karbil nimetet märked täiesti olemas, niiet vaata vaid, et esimesena välja toodud koodiga proset ei osta.
Veel yks va"ike, aga oluline asi. Nimelt on Win7-e korral nii protsessori kui ka HDD temperatuurid madalamad. Jooksutan katsetamiseks 2-l la"pparil ja m6lema korral on temperatuuride vahe v6rreldatuna XP-ga va"iksem 5-7 kraadi. Ja yhe la"ppariga on ka ta"iesti kuulda, kuidas ventikas vaiksemalt to"o"tab.
Installist niipalju, et puuduvate draiverite "ka"sitsi" installil oskas Win7 kasutada XP draivereid 100%. Ja k6ik jookseb OK.
Veel yks va"ike, aga oluline asi. Nimelt on Win7-e korral nii protsessori kui ka HDD temperatuurid madalamad. Jooksutan katsetamiseks 2-l la"pparil ja m6lema korral on temperatuuride vahe v6rreldatuna XP-ga va"iksem 5-7 kraadi. Ja yhe la"ppariga on ka ta"iesti kuulda, kuidas ventikas vaiksemalt to"o"tab.
Installist niipalju, et puuduvate draiverite "ka"sitsi" installil oskas Win7 kasutada XP draivereid 100%. Ja k6ik jookseb OK.
Postitatud mobile device
Tõsijutt Endal mul idles cpu 4 kraadi madalam.
See windows 7 on liiga hea , et olla tõsi
Saadan muidugi nende supporti kah kirja.Järgmisena lasen uuesti RC peale jälle ja vaatan kui Diskeeperit Win7 seest jooksutada kas siis on sama tagajärg
Sooknar: Ma ei vaadanud enda läpparites mitte Idle-oleku temperatuure, vaid täiesti samada programmide ja tegevuste korral. Näiteks HDD temperatuuri pole ma veel senini üle 50 kraadi saanud, kuid XP-ga küll ja küll 50-55 kraadi.
Ja see, kui temperatuurid on madalamad, tähendab sisuliselt seda, et vähem läheb arvuteid, eriti läppareid, termosurma.
Windows Vista pidi ka midagi sarnast olema _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kiire küsimus: Kui Vista Ultimate x64-lt upgrade'i teen Windows 7 x64 Ultimate'le, kas siis jäävad enda failid alles? Mul tohhujaa muusikat ja asju, mida ei ole hetkel kuhugi panna. / Andke andeks, kui siin teemas seda kuskilt arutati, teemasisese otsingu kaudu otsimine võtab aega natuke.
encrypt, ära upgrade, installi sama ketta peale lihtsalt _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
encrypt: Quick installidel ei torgita kunagi muid katalooge, välja arvatud Windowsi enda installiga seotud kataloogid.
Kuigi - võid teha C: kettale mingi lisakausta ja kõige vajalikumast teha sinna tagavarakoopia. Seda siis juhuks, kui Windows midagi ka User-kataloogides ära muudab ja ligipääsu metsa keerab 8)
encrypt: Quick installidel ei torgita kunagi muid katalooge, välja arvatud Windowsi enda installiga seotud kataloogid.
Kuigi - võid teha C: kettale mingi lisakausta ja kõige vajalikumast teha sinna tagavarakoopia. Seda siis juhuks, kui Windows midagi ka User-kataloogides ära muudab ja ligipääsu metsa keerab 8)
encrypt, ära upgrade, installi sama ketta peale lihtsalt
Siis jääb bootimis valikutesse Vista ja Windows 7 kui ma ei eksi?.
Kui sama partitsiooni peale instasllid, siis ei jää.
Aga, muud andmed jäävad alles? Ma ei taha clean installi praegu teha, kui mul pole faile kuhugi tõsta.
aga saad ju partitsiooni mitmeks jagada tõstes vajalikud failid ühele partitsioonile
rumalad inimesed, kes sellistele juhtudega ei arvesta _________________ ☠
encrypt, ära upgrade, installi sama ketta peale lihtsalt
Siis jääb bootimis valikutesse Vista ja Windows 7 kui ma ei eksi?.
Kui sama partitsiooni peale instasllid, siis ei jää.
Aga, muud andmed jäävad alles? Ma ei taha clean installi praegu teha, kui mul pole faile kuhugi tõsta.
aga saad ju partitsiooni mitmeks jagada tõstes vajalikud failid ühele partitsioonile
rumalad inimesed, kes sellistele juhtudega ei arvesta
Kunagi, kui Vistat peale installisin, siis mõtlesin, et ei hakka jagama, aga järgmine clean install kindlasti teen eraldi partitsioonid. Ei arvanud üldse, et hakkan Windows 7-t katsetama, nüüd tekkis huvi.
Täpselt niikaua kestis mul XP all 60-gigase ketta 2-ks jagamine vastava lisaprogrammiga. Ja selliseid lisaprogramme on hulgim liikvel - tasub vaid Google lahti teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.