Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2009 22:59:19 vasta tsitaadiga

elioni wifit mobiiliga ei saa kasutada?
eeripoeg ühendas wifi võrku ära, aga opera mingi ja native brouser ei avanud ühtegi lehte (kaas aarvatud see parooli ja useri leht...)

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

sõnum 13.04.2009 23:15:40 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
eeripoeg ühendas wifi võrku ära, aga opera mingi ja native brouser ei avanud ühtegi lehte (kaas aarvatud see parooli ja useri leht...)

saab ikka, nokiad töötasid, ilmselt mingi brauseri erinevus, proovi käsitsi avada http://wifi.elion.ee/ leht
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.04.2009 13:56:51 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Nokia e51 telefoniga töötab väga kenasti. Ühendad wifi võrku ära siis nokia enda brauseriga toksin näiteks neti.ee -> viskab sinna elioni logimislehele -> login sisse ja töötab (paar päeva nüüdseks seda kasutanud).
Mingite iFöönidega vist ei pidavat töötama icon_razz.gif

kysija
HV vaatleja
kysija

sõnum 15.04.2009 10:27:15 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on Elioni traadita internet? Kuidas funkab? Vaatasin, et 1 Mb ühendus on 395 kr-le langenud ja tekkinud on ka 6 Mb ühendus 495 kr eest. Ennekõike huvitab aga see 1 Mb ühendus. On kogemusi?
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.04.2009 15:41:10 vasta tsitaadiga

kysija kirjutas:
Kas kellelgi on Elioni traadita internet? Kuidas funkab? Vaatasin, et 1 Mb ühendus on 395 kr-le langenud ja tekkinud on ka 6 Mb ühendus 495 kr eest. Ennekõike huvitab aga see 1 Mb ühendus. On kogemusi?

Ma küll ei kasuta, aga parandan neid. Üldjuhul tuleb 1 Mb, 700 Kbit/s garanteeritud. Ping on olenevalt kaugusest 40-90ms võibolla isegi rohkem.

6 Mbit/s peal garanteeritud 1.5 Mbit/s. Seda eriti ei soovita, peab täpselt teadma, et wimaxi mast on Elioni oma. Leviraga on raskusi olnud.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.04.2009 15:57:03 vasta tsitaadiga

aphrodite kirjutas:
kas see uus Thomsoni ruuter, mille nad selle paketiga liitudes annavad, peabki päevas 3 korda endale restarti tegema v?

Need ruuterid olevat väga tundlikud vooluvõrgus toimuvate kõikumiste suhtes. Helista Elioni klienditeenindusse - saadavad tehniku, kes üle kontrollib ja suure tõenäosusega adapteri etema vastu välja vahetab. Endal kogemus Aegviiduga olemas. Aasta aega sai kannatatud, aga eelmise aasta lõpus läks asi nii hulluks, et ruuter ei suutnudki enam üles tulla ja jäigi restarte tegema. Tuli Elioni tehnik ja vahetas adapteri välja. 4 kuud pole mingeid restardi-kokkujooksmise probleeme olnud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 04.05.2009 17:10:58 vasta tsitaadiga

Kasutan Elioni puhul varianti, kus arve saadetakse PDF-ina e-postiga. Küsimus selline, et kas teised ka ei saa sellest PDF-ist lõika-kleebi meetodil midagi kopeerida? Minul tulevad peale kleepimist ainult kastikesed. Netipangas maksmisel oleks hea arve pealt numbreid kopeerida, aga ei saa icon_sad.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 04.05.2009 17:23:36 vasta tsitaadiga

sosssepp, sul on tõenäoliselt pdf viewer, võimalik, et seal on olemas ka text selection tool, pdf editori vaja
jjk
HV veteran

sõnum 04.05.2009 17:27:25 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
Kasutan Elioni puhul varianti, kus arve saadetakse PDF-ina e-postiga. Küsimus selline, et kas teised ka ei saa sellest PDF-ist lõika-kleebi meetodil midagi kopeerida? Minul tulevad peale kleepimist ainult kastikesed. Netipangas maksmisel oleks hea arve pealt numbreid kopeerida, aga ei saa icon_sad.gif

Jah, Elioni arvetest ei saa midagi kätte... Kõige hullem on ühel pimedal mehel, kellele Jaws enne arve ette luges, aga nüüd vaikib.

sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 04.05.2009 17:30:53 vasta tsitaadiga

No kuulge, teiste arvetelt saan teksti kopeerida ja tuleb täpselt see, mida selekteerisin ja kopeerisin.
Elioni arvelt laseb teksti ja numbreid selekteerida ja kopeerida, aga kleepimine ei anna mitte seda, mida valitud sai, vaid kastikesed.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 04.05.2009 17:41:16 vasta tsitaadiga

For effing sake, ei ole juu raske määratud makse teha pangas või otsekorraldus. icon_razz.gif
Smith
HV veteran
Smith

sõnum 04.05.2009 17:44:38 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
For effing sake, ei ole juu raske määratud makse teha pangas või otsekorraldus. icon_razz.gif

Jajaa, Elioni puhul pole kliendil ju kunagi õigus.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pailaps
HV Guru

sõnum 04.05.2009 17:47:09 vasta tsitaadiga

Smith kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Klient on kuningas, aga ainult senikaua, kuni ta kuninglikult käitub. See, et Adobe kaste teeb on tarkvaraline teema rohkem. Minu soovitus on küllaltki lihtne ühekordne tegevus ja lahendus.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.05.2009 02:03:49 vasta tsitaadiga

tuli siis esimene arve peale oma korrusmaja digitv paketi muutmist ümber uueks kodulahenduseks, EHK maksan neile rohkem kui enne (võtsin kallima teenuse), ja mida ma näen arvel
LEPINGU ENNETÄHTAEGSE LÕPETAMISE TASU - 297.50 eek

piix KAS NAD ON NORMAALSED VÕI? ma ei LÕPETANUD nende teenust vaid võtsin kallima, ei peatanud teenust, vaid jätkasin Kallimaga. piix no täiesti ajuvärdjaslikkus - JAH SA VÕTSID VINGEMA PAKETI VANA ASEMEL, palun nüüd maksa 300 lisaks?? saan aru et kui ma tegin tähtajalise liitumise 2 aasta peale siis olid seal tasuta modem + 1 digiboks. aga seda ennetähtaegse tasu oleks võinult minult küsida kui ma lõpetan oma paketi ÜLDSE elionis ära.
no piix, leitakse ka variante kuidas koorida inimesi icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif thumbs_down.gif

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.05.2009 09:49:03 vasta tsitaadiga

Paketivahetus tähendab ju vana lepingu lõpetamist ja uue tegemist icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.05.2009 11:15:30 vasta tsitaadiga

ma saan sellest aru - aga ma jäin ju nende süsteemi edasi, veel kallima paketi peale. Kus on see loogika siin? Oleks siis võtnud väiksema paketi või üldse ära lõpetanud icon_confused.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.05.2009 12:55:36 vasta tsitaadiga

Ennetähtaegse lõpetamise tasu tuleb siis, kui tõenäoliselt on eritingimustega seadmed, programm genereerib automaatselt väljaostutasu.

Ilmselt vahetus Korrusmaja lahendus DTV-ga Erakliendi lahenduseks.

See ei ole koorimine, vaid süsteemiviga hetkel tõenäoliselt, mis ei arvesta taolise stsenaariumiga. Saab genereerida tagasiarvestuse, mille käigus tehakse muudatused arvesse, genereeritakse kohearve ja järgmise kuu arvel kajastuvad õiged summad.

Vaja koostada pretensioon tagasiarvelduse tegemiseks painkillah. Helista 165 , saada kiri info@elion.ee

viimati muutis Pailaps 05.05.2009 23:57:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.05.2009 13:45:47 vasta tsitaadiga

eile õhtu oli kergelt... mööda nii, et andeks vihahoog. lihtsalt mina sain aru, et nii teema käibki. Kuna algul kui üldse elioni võtsin, siis tahtsin kohe kiiremat, AGA pakuti mulle väiksemat seda 4/1 korrusmaja. Küsisin, et kas hiljem saan ka ümber vahetada, jaa jaa kui ei sobi vahetame ümber ei mingeid probleeme. Mina nüüd mõtlesin, et mind kergelt haneks tõmmatud.

Võtan läbi PS i ühendust thumbs_up.gif

tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 05.05.2009 14:17:41 vasta tsitaadiga

Vaatasin seda kirumist siin ja asjad on nii ja naa.
Helldesk on tegelikult päris mõistlik. Kui viisakalt suhelda, ei hakata eri numbrite vahelt ringi kah suunama ning teises otsas olev kodanik otsib vajaliku info kokku ning edastab. Korra proovisin sõimamistaktikat kah ning kohe tuli blokk vastu, et helistage sinna ja mina ei saa midagi teha.
Hooldustööde ettevalmistusega on probleeme. Paaris kohas oli vaja ühenduse muudatusi teha ning palusin spetsiifiliselt ette teatada paar tundi, et enda poolt muudatused teha. Muidugi tehti kõik ootamatult ning ühendused maas ning paanikat kui palju.
Suurkliendi halduritega on kah igast nalja. Oli just paar päeva tagasi hoone remondi tõttu vaja vedada ajutine vasepaar maja sisse. Kliendihaldur lubas järgmisel äripäeval tehnikud kohale saata ning andmeid kust-kuhu-mida meilile. Läks kõik välja kuid järgmine päev polnud tehnikuid kuskil. Kõne peale tuli vastu ainult "ups".
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 05.05.2009 21:36:38 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Smith kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Klient on kuningas, aga ainult senikaua, kuni ta kuninglikult käitub. See, et Adobe kaste teeb on tarkvaraline teema rohkem. Minu soovitus on küllaltki lihtne ühekordne tegevus ja lahendus.

Aga kui klient soovib arvet tasuda vajadusel erinevatelt kontodelt (on omad põhjused), siis otsekorraldus ei ole lahendus.
Ja kas kuningas ei tohi lihtsalt oma muret kurta? Minu arust pillud sina effe selle peale, kui mina rahulikult arvan, et pdf-ina tulnud arvest võiks ikka saada andmeid copy-paste meetodil võtta? Teiste arvetest saab.
Sel juhul ma ainult küsiks lisaks, et kas on mingi asjalik põhjus, et Elioni arved nõnda "krüpteeritud" icon_smile.gif on?
Lisaks arvan, et Adobe "kastmetarkvara" õigeks konfimine oleks ka ühekordne tegevus juhul, kui teatakse, mida teha vaja ja oleks positiivne liigutus ehk rohkem kui ühe kliendi jaoks.
Siia postitasin teema veendumaks, et asi pole kinni minu arvutites.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.05.2009 23:27:39 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
sosssepp, sul on tõenäoliselt pdf viewer, võimalik, et seal on olemas ka text selection tool, pdf editori vaja
Uurisin spetsiaalselt Elioni digitaalset arvet Acrobat Pro 9.1'ga, millel on veel lisaks spetsiaalsed pluginad pdf failide töötlemiseks igat haiget pidi, kuid tulemus on see, et kasutusel on mingi veider muudetud Verdana font mingi erilise kodeeringuga mille tulemusena ei oska ei Acrobat ise ega ka spets plugin mitte midagi nende tekstidega teha, ei kopeerida ega muuta ja eeldatavasti ei oska ka seetõttu need text-to-voice programmid selle tekstiga midagi peale hakata (kuna seda ei ole võimalik lugeda tavaliste tähtedena).

PDF arvest:
Elion Ettevõtted Aktsiaselts
􀀗􀀚􀀇􀀌􀀛 􀀗􀀉􀀉􀀅􀀜􀀝􀀉􀀉􀀅􀀍 􀀞􀀋􀀉􀀈􀀇􀀟􀀈􀀅􀀚􀀉􀀈
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.05.2009 23:55:34 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Smith kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Aga kui klient soovib arvet tasuda vajadusel erinevatelt kontodelt (on omad põhjused), siis otsekorraldus ei ole lahendus.
Ja kas kuningas ei tohi lihtsalt oma muret kurta? Minu arust pillud sina effe selle peale, kui mina rahulikult arvan, et pdf-ina tulnud arvest võiks ikka saada andmeid copy-paste meetodil võtta? Teiste arvetest saab.
Sel juhul ma ainult küsiks lisaks, et kas on mingi asjalik põhjus, et Elioni arved nõnda "krüpteeritud" icon_smile.gif on?
Lisaks arvan, et Adobe "kastmetarkvara" õigeks konfimine oleks ka ühekordne tegevus juhul, kui teatakse, mida teha vaja ja oleks positiivne liigutus ehk rohkem kui ühe kliendi jaoks.
Siia postitasin teema veendumaks, et asi pole kinni minu arvutites.

Effe kajastus rohkem Smithi emotsionaalse sõnavõtu peale. Samuti ei olnud ma teadlik täiendavatest komplikatsioonidest maksete teostamisel, eelnevas jutus mainimata. Aga mis seal ikka.
Nagu mikk36 välja tõi, on tõenäoliselt põhjuseks font, õigemini fonditoetuse tugi, pole krüpteerimist ega midagi. Lahendust ei tea hetkel , kuna ei ole probleemiga varem takerdunud, määratud makse endal tehtud, sai pakutud lahenduseks, uurin asja lähemalt hiljem.

sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 06.05.2009 00:31:40 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Effe kajastus rohkem Smithi emotsionaalse sõnavõtu peale. Samuti ei olnud ma teadlik täiendavatest komplikatsioonidest maksete teostamisel, eelnevas jutus mainimata. Aga mis seal ikka.
Nagu mikk36 välja tõi, on tõenäoliselt põhjuseks font, õigemini fonditoetuse tugi, pole krüpteerimist ega midagi. Lahendust ei tea hetkel , kuna ei ole probleemiga varem takerdunud, määratud makse endal tehtud, sai pakutud lahenduseks, uurin asja lähemalt hiljem.
Eks siis ootame, kas siis põhjust või probleemi lahenemist. Viimane arve just-just tuli, seega kuu jagu aega enne teema uuesti päevakorda tõusmist.
tagasi üles
airm
HV Guru

sõnum 06.05.2009 13:07:12 vasta tsitaadiga

See ei ole fondi teema vist,
􀀛 Paistab rohkem miski utf32 või veel jubedam kodeering.

Silmale on näha, et clipboard ja muu ei saa hakkama...(arvamus selline)

Mind segab see jubedalt

viimati muutis airm 06.05.2009 13:53:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 50
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.05.2009 13:32:26 vasta tsitaadiga

jah endki seganud see, et ei saa kopeerida summat. väike nüanss, aga samas võiks ju saada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.