Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
busse
HV veteran

sõnum 29.04.2009 17:54:30 vasta tsitaadiga

Yeekim kirjutas:
Kui ma tolliga mässasin Hiinast tellitud kauba asjus,siis sebisin neile Hiinast EU paberid.Neile need ei kõlvanud,tahtsid Declaration
Of Conformity nimelist dokumenti.Hiinlastel seda anda polnud.Ma siis küsin englismannide käest seda?Ja küsin siis ka seda et kuskohast nad füüsiliselt selle kauba saadavad?
Muidu kas toll kangutab ka EU siseselt pakid lahti? icon_rolleyes.gif

EU märgistus on muidu tootel olemas.Toll saatis selle asja(CE märgistus) TJA -le võltsingukahtlusega.TJA hakkaski minuga seda kaigast vedama.Bürokraatia:/
Saigi siis lõpuks see Hiinasse tagasi saadetud.

mul on küll toll pakke avanud. pärast kleepekaid ka peale kleebitud, et tollis avatud. muidugi nad küsivad ce'ta asjalt ce dokumenti, mida enamus hiinlastel pole.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etss
HV veteran
Etss

sõnum 29.04.2009 22:16:58 vasta tsitaadiga

Kui küsida tohib siis mis vidinatel toll pakke on avanud? Ma olen tellinud igasuguseid flex kaableid, mobiili korpuseid, hiire, Kingstoni läpaka malusid ja neid polda avatud. Aga... Tellisin kalli rattavidina (2.3 tuhat) ja karp tehti tollis lahti. Kuigi oli samuti "as gift"...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 242
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 29.04.2009 22:33:57 vasta tsitaadiga

Gift märgistus ei oma mitte mingit tähtsust. Avatakse suuremad ja raskemad pakid ja need, mille puhul tekib kahtlus märgitud väärtuse õigususe osas. Lisaks pisteliselt muidugi.

Kui keegi soovib raha oma Paypali kontole, siis pöörduge minu poole icon_wink.gif

tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2009 00:10:55 vasta tsitaadiga

Yeekim kirjutas:
Kui ma tolliga mässasin Hiinast tellitud kauba asjus,siis sebisin neile Hiinast EU paberid.Neile need ei kõlvanud,tahtsid Declaration
Of Conformity nimelist dokumenti.Hiinlastel seda anda polnud.Ma siis küsin englismannide käest seda?Ja küsin siis ka seda et kuskohast nad füüsiliselt selle kauba saadavad?
Muidu kas toll kangutab ka EU siseselt pakid lahti? icon_rolleyes.gif

EU märgistus on muidu tootel olemas.Toll saatis selle asja(CE märgistus) TJA -le võltsingukahtlusega.TJA hakkaski minuga seda kaigast vedama.Bürokraatia:/
Saigi siis lõpuks see Hiinasse tagasi saadetud.

EU siseste pakkide puhul ei puutu toll üldse asjasse, seega võid julgelt saata mida tahes (kas CE märgistusega või ilma asju).

time123
HV Guru
time123

sõnum 02.05.2009 12:13:37 vasta tsitaadiga

Tule taevas appi. Mul oli probleeme paypali sisse logimisega (error 500), kirjutan neile kirja, et ma ei saa sisse logida ja nemad vastavad:

tsitaat:
We want to help you but we're not able to respond directly to emails sent to this address.

If you have a question about your account, please contact us through our website. Here's how:

1. Go to the PayPal website and log in to your account.

Idioodikari.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.05.2009 12:53:39 vasta tsitaadiga

time123, irwww. Ilmselt auto-email möllab icon_smile.gif
soodent
HV Guru

sõnum 02.05.2009 16:45:35 vasta tsitaadiga

Mul ühel sõbral tuleb pidevalt teade paypali poolt, et ta lisaks uue krediitkaardi ja siis ta konto avatakse uuesti.Vana on juba mitu kaarti avanud ja samad teated tulevad endiselt.Kui mina ei saanud pretensiooni avada, siis ka paypal all seleltati mulle nädal aega kuidas avada, kuigi ma täpsustasin, et olen üle 20-ne pretensiooni eelnevalt avanud ja oskan avada.
miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.05.2009 11:45:47 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
miga kirjutas:
mikk36 kirjutas:
miga kirjutas:
On kellelgi kogemus USPS'ga? Nimelt müüja pani toote 16-dal aprillil posti ja sain temalt Track ID numbri ka. USPsi kodukal seda sisestades saan koguaeg ühesuguse teate:
The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on April 16, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Täna juba 21-ne, kuid mingeid muudatusi vms pole. Omaarust trackin õigesti...
Üks kogemus on, mis puhul isik USA's pani paki teele otse USPS'i kontorist, mitte ei tellinud sellele kullerit vms.
6 päevaga oli idakaldalt (ei olnud kusagil suurlinnas, vaid mingi väiksem linnake) Eestis.

Kurat, üha imelikumaks asi muutub, sest tänaseks möödas siis juba 6 päeva. USPS näitab ikka sama infot, mis algusest peale. Saatsin kasutajale kirja ka, millele vastanud ta ei ole. Tegu power seller'ga ja ei tahaks uskuda, et tillist tõmbas. Saan ma kuskilt täpsemalt uurida, kus pakk on jne ?

Täna viskas üle, sest möödunud on juba piisavalt ning kirjutasin kirja müüjale, et kaugel asi on, sest suht närvi ajab juba. Vastus tuli seekord kibe kähku:

i shipped your watch on the same day, but today i will get the watch back, i don,t know why? some problem with post office, please never mind, i again shipped your watch today and this time you will get the watch in 4 days. i hope you understand, some time post office has problems

....ma ei tea, kas tõesti leiab aset ka selliseid olukordi. Mõtlen, et kas ta oleks mulle ise üldse kirjutanud, kui poleks pärima hakanud. Nende jänkidega on ikka nii ***** asju ajada. Mind ajab närvi see, et ese on mõeldud kingiks, kuid asi venib ikka mõnuga hetkel. Ostaks ma iseendale, siis oleks mul suht pohlad, kuid hetkel on küll ärritav tunne. Tegu siis power seller'ga ja kui komme vaadata, siis ma pole esimene, kes sellises olukorras vaevleb. Loodan, et nüüd läheb ka 4 päeva aega...fun thumbs_up.gif

Minu paki saaga on nüüdseks nii kaugel, et see jõudis Eestisse pühapäeva hommikul. Huvi pärast helistasin just Post'i infosse, et mis ajal umbes kuller võib selle mulle koju tuua. Täpsustati vöötkoodinumbrit ja öeldi, et see saadeti täna veel tolli, et võimalik, et lisandub tollimaks kuna kauba väärtus olevat olnud enam kui 2350.- vms. Ise ostsin toote 1700.- eest, mille sees on ka postikulu. Küsisin, et kas läheb siis kindlalt tollimaks juurde ja neiu ei osanud täpselt öelda. Igatahes kui läheb tollimaks juurde, siis jäetakse saadetis postkontorisse ja pean järele minema kui saan kirja. Päris põnev...palju see tollimaks ka on ? Ese tuli USA-st.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
luuser19
HV vaatleja

sõnum 04.05.2009 12:31:57 vasta tsitaadiga

kahtlane,ma tellin pidevalt autode perfomance kraami ning pole küll keegi mingit tolli küsinud,lähen postkontorisse ja saan oma paki kätte ilma liigsete küsimustega,eelmine nädalgi jõudis kohale sidur väärtusega ca 5000 eegu kanti
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 04.05.2009 12:34:42 vasta tsitaadiga

luuser19, ju siis ei osata seda hinda hästi paika panna ja seetõttu ei osatagi küsida. Teisisõnu vedas.
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 04.05.2009 23:43:44 vasta tsitaadiga

Mure selline: soov tellida USA'st 2 dvd'd, koguväärtusega $30. Swedbank'i krediitkaardi sain paypalliga seotud ja ka kinnitatud, tolle 4 numbriga. Nii, kui lähen kaupmehe juurde ja klikkan paypali nupu peale, viiakse mind paypali lehele, kus saan info üle vaadata ja kui sobib pean vajutama "pay now." Vajutan, ja tuleb pidevalt kiri, et "We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance." Milles asi? Kaart on ju paypali kontoga seotud.

e-panka uurides on mõnda aega seal näha, et paypal soovib sellist summat, aga hiljem see sealt kaob.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
gnoom
HV veteran

sõnum 04.05.2009 23:54:47 vasta tsitaadiga

K3rT6699 kirjutas:
Mure selline: soov tellida USA'st 2 dvd'd, koguväärtusega $30. Swedbank'i krediitkaardi sain paypalliga seotud ja ka kinnitatud, tolle 4 numbriga. Nii, kui lähen kaupmehe juurde ja klikkan paypali nupu peale, viiakse mind paypali lehele, kus saan info üle vaadata ja kui sobib pean vajutama "pay now." Vajutan, ja tuleb pidevalt kiri, et "We cannot process your payment at this time. Please retry your purchase with a different payment method. Contact PayPal Customer Service if you need further assistance." Milles asi? Kaart on ju paypali kontoga seotud.

e-panka uurides on mõnda aega seal näha, et paypal soovib sellist summat, aga hiljem see sealt kaob.

Kui muidu ei saa, siis kasuta vahendusteenust. saad vajaliku summa oma kontole ja saad asja ostetud.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
K3rT6699
HV kasutaja
K3rT6699

sõnum 05.05.2009 10:21:02 vasta tsitaadiga

gnoom kirjutas:
K3rT6699 kirjutas:

Kui muidu ei saa, siis kasuta vahendusteenust. saad vajaliku summa oma kontole ja saad asja ostetud.

Just, sai see ka ära proovitud. Raha on paypal'i kontol olemas, kuid ikkagi viskab maksmisel sama veateate.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 07.05.2009 08:24:19 vasta tsitaadiga

Mul ka viimasel ajal GayPaliga sarnane jama olnud ja ei saa enda Räpidsheeri kontot ära osta. Mis värk on?
Pangaks SEB (ja ma olen sama kaardiga PayPalis paar nädalat tagasi edukalt makse ära teinud).
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 07.05.2009 10:14:01 vasta tsitaadiga

K3rT6699 kirjutas:

Ka mul selline jama - mis krt toimub?

Nüüd hoopis selline kiri:

tsitaat:
Paypal Payment Instructions - See Important Notice Below

We’re sorry, but we can not accept Paypal payments sent directly through the Paypal.Com website. Instead, please visit the checkout URL sent to the e-mail of your winning auction bid or locate your checkout link here. This checkout system will collect all required shipping details and allow you to complete your Paypal transaction.

You should receive your checkout link within one day of winning an auction. If you have not received instructions after 1 full day, please contact xxx@xxxxx.com for more information. Please use a subject line of “Missing Checkout E-mail” and include the auction ID as well as e-mail address used to purchase that auction.

Thank you.

miga
HV Guru
miga

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.05.2009 16:57:07 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
miga kirjutas:
miga kirjutas:
mikk36 kirjutas:
miga kirjutas:
On kellelgi kogemus USPS'ga? Nimelt müüja pani toote 16-dal aprillil posti ja sain temalt Track ID numbri ka. USPsi kodukal seda sisestades saan koguaeg ühesuguse teate:
The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on April 16, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Täna juba 21-ne, kuid mingeid muudatusi vms pole. Omaarust trackin õigesti...
Üks kogemus on, mis puhul isik USA's pani paki teele otse USPS'i kontorist, mitte ei tellinud sellele kullerit vms.
6 päevaga oli idakaldalt (ei olnud kusagil suurlinnas, vaid mingi väiksem linnake) Eestis.

Kurat, üha imelikumaks asi muutub, sest tänaseks möödas siis juba 6 päeva. USPS näitab ikka sama infot, mis algusest peale. Saatsin kasutajale kirja ka, millele vastanud ta ei ole. Tegu power seller'ga ja ei tahaks uskuda, et tillist tõmbas. Saan ma kuskilt täpsemalt uurida, kus pakk on jne ?

Täna viskas üle, sest möödunud on juba piisavalt ning kirjutasin kirja müüjale, et kaugel asi on, sest suht närvi ajab juba. Vastus tuli seekord kibe kähku:

i shipped your watch on the same day, but today i will get the watch back, i don,t know why? some problem with post office, please never mind, i again shipped your watch today and this time you will get the watch in 4 days. i hope you understand, some time post office has problems

....ma ei tea, kas tõesti leiab aset ka selliseid olukordi. Mõtlen, et kas ta oleks mulle ise üldse kirjutanud, kui poleks pärima hakanud. Nende jänkidega on ikka nii ***** asju ajada. Mind ajab närvi see, et ese on mõeldud kingiks, kuid asi venib ikka mõnuga hetkel. Ostaks ma iseendale, siis oleks mul suht pohlad, kuid hetkel on küll ärritav tunne. Tegu siis power seller'ga ja kui komme vaadata, siis ma pole esimene, kes sellises olukorras vaevleb. Loodan, et nüüd läheb ka 4 päeva aega...fun thumbs_up.gif

Minu paki saaga on nüüdseks nii kaugel, et see jõudis Eestisse pühapäeva hommikul. Huvi pärast helistasin just Post'i infosse, et mis ajal umbes kuller võib selle mulle koju tuua. Täpsustati vöötkoodinumbrit ja öeldi, et see saadeti täna veel tolli, et võimalik, et lisandub tollimaks kuna kauba väärtus olevat olnud enam kui 2350.- vms. Ise ostsin toote 1700.- eest, mille sees on ka postikulu. Küsisin, et kas läheb siis kindlalt tollimaks juurde ja neiu ei osanud täpselt öelda. Igatahes kui läheb tollimaks juurde, siis jäetakse saadetis postkontorisse ja pean järele minema kui saan kirja. Päris põnev...palju see tollimaks ka on ? Ese tuli USA-st.

Paar päeva tagasi sain kirja, et minu saadetis läks edasi tolli ja usutavalt pean tasuma eseme eest nii käibe -ja tollimaksu. Helistasin otse tolli ja küsisin, et mis pull on, et sai sama asi tellitud paar kuud tagasi Hiinast, mille väärtus koos transpordikuluga oli üle 2600.- ja nüüd kui eseme hind läks 1700.- siis hakatakse sellist näkku pressimist teostama. Tollist vastati lihtsalt "Eelmine kord teil lihtsalt vedas!" icon_biggrin.gif Küsisin ka, et mille alusel mulle neid makse peale lükatakse ja vastati, et kui saadetise hind on üle 150€/2350.- ...ütlesin, et mul on tugevalt alla selle summa. Paluti mul võtta internetipangast makset tõestav dokument, mille ma neile meili panin ja sellega ka asi lõppes. Järgmise päeva hommikuks oli kaup elukohajärgses postkontoris ja võisin järgi minna. Mingit lisaraha tasuma ei pidanud. Ühesõnaga, draamat kui palju. thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 09.05.2009 21:03:05 vasta tsitaadiga

kas keegi viitsib ühe 100$ asja ebayst osta. kellel konto
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 09.05.2009 21:13:42 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
kas keegi viitsib ühe 100$ asja ebayst osta. kellel konto

kannad raha ära?

excalibur
HV Guru

sõnum 09.05.2009 21:23:12 vasta tsitaadiga

ega muidu vist osta asju ei saa
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 09.05.2009 21:56:52 vasta tsitaadiga

tavai icon_razz.gif
excalibur
HV Guru

sõnum 09.05.2009 21:59:00 vasta tsitaadiga

tahaks sellise asja osta. postitan siia äkki kellelgi veel soovi
link
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 09.05.2009 22:02:12 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
ega muidu vist osta asju ei saa

Võiks ka ära osta aga pull selles, et PayPal ei toimi thumbs_down.gif Saatsin mõlemale osapoolele ka kirja, eBay vastas, et arutavad seda Pal'liga.

thaarv
HV kasutaja

sõnum 09.05.2009 22:18:25 vasta tsitaadiga

Keegi aidata saaks?
Nimelt homme lõppeb oksjon ära ühele tootele, kuid ise lähen ära Tallinna siis.
Autobid-ga on selline asi, et maksimum bid mis sealt teed, selle peab maksma?
Ebay.co.uk -s
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
busse
HV veteran

sõnum 09.05.2009 22:40:39 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
link

toll selle üldse läbi laseb?

Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 09.05.2009 22:41:52 vasta tsitaadiga

Loe selle müüja negatiivseid kommentaare icon_smile.gif
excalibur kirjutas:
link
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.