Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ander20
HV vaatleja
|
29.04.2009 23:00:45
Kas toiteplokk jääb nõrgaks ? |
|
|
Probleem nimelt selles, et vana toiteplokk otsustas nö "puhkusele minna" ja sain tuttavalt asendus toiteploki. Sellega siis nii, et arvuti hakkab vaikselt jooksma, kuni sinnamaani, kus küsib "start windows normal" ja siis lülitab välja (enam ei vea sinnani ka välja)
vana toiteplokk: 400W, Socket 775, (EZcool)
uua toiteplokk: 350W, (CODEGEN)
Kas on viga selles, et uus jääb nõrgaks või on probleem millegis muus ? kui esimene variant, siis on uue toiteplokki soovitused soojalt teretulnud. Mulle öeldi, et mida rohkem seda uhkem:D (watti siis) Plaanin ka uut emaplaati panema hakata või no tegelt suht terve arvuti sisustus välja vahetada...
Muu inf:
emaplaat: msi 848p neo-v,
videokaart: ati radeon 9600 128mb
prose: 3ghz
pentium 4 windows xp
ettetänades Ander
|
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
29.04.2009 23:11:53
|
|
|
Täiesti võimalik, et see 350W Codegen lihtsalt seda masinat tööle vedada ei suuda. Mitte, et see masin üldse nii palju tarbiks, vaid toiteploki reaalne kasutegur pole nii hea ning lisaks võib ta olla kaotanud ajaga osa oma "võimsusest" ("väsinud" kondensaatorid jms).
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.04.2009 09:11:52
|
|
|
Sellele Neo-V emaplaadile otsi külge midagi "korralikku".
Ja see Codegen jääb tema jaoks igapidi liialt lahjaks.
Üks - kasvõi ajutine võimalus on see, et vahetad Ez-Coolis välja katkised (kutud) elemendid ja kasutad seda rõõmsalt mingi aja edasi. Mul on endal reservtoiteks EzCool, mille ma katkisena sain ja nüüd, pärast seda, kui ma ta ära lappisin, lidub nii, et vähe pole. Viimati toitis ajutiselt nii 2-tuumalise Inteli prosaga kui 3-e tuumalise prosaga AMD arvutit.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ander20
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.05.2009 08:02:47
|
|
|
Väga hea toide
Aga kardan et sul pole erilist mõtet uut emaplaati osta. Kuna see ei annaks midagi juurde. Sest peaksid jääma samale prose socetile ja graafika poolest Agp-le. Parem juba siis miski uus säätukas 775 soc. põhjal ja ikka Pci-e videoga
Tee teema "ostuabi hinnapäring" alla, või vaata sarnaseid teemasi
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ander20
HV vaatleja
|
04.05.2009 13:27:15
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Väga hea toide
Aga kardan et sul pole erilist mõtet uut emaplaati osta. Kuna see ei annaks midagi juurde. Sest peaksid jääma samale prose socetile ja graafika poolest Agp-le. Parem juba siis miski uus säätukas 775 soc. põhjal ja ikka Pci-e videoga
|
no a kui ma prose ka ära vahetan? Ma ei saa mitte essugi aru
Cb4 kirjutas: |
Parem juba siis miski uus säätukas 775 soc. põhjal ja ikka Pci-e videoga |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.05.2009 14:46:32
|
|
|
Sul on prose mille pesa ehk Socket-i nimetus on 478(Protsessorida nagu Pentium 4 mis sinulgi on). Selliseid prosesi uusi enam ei ole. Vana ja aegunud tehnoloogia.
Praegu on kõige levinum protsessori pesa nimega 775. Sinna lähevad Siis uued C2d(kahetuumalised protssorid E8200, E8400 jne) Ning C2Q(neljatuumalised nagu Q6600, Q9650 jne)
Ning uusim kasutuses olev Socket 1366, koondminega nehalem.
Aga kui sa ostad nüüd emaplaadi millel on 775 soc. Siis 99% emaplaatidest on sellel emaplaadil graafika jaoks PCI-e pesa(on olemas ka ülemineku variante, kuid need taas mõttetud). Vanematel masinatel nagu sulgi, on AGP pesa, mis on aegunud ja sinna korraliku graafika kaari osta oleks mõttetu. Kuigi ka AGP-le müüakse enamvähem jõudlusega kaarte. Kuid nende hind on absurdne.
Kui soov uuemaid mänge mängida või vajad niisama graafika jõudlust, siis uuem platvorm(uuem Socket) ja vahe vana masinaga on meeletu
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ander20
HV vaatleja
|
04.05.2009 16:30:06
|
|
|
http://arvutikeskus.ee/Another/more_info.php?web=15034 on hea? ja mida se 6MB tähendab osadel on 12, a vähem GHz. Mis emaplaat sellele võtta? Kas oli mõttetu osta ddr1 mälu, kuna sellele emaplaati raskem leida ?
edit: mis mul annab see, kui mul on kahe tuuma asemel 4 tuuma
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
04.05.2009 16:38:36
|
|
|
DDRI ostmine oli tõesti mõttetu, kui plaan uuele socketile üle minna. See prose on hea küll, aga ehk annaksid täpsemate soovituste jaoks mingi hinnapiiri. Tasub ka mõelda sellele, et uut arvutit ostes tuleb võib-olla ka uus kõvaketas (soovitatav) ja optiline seade osta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.05.2009 17:02:20
|
|
|
Nagu juba eelpool mainiti...
E8600 on kiireim kahetuumaline protssor(tava kasutaja käes keeratakse sagedus 4.0ghz-i peale tavaliselt). Seega nii kallis vast polegi mõtet, kui just rahalist piirangut pole ja tõsine tahtmine korraliku masina järgi. Üksikud uued mängud toetavad nelja tuuma. GTA4, ArmaII ja veel mõned. Ehks 2 tuuma vs 4 tuuma, siis valik on sinu. Odavam ja ilmselt hetkel ka otstarbekam siiski kahetuumaline. Kuigi ise eelistan Quad-i(enam kui kahetuumalisi)
Ddr1 ost oli kahjuks ja mõttetu kui uus masin plaanis.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|