Mac'idega pole tõesti mitte kunagi mitte mingeid probleeme. Never.
tsitaat:
"When I got there, much of the smoke has dissipated and nothing much was happening. I picked up the notebook to investigate, and turned it over. Soon after I put it down again, it basically exploded. Flames were flying six feet in the air, and sparks," he told the INQ.
Mac'idega pole tõesti mitte kunagi mitte mingeid probleeme.
....
Vähem viirusi, rohkem tulekahjusid!
vigase aku garantii sai läbi, muud ei midagi. dellid, ibm'id kõik käituvad vigase aku puhul samamoodi nagu see powerbook.
tsitaat:
Steve said the PowerBook was three-to-four years old. "We are aware that there was a battery recall several years ago, it is entirely possible that the battery was one of those subject to that recall, but we can't tell now as the battery is now just slag."
Ma ei saa aru miks te nii desperately mingeid hiiglaslikke korporatsioone kaitsete? Neid ei huvita karvavõrdki kui rüütellikud te olete.
See aga see ei ole normaalne kui arvuti põlema läheb. Ükskõik kelle toodetud ta on.
Apple faults have flooded into Rescuecom, a New York-based chain of computer service shops. Apple reliability has slumped in Rescuecom's rankings since it was the market leader during 2007 and 2008.
Now in the top spot is Asus followed by Lenovo. Behind Apple were Toshiba, Acer and HP.
Ise olen siiamaani kasutanud alati PC-d. Olen saanud erinevaid Macce ja ka muud I toodangut katsuda ja kasutada. Kokkuvõtvalt ei meeldi, ma ei näe seal midagi erilist, tõdema siiski peab, et koostekvaliteet on tasemel.
Samas olen rääkinud mitme Maci omanikuga ja veel rohkemate ihaldajatega, kuid nad ei ole mulle suutnud siiamaani vastata, et kui Mac on veatu süsteem, mille poole püüelda, siis miks neil enamustel on PC, miks nad uue arvuti ostavad PC ja miks enamus muust maailmast ikkagi PC peal on? Kui Mac oleks veatu, siis praeguseks oleks Mac juba oma maailmarevolutsiooni ära teinud - olen ma loll, või ei ole seda veel juhtunud? Kui on omavahel sobivatest komponentidest PC kokku pandud, siis ta ka töötab. Punkt.
Mac ei ole mingi Valhalla, kus puuduvad igasugused probleemid. Ka nende toodangus on probleeme ja ka Macid lähevad katki (siin eelnevalt oli toodud välja ka põlema läinud arvuti). Ja pealegi, kui inimesed võrdlevad neid MacBooke teiste sülearvutitega, siis võtke võrdlusesse sama hinnaklassi masinad, seal on kvaliteet teisel tasemel, kui nendel 10 000 kroonistel, mida pangaga liitudes endale soetada saab.
No mingi nina kes mac'i nn päästis kunagi laostumisest rääkis ise ka, et apple ei müügi tegelikult tooteid, vaid nagu apple kultuuri.
Tooted müüakse nagu tänu kõvale brändi mügile. Otseses mõttes võivad nad kallimalt si*emat toodet müüa- veendunud apple austaja ostab selle ikka.
Ma ei ole leidnud enam seda üles, kuid neil on/oli angu 5 põhipunkti mille põhjal nad arenevad. Ühes videos olid need.
Üks oli a'la - ära ole turul esimene. Vaata mis teised teevad, kuidas kliendid suhtuvad, mis kliendile kõige rohkem meeldib, mis probleeme valmistab jne. Siis võtta mingi omadus, teha see paremaks,lisades eriti just kasutusmugavust ja oelmas. Alati pole tehnoloogiliselt kõige uuem ja parem. Hea näide on näiteks see, kui nad tegid PDA'd vms. Ttegid selle ise esimesena turule nagu vms ja see failis rämedalt.
Ei ole aega fakte kontrollida, mälu järgi kirjutatud.
Just nii ta failiski http://en.wikipedia.org/wiki/Bandai_Pippin _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.