praegune kellaaeg 17.06.2025 01:02:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mustsaba
HV kasutaja
|
30.04.2009 21:47:59
Orkuti ja Gmaili probleem |
|
|
Vabandan kohe algul ära, kui sai valesse alafoorumisse see teema tehtud, aga asi on võrdlemisi pakiline.
Abipalve:
ma ei saa Gmaili ega Orkuti lehtedele ligi. Juba tükk aega on olnud see jama Gmailiga, aga nüüd tänasest ka Orkutiga. Mõlema brauseriga, nii IE kui Firefoxiga, kõigi Windowsi kasutajatega. Eriti tobe on see, et mõne proxy saidiga, nt hidemyass.com'iga ma saan ligi.
Kirjeldus täpsemalt: sisestan aadressi (gmail.com või orkut.com) ja vajutan enterit - hakkab justkui laadima ja mõtlema. Pisut aega möödub, pilt on ikka valge, mitte mingit progressi. Üks hetk viskab ette 'File Download', ning
a) Orkuti puhul käsib mul mingi Home.aspx faili tõmmata. Tõmbamisel ja käivitamisel avab Dreamweaveri, millega näitab faili sisu, mis sisaldab vaid paar tähemärki;
b) Gmaili puhul erinevad, randomina näivad failid nagu näiteks yVsfwPTh.part
Frustreeriv... On kellelgi mõningaid ideid, kuidas asja lahendada?
Guugeldades ei ole veel leidnud, et kellelgi oleks olnud sarnaste sümptomitega anomaaliat.
Ehk oskab mõni teadjam inimene mind aidata...
Aitäh tähelepanu eest.
Timo
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
30.04.2009 22:52:09
|
|
|
vahemälud ja muud historid puhtaks...mingi spyware skänneriga võid ka üle lasta..
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustsaba
HV kasutaja
|
01.05.2009 01:05:29
|
|
|
Minu mõistusega kõik võimalikud cached ja history kaustad on tehtud tühjaks. Mingit konkreetset skännerit soovitada? Eriti küll ei usu, et see selline viga on, aga mine tea...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
01.05.2009 01:28:37
|
|
|
Millist antiviiruse tarkvara sa hetkel aktiivselt kasutad? Või ei kasutagi?
Spyware scanneritest on populaarseimad vast Spybot ja Adaware. Hijackthis'i kasutamine ei tee ka paha, kuid eeldab veidi süsteemsemaid eelteadmisi...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|