Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 06.03.2009 22:15:54 vasta tsitaadiga

Gunnar19 kirjutas:
pole kuulnudki sellest mängust...

Parem ongi, see pole laste mäng.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.03.2009 02:02:27 vasta tsitaadiga

Kus guildis keegi Crom serveris istub ?
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2009 12:36:54 vasta tsitaadiga

Kuramus, ilgelt tahaks ka proovida, aga prolly videokaart jääb nõrgaks (nvidia 6600gt) ja kuigi mul hetkel vaba limiiti on, siis ei tea kas toitekas uut videokaarti suudaks jooksutada ning kuna ta on korpuse külge ehitatud oleks seda keeruline vahetada ka, ehk siis peaks uue seti ostma.. Oskab keegi midagi soovitada ehk? 350w power supply on muidu..
Mäng tundub muidu ikka eriti kõva ja ilge kihk on proovida.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.03.2009 13:00:46 vasta tsitaadiga

warkriss, korpuse külge ehitatud..? kuidas see välja näeb? äkki mõtled hoopis integreeritud videot?
mul oli enne amd64 3500+ ja nv7900gs, 350W toitekas vedas kenasti asja välja, pärast aga panin uue toiteka et stabiilsem oleks.
7900gs oli ka piisav, et seda mängu jooksutada.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2009 13:06:17 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
warkriss, korpuse külge ehitatud..? kuidas see välja näeb? äkki mõtled hoopis integreeritud videot?
mul oli enne amd64 3500+ ja nv7900gs, 350W toitekas vedas kenasti asja välja, pärast aga panin uue toiteka et stabiilsem oleks.
7900gs oli ka piisav, et seda mängu jooksutada.

Arctic cooling korpused icon_wink.gif
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.03.2009 13:16:38 vasta tsitaadiga

Kunagi oli kah AC silentium 1 vms ka 350w toitega, need toited seal muuseas väga head.
E6400 @ 2.8
x1950pro (mis suht voolunõudlik)
2gb ram 320 ketas jne

jooksutas ära ilusti, kuumaks ei läinud seega ei ruunanud kah. Töötas 1a probleemideta siis lihtsalt ostsin uue korpuse.
Seega uue videoga kannataks küll proovida.

Nende toidete kohta oli isegi mingi võrdlustabel ja tol ajal olid samal tasemel keskklassi (chieftec jne) 500w toitega.

Ära nüüd mu juttu puhta kullana võta, muidu süüdistad mind kui miskipärast ei tööta icon_smile.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
warkriss
Kreisi kasutaja

sõnum 18.03.2009 14:17:06 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Kunagi oli kah AC silentium 1 vms ka 350w toitega, need toited seal muuseas väga head.
E6400 @ 2.8
x1950pro (mis suht voolunõudlik)
2gb ram 320 ketas jne

jooksutas ära ilusti, kuumaks ei läinud seega ei ruunanud kah. Töötas 1a probleemideta siis lihtsalt ostsin uue korpuse.
Seega uue videoga kannataks küll proovida.

Nende toidete kohta oli isegi mingi võrdlustabel ja tol ajal olid samal tasemel keskklassi (chieftec jne) 500w toitega.

Ära nüüd mu juttu puhta kullana võta, muidu süüdistad mind kui miskipärast ei tööta icon_smile.gif

Tänud, mul oli endal ka nagu kuskilt meeles, et need pidid head ja kvaliteetsed olema ja kõrgema väärtusega vms..
Aga kuidas ma muidu saan arvutada, et mis tööle läheb või nii(riistvarast). Mingi programmid või asjad näitavad, et palju mis kulutab vms ja siis selle järgi arvutada, et palju video kaardile jääks?
Rami on muidu 2 gb ja cpu on pentium d 920, ehk nende koha pealt ma loodan, et puudujääke ei teki.
Edit: newegg calculator ütles mulle, et praegune süsteem võtab umbes 351 watti.. Aga kui videokaarti upgradeda, siis 8800 gt'd ja asjad imeks juba 500 jne eks..
Aga 8600 oleks ainult ~364 w icon_eek.gif Ei tea kas oleks mõttekas siis midagi sealt seeriast võtta?
Njah, vaatasin, et sealt enamus 254 mb'sed ka.. Et kas oleks siis mõttekas upgradeda või ootan järgmise aastani ja ostan terve uue komplekti?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.03.2009 14:46:22 vasta tsitaadiga

8600 gt jooksutab mängu ilusti ära.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 18.03.2009 15:18:10 vasta tsitaadiga

Esiteks võiksime selle jutu kuhugi ümber tõsta icon_smile.gif

See süsteem mis ma sulle andsin (mis mul oli) tahab selle kalkulaatori järgi 390W aga nagu ma ütlesin töötas vabalt.
Pealegi kas sul pole mitte AGP video? Pole kindel aga kas PCI-E tehti kah 6600 seeriat.
St. võiksid vaadata 3850 või 3870 (viimast AGP saada on vast keerulisem kuigi olemas on HIS kaardid), nvidial isegi ei tea mis on kõige parem AGP kaart, minu teada nendele midagi vastu ei saa. 8600 suudab 3850'ga sammu pidada.
kuid ega sul paremat vaja poleks nii kui nii, prose jääb piduriks isegi nende puhul.

Näiteks selle kaardi nõuded mis minul oli MSI x1950Pro 256MB At least 450W PSU recommended, 30A loomulikult kui sul on Codegeni toide. (reaalselt pidi olema 17A full load)
Club 3d 3850 512MB AGP nõuded on samad.

Loomulikult pole see hea kui PSU paneb täisvõimsusel ja kütab tuba, kuid sellel AC toitel ka korralik sensoritega jahutus.
Eks sa pead mõtlema icon_wink.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.04.2009 13:53:51 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Funcom is still having problems with Age of Conan Hyborian Adventures. It now appears that Age of Conan Hyborian Adventures and Funcom are both dying a slow death.

The slide continues and Funcom reported a 4th quarter loss of $23.3 million. Subscriber levels for Age of Conan are now estimated to be below one hundred thousand.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 01.04.2009 15:09:09 vasta tsitaadiga

Kahju oleks kui päris ära sureks , oli ikkagi suht ilus mäng . Samas ei tunne absoluutselt mingit isu mängu subscription aktiveerida ning mängu üle tükki aja uuesti proovida icon_sad.gif
DX 10 pidi ka neil vist varsti lõpuks Live servudesse jõudma .

Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 01.04.2009 15:27:02 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
Kahju oleks kui päris ära sureks , oli ikkagi suht ilus mäng . Samas ei tunne absoluutselt mingit isu mängu subscription aktiveerida ning mängu üle tükki aja uuesti proovida icon_sad.gif
DX 10 pidi ka neil vist varsti lõpuks Live servudesse jõudma .

Samas, kui subscribereid järjest vähemaks jääb, siis ei ole ka kedagi, kes maksaks kinni mängu edasise arendamise ja parandamise. Neil oli alguses korralik hoog sees promost ja kõigest, paraku ajapikku see hoog vaibus. Ja varsti, kardan, jääb vanker üldse seisma, ei päästa DX10 küll enam midagi.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.04.2009 15:29:10 vasta tsitaadiga

No nende billing on ikka puhta ribadeks samuti. Tuttav maksis mu konto ära jaanuaris ühe kuu ja käntseldas paymenti kohe ka ära. Mäng läks lukku nädal tagasi ja sain vahepeal tasuta 2 kuud mängida.
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 01.04.2009 16:16:23 vasta tsitaadiga

dx 10 on siis juba mingil määral olemas, päris ilus näeb välja kuid perf ei ole kõige parem endal 8 gb mälu ja 4870 1gb ja ei jookse ilusti.Kuid kahju oleks küll kui mäng kinni pandaks, meil mõnus suur guild ja tore rahvas, olgu nende vigadega kuidas on, kuid minu jaoks parim mmorgp läbi aegade hetkel.
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 02.04.2009 09:41:17 vasta tsitaadiga

onufred, millises servus, millises guildis?
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 02.04.2009 09:46:40 vasta tsitaadiga

Olen ise Crom servus ja Band of Brothers guildis
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 08.04.2009 20:27:25 vasta tsitaadiga

http://gdc.gamespot.com/story/6207505/ icon_lol.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2009 20:42:57 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:

Minu südame pani küll põksuma.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.04.2009 20:52:31 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:

video lõpus tegi aprillinalja kah - "when its done", tõlkes tähendab see seda et "when we run out of money"
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 09.04.2009 20:33:03 vasta tsitaadiga

Proovin hekel trialit, lvl 22 Conqueror. Algus on mängul väga tugev, aga pärast Tortage story't hakkab huvi vaikselt kaduma...
Kõige rohkem üllatas realistlik graafika, mis on MMO kohta ikka väga kena. WoW ja WaR saavad visuaalses mõttes pika puuga pähe. Combat on samuti uus ja huvitav, kuigi nõuab pisut rohkem harjumist. Hiljem on combode tegemine aga päris lahe. Animatsioonide ja liikumise koha pealt pole ka midagi halba öelda. Menüüde süsteem on stiilne ja efektiivne - see on MMO'de puhul alati suureks plussiks.
Kahjuks on varustuse ja droppide valik väga nigel. Leveleid tuleb küll juurde, aga sellist tunnet, et tugevamaks saaks, ei teki. Erilist vahet pole, mis seljas või käes on... Tegelase loomine on küll põhjalik, aga valida saab ainult inimeste vahel, mis vahelduse mõttes pole just kõige parem lahendus.
Kokkuvõtteks võib öelda, et ootasin palju hullemat. Eriti kui arvestada seda julma kriitikat, mis mäng välja tulles sai. Crashe ja glitche polnud, kui relva õhus rippumine välja arvata...
Spoiler Spoiler Spoiler

Raha siiski ei maksaks, sest on tunda, et hiljem muutub mäng ikka ropult igavaks. Trialist piisas küll. Siiski parim MMO siiani Lineage 2 järel. WaR trial jättis mängust kohutava mulje (üllatavalt saast graafika ja kehv liikumine, järgmine päev uninstall), WoW multikalik BS mind põhimõtteliselt ei huvita ning Guild Wars võiks üldse olemata olla.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.04.2009 20:47:49 vasta tsitaadiga

Nüüd vist peaks statid isegi töötama mõningal määral. Launchi ajal ei muutnud statid mitte kui midagi, kõik lõid oma tugevusest või paindlikusest hoolimata sama kõvasti ja gear ei mänginud mitte mingit rolli.

Kahjuks on mäng alles nüüd sellises olekus, et kui oleks launch olnud selle kliendiga - oleks AoC klassika.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 10.04.2009 00:20:35 vasta tsitaadiga

Combo-dancing on põhiline.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 12.04.2009 02:51:01 vasta tsitaadiga

Üldiselt oleks väga kahju kui asi kinni pandaks nagu siin keegi mainis, kuigi ma väga kahtlen ja mängu enda chatis pole seda veel kordagi kuulnud.
Mõned kuud on nüüd jälle subscription aktiivne olnud, mängin küll vähe hetkel kuid vast just selle pärast ongi huvitav, et ei istu päevs 10h sees nagu hardcore mängijad.
Kuigi sai seda mängitud ka siis kui mäng välja tuli, kuni lvl 67, siis ikka veel vaatan ja imestan graafikat ja ennekõike just seda maastiku ja "worldi" mis on suudetud MMO jaoks teha, juba ainuüksi selle suure töö pärast mis sinna alla on pandud oleks kahju kui projekt lõpetataks. Täna tegin just Field of the Dead ühte questi kus toika otsas rääkiv pea (deemon) midagi soigus (koos heliga muuseas) ja sai jälle omaete kiidetud et kui hea mäng.
Päris palju uut contenti on juurde tulnud ja vanad Dungeonid on ka raskemaks tehtud.

PvP koha pealt ei oska midagi öelda kuna seekord valisin PvE serveri kuna need mõned tunnid mis mängin ei ole enam jõudu lastega maadelda.
Hetkel ka ainuke MMO mida minu arust mängida kõlbab, WoW'i ajad on möödas, WAR ei paku üldse pinget ja kuigi olen suur Lord of The Rings fan on LOTRO parajalt igav kuigi lore arvestades võiks olla suurepärane teos. Seepärast Funcomi ka igakuiselt toetan, midagi sooviks mängida, shooterite aeg on minu jaoks möödas (simulatsioone veel mängin) ja MMO on siuke hea rahulik chill mäng.

Miinused on siiski crafting, mille ülesehitus ei sobi kohe üldse ja itemid võiks rohkem mõjutada ja reaalsemad olla, täna jälle sain lvl 49 sinised saapad ja võrreldes vanade lvl 40 rohelistega on stasid samad peale imeväikese vahe Heroic defense puhul, kuidas sellised vead läbi lastakse paneb mõtlema, ja nii on iga leveliga ja iga itemiga siiani olnud.

Ühesõnaga neile kes otsivad peale tööd väikest seiklust on Age of Conan suhteliselt hea lahendus thumbs_up.gif

P.S Eriti meeldib mulle see Cimmeria maastik ja olustik, no ja muidugi muusika on sel mängul suurepärane.
(ostan soundtracki kui kellelgi üle)

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.04.2009 20:55:28 vasta tsitaadiga

Paljud ahvidest aoc toksivad?

Muide, kui keegi soovib, siis müün oma AOC collectors editioni ja soundtracki ja kogu muu kraami, mis kaasa tuli. Minu jaoks mmo ajad läbi hetkel, pole aega mängida. Soovi korral mänguga kaasa 2 kuud mänguaega.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 14.05.2009 08:35:16 vasta tsitaadiga

krt. mammutist jäin ilma nüüd siis nimest ka ilma icon_mad.gif
uus nimi siis Wilts crommis...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.