heh, just rääkisime speedy'ga Commando seeriast, kuid need vist ei ole samad mängud
igatahes jah, Commando 2 täitsa mängitav isegi Xbox 360-ga. PC peal tundus küll kunagi päris huvitav olevat (ei mäleta ainult millist osa mängitud sai - arvatavasti esimest).
edit: tuli meelde just et siin käis mingi aeg tagasi jutt mingi teatud emulaatori üle (et saaks mingeid teatud mänge mängida Windows Media Center'i kaudu X360-ga vist). oskab keegi mulle meelde tuletada millest oli jutt? ja kas on veel mingeid selliseid emulaatoreid, millega saab teiste konsoolide mänge mängida Xbox 360-ga?
okei, jah, tegelikult soovisingi just teada saada, mis konsooli mänge ta emuleeris.
igatahes siis, kas keegi oskab mulle öelda, kas on olemas ka emulaator, millega ma saan nt. Windows Media Center'i vahendusel mängida Xbox 360-ga PSX-i mänge?
olen väga suur Crash Bandicoot'i fänn ning kui saaks ka selle vanemaid osi (mis olidki minu arust just kõige paremad) ka Xbox 360 peal mängida, oleks asi väga super
ise tõmban hetkel PSX emulaatorit PC-le, aga ega seda vist WMC-ga tööle päris ei pane?
või jah, igatahes kui keegi oskab veel lisainformatsiooni anda, oleksin väga tänulik.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
jah, tean et selline asi on olemas, kuid oleks soov neid esimesi kolme osa Xbox 360-ga mängida ikka
sessuhtes et jah, otsisin ise ka hetkel Xbox 360 PSX emulaatorite kohta Google'ist informatsiooni, kuid midagi erilist ei leidnud.
Nagu teada sain, on mingi kiip, mis võimaldab siis mingeid Homebrew ja teisi emulaatoreid Xbox 360-ga mängida ning peale selle leidsin hulga tavalise Xbox'i emulaatoreid, mis võimaldavad mängida PSX mänge.
igatahes kui kellelgi leidub mingil määral veidi vaba aega ja saab samuti selle kohta midagi järgi uurida, oleksin talle väga tänulik.
keegi oskab öelda, kas Avatar Editor'is on need algusavatarid kõik samade mõõtmete peal üles ehitatud, või on nii, et ühtedel seal on nt. pikem nägu, teistel jällegi aga lühem jne?
ei ole samade mõõtmetega, aga pärast saab modida paksemaks-peenemaks, pikemaks-lühemaks _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
ei ole samade mõõtmetega, aga pärast saab modida paksemaks-peenemaks, pikemaks-lühemaks
mõtlesin tegelikult just seda, et ühtesugust malli on seal ikka kõikide valikuliste avataride juures kasutatud - lihtsalt seal on ühtedele pandud pikemad lõuad, teistele lühemad jne?
või kuidas mul oleks saada võimalikult lühikese näoga avatari?
eks see rohkem joppamise asi, kas saad Nidec või Delta ventikatega konsooli...
Army of Two: The 40th Day _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
w00t Windows 7 build 7100-ga näitab Xbox 360 MKV videofaile!!! build 7077-ga veel ei töötanud igatahes. kerimine praegu küll bugine, aga kui film mängima panna, siis mängib läbi Media Centeri kenasti. wow... _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
w00t Windows 7 build 7100-ga näitab Xbox 360 MKV videofaile!!! build 7077-ga veel ei töötanud igatahes. kerimine praegu küll bugine, aga kui film mängima panna, siis mängib läbi Media Centeri kenasti. wow...
w00t Windows 7 build 7100-ga näitab Xbox 360 MKV videofaile!!! build 7077-ga veel ei töötanud igatahes. kerimine praegu küll bugine, aga kui film mängima panna, siis mängib läbi Media Centeri kenasti. wow...
Imelik, oled veel proovinud mõne teise mkv-ga?
kuna mul eelnevalt kõik MP4-deks konverditud, siis momendil pole muuga võimalik testida. igatahes "Tell.No.One.2006.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE" (6,56GB) nimelist faili mängib embedded subtiitreid ainult ei näita _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.